Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Kokoska
35113 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:29

Evaeva ja jsem koupelnu vzala dukladne pred svatky parnim cisticem, misto koled jsem si mohla zpivat My mame parni stroj, uzasne sily zdroj A vzhledem k tomu, ze jsme tu tyden nebyli, se porad jeste muzu kochat, staci jen po ranu setřít bažinu kolem umyvadla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:55

Kokoska já se na to chystala tak tři týdnyMně jdou tyhle velké úklidy mnohem líp. Asi jak je ten výsledek fakt vidět a i to dýl vydrží. Jestli teda děti zítra nevytáhnou tempery třeba

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:57

viktorka_od splavu tak já taky dělala jen to, co chci. Mám teda nižší cíle, takže ty dvě kafe, jeden podcast a snídani v klidu hodnotím velmi pozitivně 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:57

brrr ježiš, to znám dost důvěrně

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 22:24

Evaeva no se trema malyma detma, fakt smekam!

Offline Malvin
1651 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 22:39

Karja jsi drak. Já po úklidu jsem si objednala pizzu a tiramisu a celý večer si maluji a zkoukla jsem nějakou minisérii na Netflixu ( strašná blbost, neb celá rodina přežila)

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 22:42

Malvin Já měla hroznou chut na Macdonald a ten byl daleko, tak proto langoš:-D. Chtělo to prostě nějaké mastné kalorie;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 22:50

viktorka_od splavu no, může za to sníh, muž je vzal dopoledne i odpoledne na boby. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 23:03

Kokoska prosim jaky parni cistic mas? 

Offline Kokoska
35113 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 10:33

Antje Karcher sc2 a dokoupila jsem k tomu sterku na okna. Ale tu jsem mela vzit radsi samostatnou s tou nadrzkou, takhle ta para sice okno perfektne umeje, ale tece to dolu. Ale s roli papirovych uterek uz jsem se s tim naucila pracovat.

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 12:56

Ja používám ten vysavač na okna, jak má skoro každej. Ale mamka mi furt říká, že to mám prvně umejt jarem, pak vodou a pak až vysát. Ale proč? Jakože budou šmouhy nebo se nemůže vysávat ta jarova voda, že se to třeba nějak zničí? To je blbost...takže jenom jarem.

Jinak jsem v krasojízdě úklidu pokračovala i dnes, přijde mi, že dělám klasické činnosti, co jsou nutné a dala jsem tomu už dvě dopoledne:D

Offline notna
9487 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 13:05
Reakce na continuity:

notna

pokud tě potěší cizí neštěstí : můj muž koupil před pár lety k Vánocům sodastream- cervenej . Kuchyň je bukovo zelená, nic červeného tady nevedem. 

​Nepotěší, ale soucítím.  A obdivuju tě, já bych se snažila o výměnu za vhodnější barvu. Ač vím, že je to kontraproduktivní. Za prvé je to kuchyň i ostatních členů rodiny a za druhé to muže odradí od dalších aktivit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2025 13:07

Karja já mám pocit, že na ten jar se víc lepí prach že to někde psali. Já jarem myju akorát rámy, skla prostředkem na okna a pak je teda hned vysávám, neomývám to.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2025 13:08

notna já taky. Ale muž tohle už dávno ví a vyptal by se mně dopředu.

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 13:10

EvaevaDobře;-). Tak já to zkusím takhle;-). 

Offline Mha
příspěvků moje polička 05. ledna 2025 13:15

Jdu vás nakazit nicneděláním. 

Neuklízela jsem, ale povídala jsem si s dětmi.

A bacha, i když máte pocit, že jste v prosinci dobře uklízeli, lednové světlo vás vyvede z omylu. Vyzkoušeno za vás.

Offline Pinot Noir
29979 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 13:38

Karja četla jsem rozhovor s profi uklízečkou, říkala, že jar na okna nikdy, jsou lepkavá a dřív se zašpiní, jak píše Evaeva 

Taky říkala, že používají prostředky pro profesionální úklid a že z těch běžně dostupných jako nejlepší hodnotí Clin. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2025 13:44

Pinot Noir já jsem teoreticky dobrá hospodyňka

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 13:57

Už ma prekvapi, keď vidím napísané 's visačkou' a nie vYsačkou

Offline Pinot Noir
29979 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 14:21

Evaeva okna mám zmáknutá taky jenom teoreticky