Samantha No to teda nebudu, přísahám. Další termín umývání mám v říjnu a to bude pršet ještě několikrát. Mně radost nezkazíš.
Přiznání
Chápu. Nejde o to umýt okna, ale všechno to sestěhovat z parapetů, najít správný hadry, čistič/ocet/cokoli, opucovat rámy, kličky... utřít podlahu, jelikož člověk zrovna včera zalíval kytky a teď se to při stěhování rozlilo... ![]()
Prostě makačka a proč? Aby si člověk vychutnal 1 celý den, kdy vidí ven, než začne pršet?
Už dávno měli vynalézt samočisticí sklo... ![]()
Tak to já jsem úplně jinej typ, já si tuhle říkala, že budu muset začít vstavat dřív, že teď už neuvidím východ slunce. To úplně miluju, jak se ta obloha nejdřív červená, a pak se to mění.
A včera jsme se bavili, že by nám vyhovovalo, kdyby se stmívalo celoročně o půl 8, že to tak člověka tak hezky zklidní na ten večer před spaním. Dlouhý večery jsou fajn, ale poslední dva roky mám pocit, že ty letní večery prepiskavam, že jako nesedim teda o hodinu déle venku, ale spíš něco déle dělám a jsem prostě víc aktivní přes to léto, jakože ani ne do intenzity, ale prostě si prodlužuju ten pracovní den a ke konci léta už jsem fakt docela unavená a těším se na ten odpočinek;-). Prostě já mám už takovej vidlackej biorytmus:D
Ja okna myju klidně po jednom, prostě když je špinavý, že mě to štve, tak ho umyju. Myslím, že to dělám klidně i pětkrát do roka. Naposledy jsem jsem myla před třemi týdny východní stranu, na silvestra severozapad a během Vánoc jih. Myslím, že to tedy znamená, že mám okna umyta asi furt? Ale nevypadá to:D:D Spíš bych řekla, že jsou furt spinavy.
Karja když je nebudeš mýt tři roky, teprv uvidíš špinavý okno. Pak to okno je sice po týdnu špinavější než po umytí, ale pořád viditelně čisté. Musím zítra zase s kusem pohnout, už to myju od podzimu a ještě mně čeká skoro půl bytu plus balkón![]()
Ten biorytmus máš správný, přes léto by člověk měl být aktivnější, ale bohužel současný svět na ten zimní odpočinek nějak není stavěný. Ale bylo by to super, pracovat přes zimu třeba jen 5h a ještě jen nějaké lehčí úkoly. Zahrada spí tak nějak přirozeně. To by člověk hned měl čas na ten odpočinek ![]()
continuity To v tom případě v takové Bretani musí být úplně v háji
Především tam začíná školní den později a i ten pracovní.
Tak to já jsem úplně jinej typ, já si tuhle říkala, že budu muset začít vstavat dřív, že teď už neuvidím východ slunce. To úplně miluju, jak se ta obloha nejdřív červená, a pak se to mění.
Pro mne má východ slunce větší čaro než západ. Připisují to tomu, že ho nevidím tak často ![]()
continuity :D Pro mě taky, ale vidím je stejně často, ale přijde mi nějakej hezčí prostě;-). Ono taky u nás se hodně začíná kouřit z komínu večer a to ten výhled docela kazí.
Karjavýchod slunce je stejně nejlepší, když se člověk prokeca do rána.v jednom zivotnim období to byla nejjednodušší cesta, jak jej vidět.
continuity Tato myšlenka mi nedělá vůbec dobre, natož realizace;-).
Já jsem chodívala za východu slunce na střední, divím se, že mi to naši dovolili. Ono mě to taky pak docela rychle přešlo. Myslím, že ani na vysoké jsem už nikdy nepřišla ráno.
Karjapoprvý jsem se do rána prokecala v době, když jsem ještě vůbec nepila alkohol. Poslední noc na táboře, kde jsme teoreticky dělali vedoucí. ![]()
Jo to byly časy.
Teď se mi to ještě občas zadaři. budeme mít jednu akci/narozeniny v červnu, tak to se povede určitě. To je takové období pro začátečníky nebo už velmi pokročilé. A ten rozbřesk nás většinou rozežene do pelechu.
Ale mi tam většinou spíme, tak to je jednodušší.
Letní stmívání v půl osmé by mi taky vyhovovalo. V létě chodím později spát, než potřebuji. A v zimě mi vyhovuje i tma ve 4.
Tak se zase uklidníme. Všichni co jste na antidepresivech a jinak labilní, tak vám terapie světlem, pozdní stmívání může jedině prospět.
No ja som dnes vychod slnka videla pri prichode domov. Uuuf trochu sme sa zakecali s babami a zabudla som volat domov, že nepridem. No uvidim keď muž vstane, či bude dobre naložený ![]()
Dnes ideme na oslavu 80, tak to bude náročné, pre istotu nelezim.
A do štatistiky, striedanie času mi vadi fest, okná som umyla včera. ![]()
Janulik03 a to už jseš zase na nohou?![]()
![]()
Janulik03třeba to u muže projde. Když se já dovlecu z hospody a on je ještě vzhůru, vždy se mě ptá, co se nepovedlo, že jsem doma tak brzo. Kdybych přišla až ráno, celý den mě obskakuje.
A co vůbec nechápe jsou srazy parfumanie, to totiž stíhám i děti.
continuity To víš, na ty chodí ti skřivani:D
Evaeva zase???? Ešte!
![]()
Janulik03 myslela som si, že este ![]()
continuity tak on chodi spať skoro a teraz ma čakal, tak ho aj chápem, no veď ideme spolu poobede na oslavu, tak to bude dobré
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí