Pinot Noir sadim celoročne všetko, ale toto je veľký ker, ktorý chcem presadiť, tak nechcem riskovať a ked sa ujme, pojde celý živý plot nahradiť
Přiznání
moora tak dvojostnicu nejdem skúšať , ale mam na ceste zltusku delawayovu
moora kam s ňou? ![]()
![]()
Janulik03 jj, já to myslela na Karjinu objednávku, toho bych se vůbec nebála.
Pinot Noir Tak to jsem ráda. Na červenec bych si to netroufla přece jenom, tady je leckdy hrozné vedro, ale květen to určitě snese;)
Já jsem fakt pako, za poslední měsíc jsem byla v ČR asi 7 dní, dnes přistanu na Ruzyni a říkám si, kam bych tak jela? Asi začnu šetřit a až přijde důchodový věk, tak vyrazím na cestu kolem světa :-).
999 mám to rovnako, doletíme a plánujeme ďalší let, ďalšiu destináciu, cestujeme s kamarátkou nízkonákladovo, pred 4 dňami sme navštívili Banja Luku, jún Priština a Bari, v septembri sa uvidí.
milacka Tak to máme stejný, taky si říkám, příští měsíc se uvidí :-).
Kan my sme ho vykopali a normálne mi odľahlo. Bojovala som s húsenicami viac rokov, namiesto neho som vysadila krásny trvalkový záhon. A je to iný pohľad![]()
Tomuhle se už pár dní směju a nechápu..."Chtěli byste bydlet jako šlechticové na zámku"? ![]()

tv asi potrebuju videt tu novou koupelnu ![]()
tv Ty jo, ale možnost pěstovat na okně bylinky je vážně lákavá, kvůli ní by stálo za to pouvažovat!
tv Sluníčko v kterékoliv denní době!
Mimochodem, vy už jste přestěhovaní do svého?
brrr jsme. Ale zatím nemám žádnou radost, byl to masakr, takové fyzické vyčerpání jsem asi nezažila. Všude jsou věci, koberec je asi už někde ztracený dopravcem, nábytek ještě není, kočka se zbláznila, v noci mnouci, syčí, vrčí. Ještě musím jít uklidit starý byt.![]()
Zuzuli nová v roce 2000?![]()
tv uplne jak pro slechtice ![]()
tv panejo, od slechticky koupelny sem cekala alespon zlaty kohoutky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí