Isca on ten batoh na břiše a starý kabát proběhl podle mě nejdřív na MP a pak druhý kolo tady ![]()
Tabea a otravní turisti zabírající místo v mhd. A zlí, zlí, zlí Holanďané (nebo Belgičani, už nevim) ![]()
Teda vy mate pamet! Ja si z toho vseho matne pamatuju asi piskani delniku u vykopu, economy class v letadle a dost dobre batohy na brise ![]()
Sweet Potato ja teda bohuzel takovy pripady znam osobne. Vzdycky je to ten tatinek. Jedno je moje byvala kolegyne a druhy je rodina u nas ve skolce. A jen diky pouceni odsud jsem nebyla tak prekvapena a mlcela jsem kdyz sem to zjistila![]()
Mermaid Holandani!!!! Od ty doby porad premejslim, jestli je to tak![]()
711990 My pracujeme pro jednu firmu, kde je vedení holandské a tuhle je tam ti češi nějak pomlouvali, říkali nějaké klasické stereotypy a tak, hned jsem si na to vzpomněla:D. Ale za mě to teda nesedí, jsou přátelští a pořád říkají nějaké vtipy. A když tam přijedu pracovat, dají mi pracovní místo u jednatele z Holandska v kanclu (což nesnášim, protože mám mizernou angličtinu,proto mi to jistě dělaj), každopádně to mi přijde open jako až moc.
jako ta dotycna musi chudak ted skytat, ale ja si jeste vzpmnela, ze odvzdycky meli doma uklizecku a ted, kdyz bydli s pritelem, tak ji pripada ponizujici uklizet po sobe
viktorka_od splavu Jo, tak na to si vzpomenu taky občas, při uklízení teda:D:D
Jsem trilobit,pamatuju si všechno ![]()
Ale Holanďani, to byla jiná.
(A batoh na břiše ještě jiná.)
Sweet PotatoMy víme:D:D:D
Holandany si nepamatuju, batoh a letadlo ano. Kuličky v polštáři taky, ale kafe si nepamatuju![]()
rasaNori kafe? Tak to já snad taky ne!
Mermaid Holandani!!!! Od ty doby porad premejslim, jestli je to tak
Přesně. Ale teď jsem četla (kecám, poslouchala) knihu Tajný deník Hendrika Groena - je to holanská knížka takže mentalita holanďanů a vůbec mi tam nepřipadaly tak jak je popisovala ona výše zmiňovaná. Jo a knihu, respektive tu namluvenou verzi doporučuji. Příběh jednoho důchodce v nizozemské důchoďáku. Výborná.
Všechno výše napsané si pamatuju i s autory.
žluťásek to zadelas, to my, co peceme chleby, vime moc dobre!
Jinak ja cekam az sqmbo umeje panvicku (cti plech) uz tejden. Ale kdyz chlap rekne ze neco udela, tak mu to prece neni nutny kazdyho pul roku pripominat ne:D
tak vždycky se dá koupit nový, ne ? (plech, ne sambo...)
Kto to bol a tym instalaterom, ak sa to smie povedat? To si vobec nepamatam.
Ptám se s tebou. Líbí se mi, jak si všichni všechno pamatují, ale nikdo nenapíše kdo to byl. Asi aby dotyčnou nenaštval. :D Nejhorší je, že mi to na nikoho tady nepasuje, protože já si zas pamatuju ty nevybalený kufry v předsíni dva měsíce po dovolené a vyváření menstruačního kelíšku v erárním nádobí na dovolené. :D
Kan ke kufrům se hrdě hlásím![]()
Kan no historku dať k dobru je jedna vec, ale dotyčná tu už nechodí, tak si myslím, že netreba ju menovať.
vyváření menstruačního kelíšku v erárním nádobí na dovolené. :D
Prokristapána! A to jsem si myslela, že se nic horšího než záchodový prkýnko v myčce tady nedozvím ![]()
Naštěstí už mám milosrdnou sklerózu a matně si pamatuju jen bábu za závěsem a tohle taky brzo zapomenu, doufejme ![]()
barbucha jojo, dovolená v apartmánu už nikdy nebude co dřív:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.