Evaeva ja jsem koupelnu vzala dukladne pred svatky parnim cisticem, misto koled jsem si mohla zpivat My mame parni stroj, uzasne sily zdroj
A vzhledem k tomu, ze jsme tu tyden nebyli, se porad jeste muzu kochat, staci jen po ranu setřít bažinu kolem umyvadla.
Přiznání
Kokoska já se na to chystala tak tři týdny
Mně jdou tyhle velké úklidy mnohem líp. Asi jak je ten výsledek fakt vidět a i to dýl vydrží. Jestli teda děti zítra nevytáhnou tempery třeba ![]()
viktorka_od splavu tak já taky dělala jen to, co chci. Mám teda nižší cíle, takže ty dvě kafe, jeden podcast a snídani v klidu hodnotím velmi pozitivně
brrr ježiš, to znám dost důvěrně ![]()
Evaeva no se trema malyma detma, fakt smekam!![]()
Karja jsi drak. Já po úklidu jsem si objednala pizzu a tiramisu a celý večer si maluji a zkoukla jsem nějakou minisérii na Netflixu ( strašná blbost, neb celá rodina přežila)
Malvin Já měla hroznou chut na Macdonald a ten byl daleko, tak proto langoš:-D. Chtělo to prostě nějaké mastné kalorie;-)
viktorka_od splavu no, může za to sníh, muž je vzal dopoledne i odpoledne na boby.
Kokoska prosim jaky parni cistic mas?
Antje Karcher sc2 a dokoupila jsem k tomu sterku na okna. Ale tu jsem mela vzit radsi samostatnou s tou nadrzkou, takhle ta para sice okno perfektne umeje, ale tece to dolu. Ale s roli papirovych uterek uz jsem se s tim naucila pracovat.
Ja používám ten vysavač na okna, jak má skoro každej. Ale mamka mi furt říká, že to mám prvně umejt jarem, pak vodou a pak až vysát. Ale proč? Jakože budou šmouhy nebo se nemůže vysávat ta jarova voda, že se to třeba nějak zničí? To je blbost...takže jenom jarem.
Jinak jsem v krasojízdě úklidu pokračovala i dnes, přijde mi, že dělám klasické činnosti, co jsou nutné a dala jsem tomu už dvě dopoledne:D
notna
pokud tě potěší cizí neštěstí
: můj muž koupil před pár lety k Vánocům sodastream- cervenej
. Kuchyň je bukovo zelená, nic červeného tady nevedem.
Nepotěší, ale soucítím. A obdivuju tě, já bych se snažila o výměnu za vhodnější barvu. Ač vím, že je to kontraproduktivní. Za prvé je to kuchyň i ostatních členů rodiny a za druhé to muže odradí od dalších aktivit.
Karja já mám pocit, že na ten jar se víc lepí prach
že to někde psali. Já jarem myju akorát rámy, skla prostředkem na okna a pak je teda hned vysávám, neomývám to.
notna já taky. Ale muž tohle už dávno ví a vyptal by se mně dopředu.
EvaevaDobře;-). Tak já to zkusím takhle;-).
Jdu vás nakazit nicneděláním.
Neuklízela jsem, ale povídala jsem si s dětmi.![]()
A bacha, i když máte pocit, že jste v prosinci dobře uklízeli, lednové světlo vás vyvede z omylu. Vyzkoušeno za vás. ![]()
Pinot Noir já jsem teoreticky dobrá hospodyňka![]()
Už ma prekvapi, keď vidím napísané 's visačkou' a nie vYsačkou ![]()
Evaeva okna mám zmáknutá taky jenom teoreticky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí