notna No to teda! Každé ráno otevírám jednotlivé čakry Tibeťany a za pět hodin mezi občany toužím jen přetáhnout si kapuci přes hlavu a koukat do zeleně. Večer posílím techniku Pompoir a čau! :D :D
Přiznání
Mně teda royhodili cakry rodiče, byli hrozně nasraný, že jim dvě a půl hodiny nezvedam telefon, dokonce mi táta nakecal, že potřebuje jet do nemocnice a já mu to nezvedam...ty vole jako. Potřebovali kontakt na remeslnika. A to jsem si tu cakru přesně ty dvě a půl hodiny spravovala úklidem zahrady. A je to v hajzlu:D
Karja ja se vcera rano celkem zasmala, volala jsem mamince a vzbudila jsem ji (v 9 rano), tak rikam aha, to mas za to jaks mi kdysi vyvolavala v nedeli dopoledne a budila me! trvalo snad 10 let nez si to odvykla a dneska se konecne situace obraci![]()
notna no jako úplně nadšeně jsem v něm nešla ![]()
Pinot NoirNavíc se pro něj ještě vracet. Ale tohle se stalo kolegovi, ten teda zapomněl sám, ale když ho dalsi kolega sháněl, že na něj čeká u klienta v Budějovicích, tak byl v Praze:D. No samozřejmě se nikomu v kanclu nepochlubil, ale já jsem to vykecala:D:D.
viktorka_od splavu No tak jestli je to myšleno tak, že se to jednou vrátí mně, tak díky:D. Sranda je, že tu byl ráno děda, něco jsem mu vyřizovala, odpoledne u nich byl hodinu sambo, měli spoustu možností to jednomu či druhému říct, ne a pak jsou uražený, že jim nezvedam telefon...jak říkal sambo, záblesk toho, co nás bude jednou denně čekat a naše holky za třicet let:D
viktorka_od splavu Tak omlouvá tě , že jsi chtěla hned po ránu určitě mamince popřát. ![]()
Já jsem tedy ranní ptáče, mne by to udělalo radost. Syn přijel s kytkou dnes.
Pinot Noir A máte ta trička aspoň hezká?
My jsme měli v jednom zaměstnání taková kompostově hnědá, no nosili jsme je vyloženě nadšeně ![]()
Karja
neee
ale nakonec budes stejna![]()
Tak Betty presne, navic takhle dopoledne kdyz je klid a clovek ma od rana vsecko hotovy... no uplne mi to docvaklo, proc me tehdy maminka tak tyrala a ejhle uz to mam taky, uz zadny vyspavani do 11.. zato ona uz nevstava v pet a vyspava![]()
ja si takhle jednou na brzky ranni zpatecni let natahla budik o hodinu pozdeji omylem, no ale ani setina tvoji akce to nebyla, jen jak se nedomluvim tak je to pro me infarkt
Myrtila jako jo, jsou tmavě modrá, ale je to styl tak k džínům na firemní bowling. ![]()
Ta naše tehdy byla tak na pole ![]()
Pinot Noir Ty jo zajímavý. Se ti nedivím, že se ti do toho nechtělo. Bych se bála, že nakračím v tričku do zasedačky plné nových lidi a všichni budou v business.
Tak jsem prave bookla chaticku u baltu, se svagrovou a jejima klukama:D Bud to bude jako dovolena od razorblade s maminkou, nebo to bude ok a budete ochuzeni o zazitky:D
rasaNori
škodolibě doufám v to první samozřejmě!
Pinot Noir Měla sis vzít to Ríšovo s kočkama ![]()
![]()
Myrtila My jsme v jedný kavárně měli takový sytě oranžový. Zrovna já ho nosila ráda, ale ostatní ho často " " zapomínali " " ![]()
Aranel skodolibost je zlý nepěkná věc, víš?
:D
Aranel Zrovna oranžové by mi slušelo
(Ona mi sluší i hnědá, ale kdo chce chodit zrovna v takovém odstínu, jako jsme měli...)
rasaNori miluju, jak me tady cely ty roky vyvolavate s tim pribehem :D uz bych ho asi nedokazala takhle popsat, jak to vyvanulo :D
razorblade jj, tv s palacinkou by mohla vypravet![]()
viktorka_od splavu ještě jsi zapomněla na kuličky z kojícího polštáře. To si ale nepamatuju, kdo byl postižen.
viktorka_od splavu to ale od tebe nebylo vůbec hezké!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí