Potrefenáhusa to chápu. Ale u vás se zase bude používat dýl, jak máte pokoje nahoře. Jenže stejně žádnou nekoupím, když tak malou nedělají
Ale asi koupím puzzle jen velké díly bez obrázků.
Přiznání
Tento pátek je 13 a mně se to ták nehodí! Vůbec nemám dobrý pocit.
Kan Kuš, babo! Neplaš!
brrr No! Se ti řekne, ta třináctka je celosvětovej problém. Kdyby to bylo jak s černou kočkou přes cestu, v Japonsku třeba nosí štěstí, tak si řeknu :,,jsem Japonka" A hotovo, ale ta třináctka teď vypadá jinak.
Kan pripominas mi ten vtip o policajtech:
Hele, letos vychazi Silvestr na patek! - Ty vole, jeste aby tak bylo trinactyho!
Kan jinak?
Kokoska ten je věčnej![]()
KanDíky za připomenutí, táta má narozeniny:-). Dokonce se i na ten pátek narodil.
Takže normální šťastnej den, a v prosinci dvojnásob!
Karja a ja mam svatek a budu si snad i muset neco pekneho koupit.![]()
Luna No tak to je jasný, kdo jinej by to za tebe k svátku udělal!:D
Luna tak to se jmenuješ stejně, jako dcera. Tak všechno nejlepší ![]()
Hnusné chování mého tchána dnes dosáhlo vrcholu, radši tu ani nebudu psát detaily. Dnes už jsem se neudržela a poprvé za deset let jsem mu rázně vymezila hranice. Jsem hrozně ráda, že i když jsem v tu chvíli měla nervy nadranc (ne z něj, ale jiných problémů, co teď řeším), tak jsem byla věcná, stručná a nebyla jsem na něj sprostá. Sice z toho výstupu budou ještě následky, ale cítím se teď hrozně dobře. Už jsem vážně stará na to, aby se kolem určitých lidí neustále chodilo po špičkách a mohli si dovolit vše, protože "oni jsou prostě takoví..."
monisjseš dobrá ![]()
monis dobře jsi udělala ![]()
monis skvělé, dobře že ses odhodlala. Máš pravdu.
monis dobře ty!
monis Ale to jsi hodně dobrá. Tleskám! Hlavně za schopnost dát tomu tu slušnou formu;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí