monis jsi odvážná ![]()
Přiznání
Díky všem za reakce. Čuměl na mně jak péro z gauče a muž mi říkal, že ze mně byl tchán úplně v šoku, protože není zvyklý, aby mu kdy někdo odporoval, protože na to měl málokdo nervy a radši mu šli všichni z cesty. Dneska můj pohár trpělivosti ale přetekl, protože se jednalo o odmítnutí pomoci z jeho pohodlnosti ve velmi krizové situaci, kdy šlo svým způsobem o (moje) zdraví a na to jsem v rámci rodiny velmi citlivá. Kopnutí si když už "ležíte na zemi" byla jen třešnička na dortu. Mrzí mne to hlavně kvůli muži, ale některé věci už nepřejdu.
monis já myslím, že je to jedině dobře a nakonec z toho nejspíš bude profitovat i muž. Je to těžké takhle v rámci rodiny, ale nebydlíte spolu (teda aspoň doufám) a to vám dává větší sílu (nebo jak to říct) než, když s tím člověkem sdílíš domácnost.
Evaevanebydlíme, to bych nedala nejen já, ale hlavně muž. To by skončilo sloupkem v černé kronice už dávno![]()
Jsem dnes podepisovala změnu prac. smouvy z pozice vedoucí prodejny, na pozici prodavavačka. Jsem to neovládla, a bylo to i se slzami. Mrzí to, po 3 letech snahy, kdy vlastně prodejna je pro tebe prioritou nad osobním životem.
33lejaby
Četla jsem už ty předchozí příšpěvky. Musí to být těžké.
33lejaby
mrzi ma to.
monis Jsi dobrá :-).
33lejaby Já bych ti přála, abys už brzy podepisovala pracovní smlouvu někde jinde :-).
Dnes jsem byla v Italském institutu na výstavě italská móda ve filmu a dost mě překvapilo, jak byly vystavené šaty malé. Jako u šatů Demi Moore to třeba chápu, ale i ty šťabajzny jako Sofie Loren a Monica Bellucci měly tak malé šaty, že bych je stěží oblékla. A šaty Anity Ekberg z Dolce Vita byly taky malinké. Musela jsem je obejít zezadu, jestli nejsou zašpendlené a nebyly :-).
999 mne nebyly nikdy saty po mame, ani kdyz jsem vážila min, ty lidi byli nejaky o dost drobnější
To je mi líto. ![]()
Potrefenáhusa Já drobná jsem, mám i drobnou kostru, ale tyhle šaty by mi fakt byly tip ťop a některé možná nebyly. Ty herečky působí na plátně krev a mlíko, ale musely být megadrobné. Podobný pocit jsem měla na výstavě šatů Marilyn Monroe.
999 tak ja ve svejch hubenejch obdobích taky nejsem žádnej Rambo, ale ty šaty mi nebyly
999 PotrefenáhusaKdyž jsme byli v LA v nějaké expozici věnované historii města, byla samozřejmě část o Hollywoodu. Byly tam vystaveny šaty nějaké herečky z 30. let a ty byly teda miniaturní.
brrr Tak televize prý přidává 7 kg, to by odpovídalo.
brrr prý i ty popelkovsky saty, jak byla nedávno někde myslim v Německu ta výstava k filmu, jsou hodně malinký
Přidává. Podívej se na Švandovku - na kameře a fotkách vypadá celkem normálně, ale naživo skoro není vidět ![]()
I když u tý Anity Ekberg bych taky asi hledala vzadu špendlíky ![]()
barbucha To jsou ty šaty a vzadu ani špendlíček :-).

999 Lorenova vypada ve filmech opravdu jako dost kypra, zvlastni. Mozna je to i kontrastem s tim celkem utlym pasem, pak ta postavacelkove klame.
Ja videla v Edinburgu vystavene svatebni saty Meghan Markle a ty byly teda taky malinky. I kdyz ona drobna je, stejne me to taky prekvapilo. Takova Kate teda musi chrastit kostma, zvlast ted.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí