Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline tv
4267 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:38
Reakce na Makara:

viktorka_od splavu jestli jsi zapomněla na kuličky z kojícího polštáře. To si ale nepamatuju, kdo byl postižen. 

​Myslím, že žluťásek 

Online Karja
44814 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:40

razorblade Ale to je veliká škoda, můj oblíbený příběh. Kovářová kobyla, nehodí to prostě na papír hned, jeste jak tam byly ty emoce!!!

Online Karja
44814 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:41

rasaNori Ale ty jsi velice odvážná, já mám pocit ze tam je nekompatibilní každej s každým i na výlet do Zoo, a takhle do toho jdeš naplno:D:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2025 22:27

Karja jojo, já o historkách vůbec nepochybuju

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 14. května 2025 05:55

Karja no jako jo, kompatibilní jsou moje s jejím mladším, a holt to nějak dopadne:D

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 14. května 2025 05:55

razorblade jsou věci, které utkvi:D

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 14. května 2025 06:52
Reakce na tv:

​Myslím, že žluťásek 

rasaNori bude sranda - doufam, ze i pro vas, ne jen zde s historkama

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 14. května 2025 07:00

A ja si tu razorblade historku vubec nepamatuju zato u rasaNori jsem si myslela, ze mate ty vztahy dlouhodobe s touhle části rodiny docela napjaty

Online notna
9487 příspěvků moje polička 14. května 2025 08:39

rasaNori Co člověka motivuje k dovolené s někým, s kým dlouhodobě nevychází dobře? Aspoň z toho psaného tady mám pocit, že ty vztahy nemáte vůbec hezké.

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 14. května 2025 09:00

Potrefenáhusa my máme dlouhodobe ty vztahy docela ok, dost se poslední léta změnili, občas v nich vybubla to jejich sociálno typu dávky a ID a podobně, chodíme hrát karty a tak.  Jen teta má  jiné představy o výchově svých a potažmo tím i mých deti, ale oni se kluci jinak už k moři nepodivaji...sice dostává alimenty, ale jinak je prostě poněkud neschopná si jinak přivydělat, takže beru firemní dodávku a prostě ten cirkus odvezu a přivezu. 6 dní dam:D

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 14. května 2025 09:02

notna protože je to nejbližší rodina, a moc nám těch žijících členů nezbývá. Mě se zbláznila máma, úplně nás i děti odstrihla a netušíme proč, brácha se oženil a nevybral si úplně dobře, jenže to vidíme jen my ostatní, nikoliv on, jedna prababi je v paliativní péči, druhá tam míří mílovými kroky, tak se holt snažím zachránit co se dá. 

Online notna
9487 příspěvků moje polička 14. května 2025 09:07

rasaNori To chápu, ale z předchozích příspěvků to vyznívá dost jinak. Ale tak možná to jen špatně chápu. Přeju, ať se vam to vydaří.

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 14. května 2025 09:12

notna tak jasně že tu napíšu spíš ty wtf věci, od toho to tu mám, a to že spolu parime, jezdíme na rockové koncerty a tak, společne dovolené s obytnakama, to jsou věci které tak nějak plynou. Ale občas prostě vybubla, jak to říct, ta mírně komunistická povaha, a generuje to situace které jsou fuj. A ač mají dvě děti, tak tchyně o své dceři kdysi prohlásila, že naneštěstí zdědila z obou rodin ty horší vlastnosti. Ale i tak se snažíme fungovat dohromady. Letos to zkusíme a uvidíme. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 14. května 2025 10:42

rasaNori jsi hodna teta

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 14. května 2025 11:18

Antje podle mě jsem spíš kráva, a bude mi to po zásluze vraceno:D Ale tak maximálně můžu být příjemně prekvapena:)

Offline Janulik03
20356 příspěvků moje polička 14. května 2025 11:26

rasaNori ja si myslím, že to dáte. Ano v rodine človek skusne veľa, deti to neskôr tiež ocenia. Bude to fajn

Online notna
9487 příspěvků moje polička 14. května 2025 15:36

rasaNori U mě bude asi problém v porozumění toho, co píšeš, protože i když píšeš o celkem fajn vztazích, tak zároveň vyjmenuješ negativa všech okolo a pro mne takovým nadřezeným tónem. Asi to tak není, tak jdu od toho. jen jsem chtěla vysvětlit, proč mi to prvotně přišlo zajímavý takový rozhodnutí a zeptala jsem se.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 14. května 2025 19:05

rasaNori 

Za každý dobrý skutek, následuje spravedlivý trest.

Preju, ať se to vydaří. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 14. května 2025 20:26

Potrefenáhusa a já si zase nesmyslně pamatuju snad milion historek. Kromě palačinek a báby za závěsem mezi mé oblíbené patří batoh na břiše při cestě do Prahy (a ošuntělý  kabát) a pak, jak jednu hrozně obtěžuje uvařit čaj blízkému, když je mu špatně

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 14. května 2025 20:31

Mermaid ty tebou jmenovaný si pamatuju taky