Evaeva Nějak nerozumím, že by pas měly způsobovat hormony. To mají všechny ženy, ne? Jako že máme nějaké jiné hladiny?
Přiznání
Mermaid My to mame zcela bez práce. Prsa, pas, boky. Ale pro konfekci je to peklo a štíhle clovek taky nevypadá. A uz vůbec to neni in. Letí ty chlapecké postavy s rovným pasem.
barbuchaže veľa vážia by mi až tak nevadilo, aspoň ma neodfukne, ale ten objem je blbý,no
notna tak já samozřejmě nevím, jestli už jsi v přechodu, ale dcera je v pubertě, takže se jí tvaruje postava díky hormonálním změnám. A kvůli hormonálním změnám se naopak v přechodu pas ztrácí. Jasně, že hormony máme všechny, ale na každého působí jinak, hladiny budou nejspíš taky rozdílné.
Evaeva Ale já tady píšu o tom, že ten úzký pas není vždycky daný tim, co si dotyčná obléká. Ze je to typ postavy a máme ho bez cvičení i oblékání. Objeví se v dospívání, kdy se postava mění v ženu, ale vytvarovaní pasu asi s hormony nesouvisí, bych di tipla. U mně už samozřejmě ano, to jsem psala, že souvisí s věkem, že už nemám 58cm, protože se mi s přibráním uložil i nějaký tuk v pase, logicky.
notna no jenze to co popisujes prave s hormony souvisi velmi uzce, oboji
viktorka_od splavu A proč se teda neobjeví ten pas u všech v dospívání? Klidně mě poučte. Ja si fakt myslela, ze je to typ postavy. Nenapadlo me, ze mame nejak jinak hormony nez zeny, které maji postavu s rovným pasem. Jsem to brala tak, ze nekdo je malej, někdo blonďatej, někdo má dlouhý nohy atd atd a my jsme male a mame velmi výrazně křivky.
notna je to typ postavy a souvisí s hormony. To se přece nevylučuje.
Evaeva Tak to jsem nevěděla, že za úzký pas můžou hormony. Nebo teda věděla jsem jen o tom hormonálním břichu v důsledku hormonálních změn k přechodu. Ale ne u dospívání a pak dal v průběhu života.
notna souhlasím s tebou, jasně, že změny tvaru postavy mají na svědomí hormony, ale to, do jakého výsledného tvaru se postava vysochá, to je v genech. Žádný hormon štíhlého pasu neexistuje.
Já jsem si teď ze srandy googlovala fotky žen v plavkách v první půli 20. století a myslím, že i dříve ten zvláště výrazně úzký pas v poměru k bokům a prsům měla jen část žen, imho ten dojem, že dříve to byl častý typ postavy, je jen zprostředkovaný filmem, módou a médií (tehdy i nyní).
999 a nenosilo se treba nejake stahovaci pradlo, nebyly ty herecky nejak sesnerovane? I kdyz asi fakt mely tech (max) 60 v pase
. Ted mi mama venovala tasku svych starych pasku a ja pulku sotva dopnu. Nosim xs a nemam ani 50 kg a povazuju se za drobnou.
Pinot Noir tak to jsem vůbec netvrdila. Akorát bez těch hormonů by k té změně nedošlo.
Evaeva no ale hormony existovaly vždycky
Pinot Noir jo, já už spíš pokračovala v debatě, nereagovala jsem už na ten vývoj
Janulik03
Škoda že ty hormony tolik vážej!
![]()
Ony ty typy přesýpacích hodin často působí mohutnější než ve skutečnosti jsou. Měla jsem takovou kamarádku, obrovská prsa, vždycky jsem ji považovala za takovou "mohutnější" a pak jsem si zkoušela její kalhoty a byla jsem v šoku, jak má úzký pas.
A s generačními změnami souhlasím, možná je to opravdu i tou výživou, tady v Japonsku je to třeba vidět dost, generace i rozdíl mezi venkovem a třeba Tokyem.
Gatita Myslím, že sešněrované nebyly. Ty šaty Loren jsou tenké a obtažené, že by to ani nešlo. Měly prostě jiný typ postavy. Tady Lollobrigida oblečená a svlečená.

999 pin up girls:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí