...rodina hnilá otevřít šuflík to testuje pravidelně...
Prosím tě, mohla bys mi to přeložit? ![]()
...rodina hnilá otevřít šuflík to testuje pravidelně...
Prosím tě, mohla bys mi to přeložit? ![]()
Samantha rodina líná otevřít šuflík to dá volně do lednice a na ty zelenině to poznáš rychle.
continuity Já do něj dávám zeleninu automaticky, ale u nás má jídlo velký obrat:D, takže tam to dlouho neleží.. brambory mám venku v zahradním domku, kupujeme po pytlích vedle ve vsi. No takže to tam mám, ale ten šuplík má nějaký zavíratka ruzny a to jsem teda nepochopila. A pak tam byl takovej menší nad tím a to jsem vyndala.ja si tu lednici uzpůsobila aby se mi tam vešly tři hrnce a to nebylo s dvěma šuplíky mozne:D.
continuity jo "líná" ... píšeš rodina hnilá (asi automatická oprava) a já si to nějak spojila se shnilou zeleninou a pak už jsem se ztratila ![]()
Samanthapoužívá se to ve slovenštině. Hnily ve významu líný.
Karja no tak jelikož už se u nas nevaří denne, děti jsou sice ve vývinu,ale už moc nerostou, v týdnu tady akorát večeřime, tak to jidlo trochu ustalo.
navíc v Bille je lepší koupit tu zeleninu, když je zrovna hezká a doma dobře skladovat, než se koncem týdne hrabat v bedně se shnilym květákem, který tam leží od úterý.
continuity Tak to jsem neznala
.
A přitom jsem 12 let seděla se slovenkou kolegyní naproti u stolu. Asi měla pilnou rodinu ![]()
Makarajo, líné jak veš, takže zhnilé. Nebo taky zhniloň.
Makara Děkuji, že jsi se ozvala! Já na to byla shnilá jak veš! ![]()
Makara Pinot Noir Garfie U nás se to taky používá. Shnila i shnilá jak veš. Akorát teda napsaný to vypadá divně. A je správně shnilá nebo zhnilá?
notna shnilá, psala jsem to, jak to vyslovuje Hanák, ten zásadně zhnilá
Pinot Noir Dik. Ja tam u nas taky víc slyším z,, ale Hanacko my uz nejsme.
v brne jsme taky zhnili:-) se z samozrejme
notna Jj, správně je "s", taky jsem napsala původně zhnilá, správnou moravštinou, ale pak mi to nedalo. ![]()
Já jsem taky zhnilá jak veš!
notna Viz "na shledanou" nebo "shoda", to já taky vyslovím jinak než tady Moravačky ![]()
Zhniloňa jsem nečekala, že si tady kdy přečtu ![]()
V mém rodném kraji je i odpovídající příjmení - Hnila.
U nás teda líný jak veš a potom už jen zdechlina. Pamatuji z dětství na jednoho pána a tomu se dokonce říkalo: Zdechlá kráva. :D
Do statistiky - zhnilý z Jesenicka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.