Kan ano, to chápu. Ale vždycky se to udává jako obecná pravda - na jaře o hodinu míň, na podzim o hodinu víc.
Přiznání
Ja doufam, ze uz to stridani konecne prestane, je to protivny a celkem nic to uz neprinasi. A to se s tim vyrovnavam bez problemu, jsou lidi, kterym to fakt rozhodi biorytmy, i ta hodina +/-
A ti, co dělají v nepřetržitým provozu budou mít o hodinu kratší šichtu.
No třeba. Hasiči, zdravoní personál, policie, prostitutky, půjdou dřív domů. CHudáci ti, co nastupují po nich, ti opravdu budou spátí o hodinu méně. Logicky. :D
Od příštího víkendu bude večer později tma. Jupí ![]()
Kan Běž spát večer o hodinu dřív a nebudeš ochuzena![]()
Řvousenka Jít do postele v sobotu před půlnocí, není můj styl, to si nechám na stáří. :D
Kan Jednou do roka bych se obětovala ![]()
Kokoska jo to jsem ja, jsem vzdycky nejmin 14 dni uplne rozbita, bez ohledu na kterou stranu se to pohne![]()
viktorka_od splavu Já si dřív myslela, že si to lidi vsugerují, tu rozhozenost. No s došlo i na mě, asi tři roky to taky pociťuju ![]()
rozarka nn, ja jsem hodne rezimova, vstavam bez budiku, a tak me to rozhodi fakt hodne, ja si vzdycky myslela ze nejaky bacil nebo ta povestna "jarni unava", nez mi to doslo
Cha! Konečně mi může bejt ta ukradená hodina fakt ukradená ![]()
barbucha viď , super pocit
Jojo, celej život mi to lezlo na nervy, každej boží den celej ten půlrok! ![]()
Miluju letní čas! Dlouhé světlé večery rozhodně stojí i za těch pár dní vstávání do šera ![]()
Ježiš tak si sedni ven prostě vo hodinu dřív, ne?! ![]()
Mně nevadí žádná změna a v každém ročním období to má svoje plusy. Srovnám se rychle jelikož jsem vycepovaná z dvanáctek z nepřetržitého provozu. Kolikrát jsem přišla ráno z noční a druhý den šla zase na ranní.
barbucha jo, a kdyz nekomu nestaci den o 24 h, muze si o hodinu privstat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí