Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 25. února 2025 10:26
Reakce na tv:

​No  jo no. Člověk, který celý život dělal něco dobře, se těžko ve vyšším věku smíří s tím, že na to nyní už nestačí. Tím se totiž přiznává, že stárne. A když člověk stárne, tak umře. 

Takže asi tak. 

Já chápu, že dospělí (a "zralí")  lidi mají mít rozum.

Ale rozum mají ti mladší, ale až nastane "vaše" doba, tak to taky budete cítít jinak. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. února 2025 10:38

Garfie já naštěstí vozím krabici ubrousků, co mám děti. Ale jako bylo to trochu wtf

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 25. února 2025 10:56

Samantha tak priznat si, ze starnu (a umru, samozrejme) povazuju za jeden z velkych zivotnich ukolu, kteryma clovek v zivote prochazi. myslim ze kdo tohle neprijme, ma fakt problem, samozrejme druhotne i jeho okoli

Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 25. února 2025 11:49

Kdo je připraven, není zaskočen Já teda nemám žádnou pohotovostní tašku (to všechno může někdo dotlačit), ale v zásuvce nočního stolku mám imrvére připravenou hotovost (nedostatkové to zboží v naší domácnosti), až mě raní mrtvice a bude potřeba rychle taxík. Do sanitky nevlezu, ta by mě odvezla kdoví kam!

A každý den si beru čisté prádlo

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 25. února 2025 12:52

barbucha tak zrovna s tou mrtvici bych do sanitky vlezla. Aneb jak nas poucil personal, kdyz jsme dopravili dotycneho do spitalu vlastnima silama, u mrtvice jde hodne o cas a uz v sanitce rozhodujou, na ktery pracoviste pacienta odvezou (ne kazdej spital ma iktovy centrum a i mezi tema je rozdil). A navic, kdyz te doveze sanitka, vezmou te na vysetreni hned, nesedis nekolik hodin v cekarne...

Offline Kokoska
35107 příspěvků moje polička 25. února 2025 13:00

moora taky jsme dostali ceres, ze jsme mamu privezli autem. Meli pravdu, byli by ji dali kapacku a nejakou peci hned v sanitce, pak lezela na chodbe na voziku pred ambulanci sice uz s kapackou, ale nez si ji vzali dovnitr  trvalo to dost dlouho. Nastesti se z toho dostala docela dobre, jen trochu hur mluvila.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. února 2025 14:22
Reakce na barbucha:

Kdo je připraven, není zaskočen Já teda nemám žádnou pohotovostní tašku (to všechno může někdo dotlačit), ale v zásuvce nočního stolku mám imrvére připravenou hotovost (nedostatkové to zboží v naší domácnosti), až mě raní mrtvice a bude potřeba rychle taxík. Do sanitky nevlezu, ta by mě odvezla kdoví kam!

:D :D

​Já mám v kabelce necesér, 12x8 cm, kde mám kalhotky, dvě vložky, tampon, náplast, tic tac, mini cukr jako první pomoc, pap. kapesníky, dva brufiky.  Kabelka je velikosti shopper. 

Offline Aranel
6660 příspěvků moje polička 25. února 2025 14:28
Offline Raduza
příspěvků moje polička 25. února 2025 14:36

Sakra já nemám žádný pohotovostní zavazadlo, ani žádnou krabičku poslední záchrany v kabelce, doma žádnou hotovost, balenou vodu ani zásoby potravin. V případě katastrofy nebo apokalypsy jsem totálně v háji.

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 25. února 2025 14:45

Raduza A máš aspoň sklep?

Offline Raduza
příspěvků moje polička 25. února 2025 14:53

Karja a chceš ho vidět?

nemám, budu si muset vykopat nějakou zemljanku na zahradě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. února 2025 14:56

Raduza my máme balík vody a co mám děti, tak mám v tašce na kočárek náplasti

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 25. února 2025 15:16

Raduza Já nemám nic a ani si třeba nepamatuju ničí telefonní číslo zpaměti;-)

Online stes
9363 příspěvků moje polička 25. února 2025 15:30

Raduza budeme tam nejspíš spolu. Hotovost mám v 50tkách v keramickym kocourovi. Ale nerada bych ho rozbijela.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 25. února 2025 16:20

711990 Ve Vrchlabí taky, sanitář se mě zcela vážně zeptal, jako proč jsem se přijela zrakvit k nim... Doktorka si z toho pak dělala srandu.
Přítel mi teda z hotelu v Peci dovezl oblečení a kartáček, nebylo ale potřeba a vymetli mě jak to šlo nejdřív (což mě dost překvapilo, čekala jsem, že si tak dva dni pobydu). Asi jak jsem tvrdohlavě a velice bolestivě vylezla z dresu (mám kombinézu), aby mi ho nerozstříhali

Offline tv
4272 příspěvků moje polička 25. února 2025 16:44

Raduzajá mám jídla hromady, hodně zavaruju, tak tě kdyžtak pohostim. s vodou je to horší, záleží, jestli by se venku motali zombíci, ale potok je v rozumné vzdálenosti.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 25. února 2025 17:01

tv píšu si

Offline tv
4272 příspěvků moje polička 25. února 2025 17:26

Raduza jasné! Ještě můžeme sníst kočky

Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 25. února 2025 17:38

moora 

Že jde o čas, samozřejmě vím. Hele taxík je tu do pěti minut, dalších osm/deset max by to trvalo na mnou předem vybraný pracoviště kde vím, že si soudruzi poraděj ztropený povyk na vrátnici by zajistil rychlej příjem... aniž bysme se museli dohadovat - a marně - se sanitkou, která by mě odvezla jinam. 

Teda takhle si to maluju... jestli mě trefí na ulici nebo budu úplně bez sebe, tak smůla, no co už.

Offline Kokoska
35107 příspěvků moje polička 25. února 2025 17:54

barbucha nejsem si jista, ze taxik ochotne nalozi mrtvicnatou osobu a nejsem si jista, ze takova osoba dokaze ztropit elent na vratnici, napriklad moje mama vubec 2 dny nemluvila. Pak se to nastesti spravilo. Pokud milostpan dokaze povyk zaridit, taky by na vas mohli skarede zahlizet, on na to asi neni nikdo moc zvedavy.