Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline brrr
12380 příspěvků moje polička 01. října 2024 11:03

Evaeva Nechtěli by radši vysílačky? S něma se vyblbou i venku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 11:14

Mrakoplas Kan oni řvou dost i bez toho. Živě vidím, jak tam něco nazpívají a pak nám to pouští Sluchátka mají oba, ale moc je nechtějí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 11:14

brrr máme

Online continuity
43435 příspěvků moje polička 01. října 2024 11:54

Kokoska no však já to k tchýni i dovezu, už zabalené ve vánočním papíru, takže obvykle vůbec netuší ani ona co tam je. 

Offline Karja
44839 příspěvků moje polička 01. října 2024 12:10

continuity Jo, já to taky takhle vozim a jako dost blbě se to někdy toho 28.12. před dětmi v autě schovává a ještě hůř vyndavá, když oni už letěj pod ten stromek, co jim tam ježíšek nechal...

Online continuity
43435 příspěvků moje polička 01. října 2024 12:33

Karjajá mela naštěstí možnost to tam hodit dřív. Na vánoce jsme pak šli lesem pěšky. 

Offline barbucha blogger
36029 příspěvků moje polička 01. října 2024 15:22

Vánoce?! Jste zešílely?!

Já už nějak nemám inspiraci... koloběžky jsem koupila předloni (jezdili hned, bylo sucho), foťáky loni... letos nevim, tak koupim asi lego.

Ale zřítelnice bude mít osmnáctiny!!

Offline Liesel
1678 příspěvků moje polička 01. října 2024 15:30

barbucha vánoce, ty jsou ještě daleko.

add narozeniny, já začla holkám kupovat "zlato, šperky, drahé kamení" a překvapivě mají zlaté i případně i stříbné šperky úspěch. Máme u nás takové malé zlatnictví s fajn zlatníkem, radost nakupovat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 16:14

barbucha k osmnáctinám něco památečního není špatný nápad Liesel 

Pro haranty je teď v dětským asi 40 tipů, ti něco vybereš

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. října 2024 17:43

barbucha Jj bílý zlato, třeba s čeným šutrem, já si teď nechávala předělávat, chtěla jsem leštěnej onyx, trošku butonek a povedlo se. I mladý holky mi to chválej. Nebo naušnice, holce se nakupuje lehce.

Offline Tabea
8201 příspěvků moje polička 01. října 2024 17:50
Reakce na Potrefenáhusa:

Sweet Potato

ja letos vůbec nevim, naše děti taky všechno maj a vazne zvazuju, ze jim nedám nic a necham to na babičkach....ještě maj obe svátky v říjnu a listopadu a jedno narozeniny v prosinci 

​v ton playmobil parking urcite zjistíte, co nutně potřebujete. Obchod je u východu.
(Ale dá se odejít i mimo obchod )

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 01. října 2024 18:01

Tabea naše chudák dite na to zatím vůbec nepřišlo, ze by mohlo něco v obchode chtít, asi jak z 99% kupujem všechno on-line, tak to vlastne vůbec nezná, vůbec nic nedyndá 

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 01. října 2024 18:05

Potrefenáhusa ja byla ted v obchode s Emickou a je teda vycvicena. Hele babi, susenky, ty nepotrebujem ze ne. A hele, nanuky, ty taky nepotrebujem... tak jsem ji pak vedle koupila aspon plysacka, byla smutna, ze si dneska zapomnela vzit do skolky. Ja vim, ze toho maji spousty, ale ta radost! 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 01. října 2024 18:08

Kokoska -  áno, to poznám - darček pre vnučku je radosť hlavne pre babičku !

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 01. října 2024 18:11

Blanka s jejim brachou jsem byla tyden v lete na dovolene a leccos jsme kupovali, tak zas ted neco dostala mala. Ale fakt, necekana malickost kolikrat udela spoustu radosti.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 01. října 2024 18:13

Kokoska jo tak nanuky potřebuje, to umí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 18:20

Potrefenáhusa kluci jsou pořád nadšení i z rohlíku

V hračkářství sice jakoby chtějí všechno, ale když jim to jen odkývu, tak v klidu odejdou bez ničeho.

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 01. října 2024 18:21

Potrefenáhusa ale jiste by potrebovala taky, byla v tom dost otazka :) 

Offline barbucha blogger
36029 příspěvků moje polička 01. října 2024 19:11

Liesel Evaeva 

Jo, nějakej náhrdelník, na ten jsem taky myslela. Tady mám taky malý zlatnictví a ráda tam chodím... dělají i zakázky a opravy a jsou šikovný.

Kan 

Já nosím jenom bílý zlato, ale nevím jak zřítelnice - všimla jsem si, že u nich to bílý moc nefrčí, kdo má zlato, tak z 90% žlutý Asi aby bylo poznat, že jde fakt vo zlato? Jsou tam trochu snobové, no A zřítelnici to žlutý i sluší (na rozdíl ode mě), je takovej jižní typ - po  bolivijským dědečkovi, kterej jí už pár řetízků daroval anžto ji nekriticky zbožňuje (můj konkurent! to bude letos těžký ho trumfnout, hehe)... Náušnice ne, nemá píchlý uši a nijak po tom netouží zřejmě (jinak by je už dávno měla). Třeba něco podobnýho, jen bych si představovala silnější řetízek, tohle je takový dost fórový... ale jako symboliku nás dvou by to určitě uvítala Nebo jsem si myslela na řetízek s písmenem... uvidim, ale už to začínám řešit!

Loni k vánocům jsem jí sehnala - měla to v seznamu - jakože swarovski řetízek s Hello Kitty a měla strašlivou radost a ještě ho nesundala, chudák malá! Tak je to s ní těžký, no.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. října 2024 19:14

barbucha Jo! Ten kolier se srdcaty je pěknej. Ty neumíš vybrat špatně.