Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 17:20

Mha

Offline Blanka
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 17:28
Reakce na Samantha:

Jinak co se týká dětských obrázků a výrobků, tak jsem to ocsanovala, vyfotila a uložila na záložní disk. Pak se to snadněji vyhodí. 

​Ja mám obrázky našich detí schované, ale pred rokmi som si ich aj oskenovala , aniž by som origináy dokázala vyhodiť . A  koľko to bolo prekvapenia , radosti aj uznania, keď som tie papierové obrázky vybrala, porozkladali sme ich a spolu s autorom - synom, a ich deťmi sme si ich pozerali . Vraj -jé, pozri, to som maloval ja ?  Alebo -  a jáj, to si pamätám, alebo ocko, to je veselý obrázok ! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 17:46

MhaInspekce jako Eliška ve filmu Právě začínáme? Dobrý den paní Málková, dobrý den, už jste to slyšela? A odkudpak jdete?  :D

Offline continuity
43384 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 18:13

notna

pokud tě potěší cizí neštěstí : můj muž koupil před pár lety k Vánocům sodastream- cervenej . Kuchyň je bukovo zelená, nic červeného tady nevedem. 

Offline continuity
43384 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 18:17

Jinak jsem si dnes pěkně zauklizela. Ono to bylo v plánu už předtím, protože jsem potřebovala uklidit vánoční dárky, ale včerejší diskuze tomu dodala šmrnc. Muž byl 3x s odpadkami a ještě jednou se projde.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 18:44

Jos to majú kolegynini svokrovci. Veľký dom, mali 4 synov. Žijú tam už len oni dvaja. Tak v 1 izbe má svokra cestoviny. Do druhej chodí svokor tajne piť alkohol. Oni práveže celý ten dom používajú, nie že by niektoré miestnosti zavreli.

Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 18:45

Sambo to tu asi čte, dnes dělal čistku u dětí

Offline Malvin
1651 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 18:46

continuity vlivem diskuze jsem dnes uklidila šuplíky . Těch věcí jsem nevyhodili tolik. stačilo to hlavne urovnat. 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 19:34

My sa zajtra vraciame z Tatier, najskôr budem prať a potom to vybalovanie!

Offline SunEclipse
3503 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 20:58

vlivem diskuse jsem usoudila, že jsem ztracený případ, a neuklidila nic, den jsem prolenošila 

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:07

Já jsem myla velký francouzský okno, zvenku, v mrazu:D Takhle mě to chytlo:D. Uklízela jsem celý odpoledne, oběd jsem vařila asi 10 minut, aby mě to nezdržovalo. (A nepřijde mi, že by to bylo někde znát:D). Jenom teda co mě pobavilo, našla jsem v zahradní boudě, doslova vedle shnilejch jablek sambuv diplom a diplomku... Jakože ne v nějaké bedně, ale tak na volno ložený, jestli s tím chtěl hnojit zahrádku nebo taky třídí už nepotřebný veci, to nevím. 

Offline Sweet Potato
40596 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:09
Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:10

Karja

Já uklidila koupelnu. Čtyři hodiny sama doma jsem už dlouho nebyla. Ale v obýváku na zemi, nevím proč, leží asi tři ramínka, myslím, že tu budou do rána. Takže všechno při starém

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:12

EvaevaMám koupelnu, převlečený postele, prala jsem jak dáš, zehlila jsem, uklidila kuchyň, obývák, výsledek je, že jsem si z toho musela ve dvě jít lehnout a teď večer je tu stejne bordel. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:17

Karjado toho nejdu

Ale tu koupelnu jsem vzala důkladně, kachličky vůbec nevím, jestli jsme tu někdy myli. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:19

Já se přiznám, že jsem taky strávila dost času úklidem.
Prosím vás, nemohly byste tady houfně zítra psát, jak velice velmi odpočíváte?

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:21

Samantha Nebo nějaký studium by se možná hodilo, i  i cvičení, meditace...prostě nějaká práce na sobě:D. Ale upekla jsem vánočku a udělala langoše:D Taky aspoň trochu požitek;-)

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:22

Samantha ja jsem akorat vyklidila myckujinak jsem byla jezdit a uvarila a zavezla nemocnymu synkovi vyvar, krom toho cely den lenoseni, cteni, povidani... proste skvele straveny den

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:28

Já začla fázi II. u renovace dveří, no zapomněla jsem, jaká je to makačka

Akorát ještě hledám nějakou alternativu za ty starý zámky, co tam jsou. To je trochu mission impossible.

Offline brrr
12378 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:28

Já jsem se vrhla na takové hodně zanedbávané zakoutí, nakokec z toho bylo i přerovnání pár poliček v knihovně, protože se uvolnilo místo. Takže zákoutí uklizeno, ale zůstaly hromádky uprostřed obývaku. Příště vám na tu uklízecí mánii neskočím.