Karja Stopro to byla mouka:D
Přiznání
Janulik03 instalatér versus "můj drahý v krásném obleku", to si pamatuju taky. ![]()
Ze zde sdílených historek si něco pamatuju, něco ne; na MP jsem nechodila. Z jiného fóra kdysi mám nesmazatelně vrytou diskusi na téma "cáklo mi sperma do oka", když jsme u těch přiznání. A ještě "kdo je Aléta (ta, co běží)". Ďjó, vzpomínky.
Instalatéra si nepamatuju, mytí vlasů moukou ano. A vzpomenu si na to vždycky, když vysypávám formu na bábovku moukou a přebytek vyklepnu do dřezu a vznikne tam takové lepivé těstíčko. ![]()
Pinot Noir aaaaaaa horší jak blecha v posteli!
Pinot Noir Karja tím se to nějak mylo právě, ne? Já si pamatuju, jak si to strašně pochvalovaly, že se musí pár dní/týdnů vydržet, ale pak si můžeš mýt vlasy jednou za 14 dní a je to naprostá paráda ![]()
Jitka77 som vyplula rohlik ![]()
Kto to bol a tym instalaterom, ak sa to smie povedat? To si vobec nepamatam.
Ha ešte ma napadlo, len neviem už kde sa to riešilo, umývanie wc sedatka v umývačke, na to si zmyslim vždy keď zapínam umývačku ![]()
Mytí vlasů žitnou moukou si taky pamatuju, dávala i fotku vlasů dcery, který byly teda nádherný
Já jsem to mytí moukou taky zkoušela. Umyty byly dobře, žádný těsto. Ale nějak mi nevyhovovalo to neinstantní řešení, místo lahvičky na vaně to pokaždé namíchat. A muž se bál, že tím zadělám odtok ![]()
žluťásek to zadelas, to my, co peceme chleby, vime moc dobre!
Jinak ja cekam az sqmbo umeje panvicku (cti plech) uz tejden. Ale kdyz chlap rekne ze neco udela, tak mu to prece neni nutny kazdyho pul roku pripominat ne:D
Janulik03 Jojo, ale to si myslím, že to WC sedátko bylo, že se o tom někdo bavil, že to četl na e-miminu. Já si na to občas vzpomenu, když myju záchod:D:D:D
Tabea.zly zamestnavatel, co nezaplati byznys tridu na dvouhodinovy let, je za me mistni best of a jeste pridej mamu, co chce prijet za ditetem na navstevu do zahranici a hrozně tím obtěžuje![]()
U nás máme hrable opreté v sade o strom. Viem o nich, ale tento raz si počkám, až ich bude hľadať ten, čo ich tam nechal. Vždy to upraciem ,ale tentokrát som sa hecla.
Karjaáno niečo sa mi marí, každopádne to bolo zaujímavé, lebo viacerých to neprekvapilo, teda na tom emiminu ![]()
Isca a co lítání sockou (v economy) a drzí dělníci zdravící z výkopu?
A drzý pronajímatel bytu, co se do něj chtěl podívat za účelem nějaké opravy. A byl tam i silnější kalibr.
A dva Češi (v zahraničí týden i s cestou), kteří nebudou na své děti mluvit česky, protože to je zbytečné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí