Karja no ale bol to obyčajný snehuliak, stavala ho malá, len chudák nedáva to oteplenie ![]()

Karja no ale bol to obyčajný snehuliak, stavala ho malá, len chudák nedáva to oteplenie ![]()

Janulik03 Tak to je hrozně šikovná, my jsme stavěly s holkama včera, ve třech a dalo to práci:-D A ani jsem to nestihla vyfotit;-)
Je zrucnejsia ako jej starší brat. Oveľa
Já jsem si o sobě myslela, že se nenechám ovlivnit davovým šílenstvím... a najednou koukám, jak utírám poličky v ledici...
k tomu mě donutila naprosto otřesná lednice na jedny návštěvě, od tý doby mám problém si tam dát něco k jídlu
Lednice![]()
Ovlivněna davovym šílenstvím jsem ji v sobotu komplet vypucovala. Podezřele vypadající věci vyhodila, vydrbala i octem opláchla a kochala se přesně jeden den. V neděli začala smrdět a smrdí pořád a já vůbec netuším čím to může být. ![]()
rysamona máte ještě lednici s odtokovým kanalkem? Kdysi nám do něj stekla šťáva z masa a to bylo k nepřežití. Hlavně teda jak se to začalo ohřívat v té sběrné nadobce vzadu za lednicí.
letolet aha, no máme. Děkuji za tip. I když maso asi ne, ale kdo ví co se tam děje.
Ledničku máme 12 let. Chtěla jsem koupit novou že spotřeba a když jsem to mrskla na měřák spotřeby tak má min než nové typy.
rysamona tak 12 let asi není ještě tak moc. My měnili asi 20 let starou poděděnou lednici a tam ta úspora je značná, celková spotřeba nám spadla z 1,9 na 1,3 za rok.
Končila jsem zas jednu pernou službu, moc jsem toho nenaspala, ráno mi volali už v pět s nějakým problémem, pak už nikdy neusnu, pochopitelně. Mám čerstvě staženou audiotéku a ke svému překvapení jsem našla a pustila si 4 krátké pohádky "Dům ve sluneční ulici", které překrásně načetl Adamíra a vrátila jsem se daleko zpět v čase ![]()
marieu To je pěkné. Mě vždycky vrátí v čase čtení od Jiřího Andrle - Láska za láskou. Jeho dětství na dědině Pavlíkov, morální čistota, podání vzpomínek, tam je tolik něhy. Má to hafec dílů a pouštím si je opakovaně a vždycky je tam něco nového. ♥♥♥
Potrefenáhusa kamaradka rika po jedne takove navsteve - neznas lidi, dokud nevidis jejich lednici![]()
Lamicka nez si dam neco k jidlu, jdu na wc. a pak uz si nedam..![]()
Lamicka Sice nevím jak bych se na návštěvě dostala někomu do lednice, ale pokud má někdo bordel už od předsíně, těžko bude mít vypíglovanou lednici.
Kan my máme bordel od předsíně. Ale v lednici je čisto.
Evaeva naše lednice vypadá o 100% líp než předsíň ![]()
Kan no uplne normalne:
chces mliko do toho kafe?
jj
vem si v lednici
presne takhle
Kan Lásku za láskou milovala moje máma. Andrle byl její krajan a vrstevník.
Kan My teda taky máme v předsíni bordel a v lednici čisto. To jsou dva úplně oddělené úklidy! ;o)
Už viem čo som chcela. Umyť chladničku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.