Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline barbucha blogger
36029 příspěvků moje polička 01. října 2024 19:29

Kan 

Dík! Zdálo se mi to celkem fajn, jako moderní, a celkem i pohledný...

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 01. října 2024 19:47

barbucha jen vysonduj, jestli ji neco takovyho neda boyfriend, ta dve srdce se dost nabizi.

Offline barbucha blogger
36029 příspěvků moje polička 01. října 2024 19:52

Kokoska 

Boyfriend je chudej student Navíc měl osmnáctiny když byli naposled u mě - ptala jsem se zřítelnice co mu dá za dárek... Já jsem jeho dárek, opáčila ta malá důra

Tak si nemyslím že to bude nějak zvlášť řešit...

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:06

barbucha tak to jo. Zritelnice to ma dobre srovnany!

Offline barbucha blogger
36029 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:27

Kokoska 

Moje škola

Offline Tabea
8201 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:30

Potrefenáhusa u nás v tom věku taky nikdo nedyndal. Zato letos jsem si mohla vyslechnout, že jsem "nejstrašnější maminka ze všech. Všichni nesou tašky z obchodu, jen my nic."

Třeba se pro něco nadchnete při hraní v budově. 

Offline Karja
44839 příspěvků moje polička 01. října 2024 21:55

Tabea jojo, u nás je to ,,všechny děti mají,, naštěstí za poslední dobu to byl cirkus a pak desky do školy:D Až to bude iPhone.....nevím no

Online continuity
43435 příspěvků moje polička 01. října 2024 22:00

Karja fakt to nemusí nastat. Jablickovy telefon zmiňovala mladší ve školce, že ho má paní učitelka a teď mám problém jim vnutit lepší boty. 

A to tak 2-4 třídě utratila komplet kapesné u přilehlých Vietnamců. 

Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 01. října 2024 23:40

Přiznávám že mě překvapilo, že pro ukončení nájemní smlouvy na neurčito ze strany pronajímatele jsou vymezené důvody a pokud se nájemce chová slušně a platí řádně a včas, tak je obtížně "vyhoditelný"

Online continuity
43435 příspěvků moje polička 01. října 2024 23:45

JankaM to by ani nevadilo, ale on je obtížné vyhoditelny i když neplatí a dělá tam zurky. 

Offline Luna
10871 příspěvků moje polička 02. října 2024 06:28

barbucha Ja teda nosim uz jen zlute zlato, hlavne teda pac v nem vypadam daleko lip nez v bilym. A zritelnici nechces sama navrhnout sperk a nechat ho udelat? Ja uz to ani jinak nedelam a fakt mam k tem mym cetkam az takovy citovy vztah

Jen tak pipnu, ze jsem si nechala udelat takove to souhvezdi, podle sve kresby kdyz se mi narodili draci, oba jsou Lev a vypada to v tom zlate fakt hezky.

Offline Samantha
3299 příspěvků moje polička 02. října 2024 07:45

JankaM No ona teď byla nějaká reforma v pronajímacích smlouvách (v Česku teda)

Otázka je, zda se to týká i dříve uzavřených. 

Offline Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 02. října 2024 08:19

Samantha To bylo vždycky. Muselo se dokládat, že byt např potřebuješ pro sebe, své rodinné příslušníky a tak.

Proto ti nikdo smlouvu na dn nechce dát.

Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 02. října 2024 09:04

Sweet Potato v mém případě ho potřebujeme výhledově prodat, to mezi důvody k výpovědi není, tak se snad dohodneme

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. října 2024 09:08

Luna A to je dobrý nápad i provedení. Líbí se mi matný souhvězdí v kombinaci s leskem retězoviny. Působí to moderně, ten mat je prostě lepší. Líbí se mi i matný auta, ale jen černý.

Offline Garfie
28602 příspěvků moje polička 02. října 2024 09:22

barbucha A kdybys měla nadbytek času a energie, udělej jí album, jako průřez dosavadním životem, nebo nějaké předky, něco takového speciálního prostě. Vyráběla jsem ho adoptivnímu synovi k 18 a mělo to obrovský úspěch. 

Jo a na oslavu jsem mu objednala limuzínu, hodinovou jízdu a to teda bylo top, dělala jsem večírek pro jeho bratrance a sestřenici a šli jsme na pizzu nebo na bowling, už nevím...a venku stála limuzína, bylo to překvápko, vůbec to nečekali a nedošlo jim to do poslední chvíle. Venku ji nadšeně okukovali a když je řidič (věděl, že je to překvápko) pozval dovnitř, tak dostali málem infarkt....

Online continuity
43435 příspěvků moje polička 02. října 2024 11:05

JankaM prodej není důvod k výpovědi? 

Protože na Slovensku tuším je nebo alespoň býval.  

Online bublifuk
příspěvků moje polička 02. října 2024 17:55

JankaM občas se prodává i byt, kde jsou nájemníci. A myslím je jasné, jak ten byt kupuje někdo pro sebe, tak prostě půjdou nejdýl po prodeji.

Offline barbucha blogger
36029 příspěvků moje polička 02. října 2024 19:00

Luna 

Tak to souhvězdí sis navrhla pro sebe... nevím o tom že by se zřítelnice nějak zajímala o hvězdy apod. Mně se líběj i takový ty vzorce endorfinu, serotoninu aj., ale to má taky význam pro lidi, co aspoň vědí o čem je řeč

Garfie 

Já jí knihu předků už dělala a měla velkej úspěch! Nechala jsem naskenovat krásný starý fotky předků, ještě i moji praprarodiče tam byli - většinou ve svatebním, nádherný šaty, kytice, klobouky... ke každý jsem napsala výklad, nějakej rodinnej drb, zajímavost... přes prarodiče, moje rodiče apod. až po mě - skončila jsem fotkou jak držím novorozenou zřítelnici Vyšla ta kniha moc dobře

Ještě mě napadlo že bych udělala jen samotnou zřítelnici, fotek mám mraky z každičkýho okamžiku jejího života! Letos to už ale nestihnu asi, tak možná příští rok...

Online rasaNori
8871 příspěvků moje polička 02. října 2024 20:28

Nebavi me to vyklizeni, zitra si odpo prijedou pro starou kuchyni, a nemuzu se dokopat uz