Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. února 2025 00:48

Garfie Tel.číslo pevné linky domů k našim si taky pamatuju. A taky bezpečnostní kód do bývalé práce, mobil táty a manžela, toho mám v tel. seznamu pod manžel z dob tlačitkových nokií, protože nám na školení kdysi říkali, že je to k identifikaci nejlepší. :D

Offline Garfie
28601 příspěvků moje polička 26. února 2025 00:51

Kan Aha, vidíš, to je docela dobrá poznámka. Však já když jsem našla mobil, hledala jsem taky v seznamu někoho, komu bych mohla zavolat (a našla "máma"). 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 26. února 2025 07:25

Garfie tak číslo pevný linky domů z dětství si pamatuju taky, dokonce čísla dvou nejlepších kamarádek.  Jinak jenom svoje číslo soukromé i pracovní.  Muže a děti ani náhodou.  Vůbec nejsem schopna si je zapamatovat. 

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 26. února 2025 07:52

Garfie kedysi bežala kampaň o tom, že je dobré mať v telefóne číslo na kontakt v prípade núdze označený skratkou ICE (ICE manžel/manželka, ICE rodič, priateľ a pod.). Odvtedy mám takto v mobile uložené mamino číslo.

Pokiaľ ide o pamätanie čísel, viem z hlavy čísla na mobil  rodičov a súrodencov. Tiež si pamätám aj číslo pevnej linky, čo sme kedysi mali a už dávno nemáme. Mne však všeobecne nerobí problém pamätať si rôzne čísla a dátumy. Pamätám si takto napr. 10-miestne čísla preukazov do knižnice, ktoré treba zadať do knižničného systému, keď si idem objednať knihy. A to nechodím do daných knižníc každú chvíľu, skôr raz za dve mesiace. Takisto si pamätám aj niektoré iné čísla (napr. nie iba svoje rodné číslo, ale aj rodné čísla niektorých najbližších príbuzných), číslo svojho bankového účtu z hlavy presne nedám, ale pamätám si, ktoré číslice obsahuje.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2025 08:01

dorota do chytrého telefonu se bez pinu nebo otisku většinou nedostaneš. Ale jsou tam nouzová volání, kam zavoláš bez toho a kromě záchranného systému si tam můžeš někoho uložit.

Offline 1010
219 příspěvků moje polička 26. února 2025 08:11

dorota Evaeva Mně se líbí možnost napsat si nějaký text, takže klidně telefonní číslo, na zamykací obrazovku (teda zkoušela jsem jen u Androidu). Tam je to krásně na první pohled vidět

Offline Sweet Potato
40592 příspěvků moje polička 26. února 2025 08:29
Offline brrr
12377 příspěvků moje polička 26. února 2025 22:22

Sweet Potato Já si budu ke každému dílu pouštět jiného Bártu. Příště to bude třeba Jesus Christ, pak JAR, atd.

Offline slniecko admin
19594 příspěvků moje polička 27. února 2025 01:15
Reakce na dorota:

Garfie kedysi bežala kampaň o tom, že je dobré mať v telefóne číslo na kontakt v prípade núdze označený skratkou ICE (ICE manžel/manželka, ICE rodič, priateľ a pod.). Odvtedy mám takto v mobile uložené mamino číslo.

​Toto som chvíľu mala a musela som to zmazať. Spôsobovalo mi to regulérnu úzkosť, keď som pri každom telefonáte s manželom videla tú skratku.

No a pamätanie si telefónnych čísel som si vyskúšala, keď som si zabuchla auto s kľúčami a mobilom vnútri. Ani ťuk .

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 28. února 2025 12:45

Vono je super si pamatovat číslo, ale když si poridis super parádní amnezii, tak ses v haji:D jako svého času můj manzel

Offline continuity
43362 příspěvků moje polička 12. března 2025 22:12

Dnes mě dostala anabáze s mojí zahracni přednáškou. Sdílela jsem tady radost pár týdnů zpět. 

Takže v pondělí jsem zjistila, že jako prezentující nejsme uvedeni já a můj šéf, jak zněl můj podklad, ale kolegyně a dodavatel. 

A teď to přiznání: nečekala bych, ze někdo je ochoten si zasírat karmu kvůli podobné ptákovině, navíc ona by si volnasek na tu konferenci lehce sehnala.

Offline Sweet Potato
40592 příspěvků moje polička 12. března 2025 22:16

continuity Ach jo. To nasss...

Offline notna
9487 příspěvků moje polička 12. března 2025 22:24

continuity To je naprd :-( Žasnu, jaký mají lidi žaludek.

Offline continuity
43362 příspěvků moje polička 12. března 2025 22:30

Sweet Potatohele jak to vlastně po kouskách vylézá už od pondělka, už mě ten celkový obrázek ani moc nepřekvapil, ač je tedy ošklivý. 

Šéfa to teda výslovně rozveselilo, protože si asi představil ten chaos, co zavládl. 

Offline continuity
43362 příspěvků moje polička 12. března 2025 22:32

notna

Edit smazano

Offline notna
9487 příspěvků moje polička 12. března 2025 22:49

continuity Mas k tomu dobry přístup Mě tyhle křivárny strašně rozhodí a pak jsem ještě naštvaná i na sebe, že se tim nechám tak semlít.

Offline continuity
43362 příspěvků moje polička 12. března 2025 22:54

notna me to baví, že ze sebe lidi dostanou to nejhorší a proč? Protože závidí. A když mají co závidět, asi jsem lepší než oni.... A to budu s přednáškou i bez ní.

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 13. března 2025 06:43
Offline Mha
příspěvků moje polička 13. března 2025 11:22

continuity

Trochu závidím, že to bereš s takovou lehkostí.

(Já podobné věci snáším těžko a zuřím:)) krátce ale intenzivně

Offline continuity
43362 příspěvků moje polička 13. března 2025 19:14

Mha

Beru to jak to je, co s tim taky jiného. 

no dnes se mi opravdu povedla jiná přednáška. Nejsem žádný standup komik, ale lidé se fakt chvílemi i bavili.