Dík! Zdálo se mi to celkem fajn, jako moderní, a celkem i pohledný...
Přiznání
barbucha jen vysonduj, jestli ji neco takovyho neda boyfriend, ta dve srdce se dost nabizi.
Boyfriend je chudej student
Navíc měl osmnáctiny když byli naposled u mě - ptala jsem se zřítelnice co mu dá za dárek... Já jsem jeho dárek, opáčila ta malá důra ![]()
Tak si nemyslím že to bude nějak zvlášť řešit...
barbucha tak to jo. Zritelnice to ma dobre srovnany!
Moje škola ![]()
Potrefenáhusa u nás v tom věku taky nikdo nedyndal. Zato letos jsem si mohla vyslechnout, že jsem "nejstrašnější maminka ze všech. Všichni nesou tašky z obchodu, jen my nic."
Třeba se pro něco nadchnete při hraní v budově.
Tabea jojo, u nás je to ,,všechny děti mají,, naštěstí za poslední dobu to byl cirkus a pak desky do školy:D Až to bude iPhone.....nevím no
Karja fakt to nemusí nastat. Jablickovy telefon zmiňovala mladší ve školce, že ho má paní učitelka a teď mám problém jim vnutit lepší boty.
A to tak 2-4 třídě utratila komplet kapesné u přilehlých Vietnamců.
Přiznávám že mě překvapilo, že pro ukončení nájemní smlouvy na neurčito ze strany pronajímatele jsou vymezené důvody a pokud se nájemce chová slušně a platí řádně a včas, tak je obtížně "vyhoditelný" ![]()
JankaM to by ani nevadilo, ale on je obtížné vyhoditelny i když neplatí a dělá tam zurky.
barbucha Ja teda nosim uz jen zlute zlato, hlavne teda pac v nem vypadam daleko lip nez v bilym. A zritelnici nechces sama navrhnout sperk a nechat ho udelat? Ja uz to ani jinak nedelam a fakt mam k tem mym cetkam az takovy citovy vztah![]()
Jen tak pipnu, ze jsem si nechala udelat takove to souhvezdi, podle sve kresby kdyz se mi narodili draci, oba jsou Lev a vypada to v tom zlate fakt hezky.![]()

JankaM No ona teď byla nějaká reforma v pronajímacích smlouvách (v Česku teda)
Otázka je, zda se to týká i dříve uzavřených.
Samantha To bylo vždycky. Muselo se dokládat, že byt např potřebuješ pro sebe, své rodinné příslušníky a tak.
Proto ti nikdo smlouvu na dn nechce dát.
Sweet Potato v mém případě ho potřebujeme výhledově prodat, to mezi důvody k výpovědi není, tak se snad dohodneme
Luna A to je dobrý nápad i provedení. Líbí se mi matný souhvězdí v kombinaci s leskem retězoviny. Působí to moderně, ten mat je prostě lepší. Líbí se mi i matný auta, ale jen černý.
barbucha A kdybys měla nadbytek času a energie, udělej jí album, jako průřez dosavadním životem, nebo nějaké předky, něco takového speciálního prostě. Vyráběla jsem ho adoptivnímu synovi k 18 a mělo to obrovský úspěch.
Jo a na oslavu jsem mu objednala limuzínu, hodinovou jízdu a to teda bylo top, dělala jsem večírek pro jeho bratrance a sestřenici a šli jsme na pizzu nebo na bowling, už nevím...a venku stála limuzína, bylo to překvápko, vůbec to nečekali a nedošlo jim to do poslední chvíle. Venku ji nadšeně okukovali a když je řidič (věděl, že je to překvápko) pozval dovnitř, tak dostali málem infarkt....![]()
JankaM prodej není důvod k výpovědi?
Protože na Slovensku tuším je nebo alespoň býval.
JankaM občas se prodává i byt, kde jsou nájemníci. A myslím je jasné, jak ten byt kupuje někdo pro sebe, tak prostě půjdou nejdýl po prodeji.
Tak to souhvězdí sis navrhla pro sebe... nevím o tom že by se zřítelnice nějak zajímala o hvězdy apod. Mně se líběj i takový ty vzorce endorfinu, serotoninu aj., ale to má taky význam pro lidi, co aspoň vědí o čem je řeč ![]()
Já jí knihu předků už dělala a měla velkej úspěch! Nechala jsem naskenovat krásný starý fotky předků, ještě i moji praprarodiče tam byli - většinou ve svatebním, nádherný šaty, kytice, klobouky... ke každý jsem napsala výklad, nějakej rodinnej drb, zajímavost... přes prarodiče, moje rodiče apod. až po mě - skončila jsem fotkou jak držím novorozenou zřítelnici
Vyšla ta kniha moc dobře ![]()
Ještě mě napadlo že bych udělala jen samotnou zřítelnici, fotek mám mraky z každičkýho okamžiku jejího života! Letos to už ale nestihnu asi, tak možná příští rok...
Nebavi me to vyklizeni, zitra si odpo prijedou pro starou kuchyni, a nemuzu se dokopat uz![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí