Kan celé to bedlivě sleduju, jsem z toho hodně rozpačitá. A jsem tým Orko ať už je za současnou situací cokoli.
Přiznání
Archivářkai já.
Kan pani dava prednost forme pred obsahem a jeste zaluje, neverim, ze je uprimne zbozna. Vazne je dulezitejsi, kde se oltar nachazi a co na nem lezi, nez srdce, ktera pred nim stoji? Neznam detaily, jen to, co se psalo v clanku, ale pokud tahle mse nekoho oslovila a zacal by se o viru zajimat, bude asi dost zmateny naslednym denim a spis se stahne.
Kokoska paní je hodně farizejská.
Ale za tuhle situaci nemůže, kdyby vedení církve nebylo tak strašně zkostnatělé, tak ji vůbec nemuseli vyhovět takovým radikálním způsobem. Já si myslím, že jen využili vhodnou záminku a na paní z orlickoústecka to jen hází. A jsem taky tým Orko a je mi líto všech u Salvátora, že se budou muset obejít bez něj.
Anema no, Graubner me docela zkalmal.
Orko udělal pro katolickou církev stokrát víc, než všichni ti papaláši nahoře.
Kokoska Já si teda ve sledu událostí čím dál tím víc myslím, že ona paní z orlickoustecka neexistuje. A znovu se potvrzuje můj názor, že církev a víra jsou dvě naprosto odlišné věci, Bohu žel.
Kan to si myslim uz hodne dlouho. Vubec se mi nelibi, co cirkev napachala ve jmenu viry, nebo obecne co nabozenstvi zpusobuje svym jmenem. Nemyslim, ze Bohu je milejsi motlitba ve zlacenem chramu nez na lesni mytine.
Orko udělal pro katolickou církev stokrát víc, než všichni ti papaláši nahoře.
Jako by se dal něčí vliv umenšit tím, že ho potrestáme. Twl, aspoň tohle se církev za ta staletí mohla naučit...
Jitka77 Amen.
Anema no, Graubner me docela zkalmal.
Proč? Po tom, jak se snažil krejt ty prasácký pedofily? ![]()
barbucha Graubner je jenom Dukův prodlouženej pařát. Duka je nejlepší kámoš se Zemanem, stejně moci- i pomstychtivej. A počítám, že Vácha (a hlavně Halík, ale to si nedovolej) Dukovi šlápnul na kuří oko, jen se čekalo na příležitost.
barbucha tak nejak celkove, myslela jsem, ze po Dukovi to bude zmena k lepsimu.
V sobotu manžel koukal na nějaký požad. Styl jako cz historie (ale asi to nebylo) a byl tam mimo jiné Halík, ještě nějaká ženská co mi připadala jako historička víry (pokud něco takového existuje
). Poslouchala jsem jedním uchem takže nemohu moc reprodukovat, ale konkrétně Halík, aniž by někoho jmenoval byl k církvi kritickej dost, mi přišlo.
rysamonaHalík je skvělej. (Ostatně, taky je u Salvátora)
Ja si nemuzu vzpomenou, v jakem poradu nedavno Orko mluvil, ale bylo to neco v souvislosti s LGBTQ+ a rikala jsem si, jak dlouho bude trvat, nez mu cirkev strihne kridla... no tak dlouho ne. ![]()
Já si taky myslím, že žádná paní z Orlickoústecka neexistuje a že je to jen záminka.
barbucha Graubner je jenom Dukův prodlouženej pařát. Duka je nejlepší kámoš se Zemanem, stejně moci- i pomstychtivej.
Moje řeč - strašná svoloč všichni.
Halík je chytrej a příčetnej. Jsem prakticky neznaboh, ale ráda bych takovejch víc!
Pečeme beránka:D:D.
dcera od vánoc chce minimálně jednou týdně dělat velikonoční vejce. Takže vecer dotaz: mami, máš vajicka? A už hledám barvy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí