žluťásek Jé, to bylo príma, duch duplikátor. Pak ji někdo seřval, cože na tom jako má být strašidelné.
Přiznání
Sweet Potato já jsem si to teď našla a četla jsem to nahlas muži. Syn se strašně chechtá a donutil mě přečíst to celé ještě jednou.
žluťásek Jak to dokážeš najít?
žluťásek Jak to dokážeš najít?
to by mě taky zajímalo, já jsem tu nenašla nikdy nic, co jsem se pokoušela najít.
Malenge to bylo ještě na pekle, ne?
Malenge to není tady, je to na MP a bylo tam na to myslím založený spec vlákno
Ale víte na koho vzpomínám v hezkém, jak měli ten penzion v Itálii a předtím žili v Austrálii, to by mě zajímalo, kam je život zavál. A nežil v Itálii ještě někdo, jak se mu zdvojovalo nádobí?
ta první měla taky nick neco jako Barber nebo tak nějak
Edit: Barbyl asi?
Evaeva Potrefenáhusa takže to mám chápat tak, že ani žluťásek tady nic nenajde?
co bylo na pekle a co až po přesunu sem si teda nepamatuju, byť většinu těch historek jo, akorát neznám tu dovolenou a to mě mrzí ![]()
Malenge tady se podle me hledat neda
PotrefenáhusaDá,ale velice špatně
Zdvojovani veci si pamatuju! A nebylo tam, ze neco zmizi a pak se objevi jina vec v druhem vydani?
Kokoska Vždyť si nic nepamatuješ a stejně je to jedno, ne? :P
Kan nepamatuju si, kdo byl autor ktereho zmineneho incidentu a je mi to jedno. Z tech vyraznejsich mi prece jen tu a tam neco utkvelo, ale fakt bych nevedela, kdo to psal.
Sweet Potato Malenge Potrefenáhusa já to hledám přes google. Klíčové slovo hodně specifické a k tomu site:modnipeklo.cz nebo parfumanie:cz
Takže v tomhle případě zněl dotaz v okýnku na google:
Škrabky duch site:modnipeklo.cz
Hned první příspěvek ![]()
žluťásek to se pozná knihovnice![]()
Evaeva tyhle vychytávky k vyhledávání na internetu považuju za nejužitečnější věc z pěti let studia na VŠ ![]()
Být slovenským fanouškem je občas výzva. ![]()
Ty jo, pamatuju si všechno, 90% i autorky, jen s čajem teda tápu (ale pamatuju si to!)
Já tady ty bizáry mám moc ráda, v reálným životě na to většinou nenarazím. :-)
Potrefenáhusa Jo, Barby, hodně jsme si psaly soukromě, ale pak se odmlčela a jak nepřešla sem, tak jsem s ní ztratila kontakt...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí