Třeba lítá větroněm nebo na rogalu...
Přiznání
Sweet Potato to se asi musi bedlive prohlizet. Na to ani nemusim byt frutarian, dokonce ani vegetarian, cervy nebrat!
Co já už vyhodila kompotů... co se červů týče, jsem hotovej buddhista. Aby to tak byl dědeček, že jo ![]()
barbucha to by teda dedecek musel mit hodne osklivou karmu, aby se dostal do kompotu!
Nikdy nevíš! Tipla bych si že to klidně moh bejt ten, co se celej život cpal krevní tučnicí ![]()
barbucha fuj, este ze to nejim! Vzhledem k tomu, ze nemam rada tmu, zimu a mokro, mozna me v pristim zivote za moje nynejsi hrichy osud frkne na ponorku v Severnim ledovym oceanu, ale do kompotu nechci!
Kde to bylo s tou důvěrou? Kupec na byt je připravený složit cca tretinu kupní ceny přímo na muj účet bez vinkulace. (Zbytek půjde přes hypo).
Tomu říkám důvěra, v životě jsme se neviděli. ![]()
No nevím, uvidím ještě, jak to bude v smlouvě, já žádnou důvěru nemám (resp. to neřeším), hraju na pravidla, aby byl v bezpečí každej pro případ, že se cokoliv posere.
continuity no, to bych byla hodně opatrná. Třeba že to bude chtít podat na katastr (funguje už?) před zaplacením?
My teď řešili koupi i prodej bytu, oboje přes "bankovní úschovu". Realiťačka z toho byla vycukaná, pořád nás tlačila do advokátní úschovy, že je to pružnější, levnější, ale mně těch pár tisíc navíc za klid duše stojí. Tu správu kupní ceny v bance sice umí max. jeden člověk na pobočce, ale zprocesovali to docela rychle.
Edit: když jsem před 25 lety kupovala barák, tak jsme si sjednali notářskou úschovu. Prodávající kvaltovali, tak smlouvy odnesli na katastr hned po podpisu, aniž by ty peníze ode mne byly u notáře
.
Makara nefunguje ![]()
slniecko funguje, ale len offline.
To víš, že se poradím s pravnikem, ale info je, že po podpise smluv (kupní a záložní). Oni na to budou čerpat hypotéku, paradoxně me to přijde vlastně lepší než hotovost, protože pokud ji budou mít schválenou, proklepne je ještě banka a ta hypo uvolní až ve chvíli, když zaplatí oni svoji část.
Přijdu do pekla, to zadostiučinění: já jsem vám to říkala, je fakt marnivý ![]()
Dnes dokonce ode mne chtěl něco člověk, který mě dva mesice více méně ignoruje. Udělám to, nic mě to nestojí a jemu jde o dost. Ideální pozice na vyjednávání, budu za to něco chtít. ![]()
A nevím kam to nám dát, na stížnost to úplně není, akorát opravuji dceři šaty na zítřejší ples (aniž bych tušila, co si obuje a co si já obleču) a hrozně mně to nebaví. Už bych to třikrát měla, kdybych u toho neprokrastinovala.
Dnes jsem byla se synem na přijímačkách nanečisto na gymplu, kam jsem chodila i já. A koukám, že se nic nezměnilo, na dámských záchodech ani v jedné kabince toaletní papír. To mi přijde dost šílené v dnešní době, chudáci holky..![]()
Aranel Tak to máme
. Mně se několikrát stalo, že za mnou o přestávce došla nejaká holka, jestli prosím nemám tampon nebo vložky. Cením teda, že si nebojí říct
. Tak už teď chodit nemusí. ![]()
Luna
to je dobrý prostě.
Spolužačka a kamarádka mé mladší. Má úžasný drajv.
Luna tak menstruační pomůcky jsme si normálně poskytovaly mezi spolužačkama už v devadesátým sedmým , navštěvovat učitelky nebylo třeba. Co se změnilo po skoro 20 letech?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí