Samartmě přijde zeleninová zásuvka v lednici úplně geniální. Brambory mi vynku rozhodně nevydrží měsíc nebo dva.
Přiznání
continuity to mně ani v lednici. Ale popravdě mně nenapadlo jich kupovat takové množství, to nevím, kam bych dala.
Samart no já to vyřešila tak, že ho tam dám v otevřeném obalu - prodává se v takovém placatém sáčku jako třeba koření. Takže půl toho obalového sáčku odstřihnu a ten kmínový pytlík dám do něj a celé to vložím do pytle mezi brambory, takže silice může unikat, ale zároveň je jakoby v kapse. No fakt věda, než jsem na to přišla. ![]()
Já mít v lednici brambory, tak se mi tam nevejde, co má. Jsem ráda, že nám do lednice nikdo neleze, sice ji myju velice často, staré věci tam nemám, tak je tam taková přehršel věci a leckdy tak podivně urovnáno aby se tam vešly kastroly, že to fakt výstavní podívaná není
continuity to mně ani v lednici. Ale popravdě mně nenapadlo jich kupovat takové množství, to nevím, kam bych dala.
V tom fresh šuplíku vydrží všechna zelenina i brambory fakt věky, nová lednice byl životní kauf
A do druhýho freshe, původně "na maso" nedávám maso ale pečivo, se stejným výsledkem - chleba jak novej i po pár dnech
(my neumíme nakupovat denně po dvou houskách a čtvrtce chleba
)
My mame malou lednici, neumim si predstavit mit v ni brambory, ani malej pytel
barbuchahm, tenhle šuplík nemám.
Ale chleba z rohlíku vydrží dobrý pět dní normálně v chlebovce. Akorát záleží na ročním období, na podzim za pár dní zplesnivý, stejně jako věci v koši na bio hrozně hnijí.
Potrefenáhusa já kupuju max dvě kila, spíš míň, to by se do lednice vlezlo, dřív jsem je tam mívala.
Chlebovku jsem vyhodila, byl to jen další krám a za pět dní se to nedalo jíst... v tom šuplíku to vydrží líp.
barbucha lednici vyhazovat nebudu
My ten bochník za pět dní sníme.
Já o fresh šuplíku nemám ani páru, že něco takového existuje:-D
Karja já tušení jo, ale moje lednička je už dávno plnoletá a za jejího mládí byl nejnovější výkřik maximálně no frost systém. ![]()
Pinot Noir Jsem se podívala na internet a mám jí tam. A ještě dvakrát:-D. Ty jo, to je normálně jakoby ten šuplík:-D.
Karja tak šuplík mám, ale nic speciálně fresh neumí ![]()
Pinot Noir Ten můj měl nějaké nápisy, a zavírátka, ale nevěnovala jsem tomu pozornost, kdoví, jestli tam někdy nemám i maso na nějakých 10C. a jeden jsem vyndala s tím, že je to blbost dva šuplíky:-D
@Pinot Noirnení to obyčejný šuplík. Tady dokonce píšou, že je tam nula, což se mi teda pro ovoce a zeleninu moc nezdá. @Karja Pinot Noir
Evaeva já vím, že to není obyčejný šuplík, však píšu, že takový nemám.
Pinot Noir no jo, teď jsem si to přečetla správně ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí