Sweet Potato 8 a 11.
Přiznání
tv chapu. Je to takove hořke, kor jestli se v peci o stavajici deti uplne nepretrhne.
To bych mu zase krivdila, on je zbožňuje, ale má časově dost náročného koníčka a bydlí dvě hodiny cesty autem. Ono to tenkrát pro mě byla dost mizérie, on věčně pryč, dlouho v práci, já sama na dvě děti. Pak jsme se rozešli, deti1 a 4 roky. Vlastně jsem si nakonec polepsila.
ale i tak mě to štve.![]()
Kokoska on měl silné řeči, že další děti už ne. Teď už nám zbývá jen svatba. Jsem zvědavá na realitu všedních dnů.
tv Jojo, teď to bude pro kluky těžký. Ale bude to jejich sourozenec, můžou mít někoho dalšího svého na celej život. Moc jim přeju hezké vztahy, jejich otec mi z tvého vyprávění přijde, že o ně má zájem, bere si je na prázdniny, dělá jim program, ale dálka a druhá rodina je prostě zátěž.
No jo, silné řeči mohl mít, ale pokud si našel bezdětnou holku mladou, tak to mu jsou k ničemu...třeba mu zatne tipec i v tom koníčku:D
Potrefenáhusajá si nepamatuju:D. Ale třeba to bude doma hodně hustý!:D:D
Karja tak pro vnejsiho pozorovatele to muze byt pochopitelne, jak to pises ty. Ale ja uplne chapu, jak se tv asi citi a jak deti. Teda samozrejme uplne ne, ale ze nadseni z mimina nejsou. Kor kdyby, jak ty pises, mu nova prtnerka zatnula tipec a najednou by casove chlap fungoval lepe....no me by to minimalne rozesmutnilo.
JosNo však já to chápu a je to pochopitelné. Vždyť děti rosesmutni kolikrát i sourozenec vlastní, natož od nové rodiny. Snažím se tam hledat pozitiva, který to určitě jednou mít bude;-). Jako v tomhle není nikdo vítez nebo jak to říct, jasně, že tě rosesmutni, když najednou bude fungovat něco, co s tebou nešlo, ale lidi taky dospívají, není všechno jen vlivem druhé osobz a pokud z toho vytezis čas a benefity pro vlastní deti tak je to vlastne dobře. Ale to jako je takové všeobecné teoretizování. Přeju prostě at ten čas je a ať jsou jednou kluci šťastní;-)
tv Myslím, že to nakonec může být v pohodě. Včera jsem byla v hospodě s kamarádkama, jsme o generaci starší, než ty a já jsem jediná, která není rozvedená. A všechny se shodly na tom, že další děti expartnera nejsou problém, dokonce si je některé berou i na prázdniny :-)). Pro tvoje kluky to bude sourozenec, tak ať ho mají rádi a užijí si ho.
tv jasne ze to mrzi, zvlast jestli kvuli te druhe je ochotny slevit z toho, co si s tebou prosazoval. Chlapi v tomhle vetsinou nejsou uplne pevni v nazorech, s novym vztahem se nechaji presvedcit k leccemu. Aspon ze ma zajem o deti, snad si ten cas najde i dal. Ale nic s tim neudelas, asi jsi nemohla pocitat, ze zustane sam. Je to tezky, ale snaz se na to moc nemyslet, co bude, neovlivnis. Udelejte si s detma nejaky hezky vylet, kupte si neco pro radost, oni jsou tvoje jistota, zaslouzite si vsechno nejlepsi. ![]()
tv drž se. Chápu jaké to je (byla jsem v podobné situaci). Nic příjemného.
Jen mu to přej
Počkej jak bude lítat jak hadr na holi, pan otec (i bez koníčka)![]()
tv Jeje, to jsou těžké pocity na strávení. Ale myslím, že nakonec to může být v pohodě, uvidíš. Třeba i on si zpětně uvědomí některé věci...a co matka miminka? Někdy i ty ženský si najdou vztah k "cizím dětem" až poté co se narodí vlastní. To miminí období bude asi těžší, ale pak se to upraví, drží, pěsti.
Garfie no tak s maminkou si začali, ještě když jsme byli spolu.
tohle je pro mě osoba, o které nic nechci vědět. Kluci o ní nemluví, já se neptám, tak ale nějakým způsobem tam asi fungují, když jsou tam na víkendy. Říkala jsem si, že omezím délku jarních a dalších prázdnin, protože tatínek si dovolenou šetří na svého "koně" a kluci jsou buď v práci s ním nebo s ní doma. Já mám volno o prázdninách a můžu jim vymyslet nějaký program. I na nich vidím, že se jim tam na tak dlouhou dobu leckdy nechce, chtějí být se mnou.
tv No tak to situaci nepřidá, to je jasný. :-/
Chcete naštvat? Příští víkend budeme spát o hodinu míň. A chcete naštvat ještě víc? Mám umytá okna! :D
Kan tohle spát o hodinu míň nikdy nechápu. Bude neděli, spát přece můžu, jak dlouho chci ![]()
Evaeva No já ne, mám být 9:30 někde, tudíš to bude míň. Logicky!
A ti, co dělají v nepřetržitým provozu budou mít o hodinu kratší šichtu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí