Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 22:12
Reakce na Sweet Potato:

viktorka_od splavu Čímž matce Zemi jistě pomůže.

​Třeba lítá větroněm nebo na rogalu...

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 22:16
Reakce na Kokoska:

Sweet Potato to se asi musi bedlive prohlizet. Na to ani nemusim byt frutarian, dokonce ani vegetarian, cervy nebrat!

​Co já už vyhodila kompotů... co se červů týče, jsem hotovej buddhista. Aby to tak byl dědeček, že jo

Offline Sweet Potato
40596 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 22:20
Offline Kokoska
35113 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 22:21

barbucha to by teda dedecek musel mit hodne osklivou karmu, aby se dostal do kompotu!

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 22:50

Kokoska 

Nikdy nevíš! Tipla bych si že to klidně moh bejt ten, co se celej život cpal krevní tučnicí

Offline Kokoska
35113 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 00:27

barbucha fuj, este ze to nejim! Vzhledem k tomu, ze nemam rada tmu, zimu a mokro, mozna me v pristim zivote za moje nynejsi hrichy osud frkne na ponorku v Severnim ledovym oceanu, ale do kompotu nechci!

Offline continuity
43374 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 14:51

Kde to bylo s tou důvěrou? Kupec na byt je připravený složit cca tretinu kupní ceny přímo na muj účet bez vinkulace. (Zbytek půjde přes hypo). 

Tomu říkám důvěra, v životě jsme se neviděli.

No nevím, uvidím ještě, jak to bude v smlouvě, já žádnou důvěru nemám (resp. to neřeším), hraju na pravidla, aby byl v bezpečí každej pro případ, že se cokoliv posere. 

Offline Makara
3663 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 15:16

continuity no, to bych byla hodně opatrná. Třeba že to bude chtít podat na katastr (funguje už?) před zaplacením?

My teď řešili koupi i prodej bytu, oboje přes "bankovní úschovu". Realiťačka z toho byla vycukaná, pořád nás tlačila do advokátní úschovy, že je to pružnější, levnější, ale mně těch pár tisíc navíc za klid duše stojí. Tu správu kupní ceny v bance sice umí max. jeden člověk na pobočce, ale zprocesovali to docela rychle.

Edit: když jsem před 25 lety kupovala barák, tak jsme si sjednali notářskou úschovu. Prodávající kvaltovali, tak smlouvy odnesli na katastr hned po podpisu, aniž by ty peníze ode mne byly u notáře

Offline slniecko admin
19594 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 16:46

Makara nefunguje

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 02. února 2025 14:56

slniecko funguje, ale len offline.

Offline continuity
43374 příspěvků moje polička 02. února 2025 19:21

Makara

To víš, že se poradím s pravnikem, ale info je, že po podpise smluv (kupní a záložní). Oni na to budou čerpat hypotéku, paradoxně me to přijde vlastně lepší než hotovost, protože pokud ji budou mít schválenou, proklepne je ještě banka a ta hypo uvolní až ve chvíli, když zaplatí oni svoji část. 

Offline continuity
43374 příspěvků moje polička 06. února 2025 22:31

Přijdu do pekla, to zadostiučinění: já jsem vám to říkala, je fakt marnivý

Dnes dokonce ode mne chtěl něco člověk, který mě dva mesice více méně ignoruje. Udělám to, nic mě to nestojí a jemu jde o dost. Ideální pozice na vyjednávání, budu za to něco chtít.

Offline continuity
43374 příspěvků moje polička 06. února 2025 22:37

A nevím kam to nám dát, na stížnost to úplně není, akorát opravuji dceři šaty na zítřejší ples (aniž bych tušila, co si obuje a co si já obleču) a hrozně mně to nebaví. Už bych to třikrát měla, kdybych u toho neprokrastinovala. 

Offline tv
4272 příspěvků moje polička 11. února 2025 18:43

Dnes jsem byla se synem na přijímačkách nanečisto na gymplu, kam jsem chodila i já. A koukám, že se nic nezměnilo, na dámských záchodech ani v jedné kabince toaletní papír. To mi přijde dost šílené v dnešní době, chudáci holky..

Offline Aranel
6660 příspěvků moje polička 12. února 2025 10:49

tv No to jo, na to, že zrovna čtu článek, jak v Ostravě šíří na základkách volně dostupný vložky!!

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 12. února 2025 11:56

Aranel Tak to máme. Mně se několikrát stalo, že za mnou o přestávce došla nejaká holka, jestli prosím nemám tampon nebo vložky. Cením teda, že si nebojí říct. Tak už teď chodit nemusí.

Offline Aranel
6660 příspěvků moje polička 12. února 2025 13:00

Luna to je dobrý prostě.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 14. února 2025 19:25

Luna tak menstruační pomůcky jsme si normálně poskytovaly mezi spolužačkama už v devadesátým sedmým , navštěvovat učitelky nebylo třeba. Co se změnilo po skoro 20 letech?

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 14. února 2025 19:31

MermaidTřeba, že mají větší důvěru k učitelce než se ptát x spolužaček kolem sebe. Taky třeba spoléhají, že má Luna v kabinetě prostě nějaký věci takhle do zásoby spíš, než spolužačky kdyby náhodou, jednu v batohu.