Tabea to mu určitě poradila manželka. Ona věděla ![]()
Přiznání
Evaeva
Jo, loučení u dveří a pak ještě musí ukázat haxny, než ho pustí z domu.
Ten zbytek by mě teda taky neupoutal, ale he fakt, že ten prsten by byl zabiják u jinejch kalibrů. ![]()
Ach ty historky
já miluju, když se to vždycky znovu vytáhne. Jak jezdím do Prahy jenom na výlety, batoh na břiše a ošuntělej mantl jede vždy se mnou!
A ještě si často vybavuju naživo odvyprávěnou Karja historku, jak jí telefonuje babička a bez pozdravu vybalí "si to představ, VON JÍ nedal polívku!!"
Doufám, že teď se do seznamu přidá kromě rasaNori taky barbucha s nafukovacím kruhem ![]()
Aranel ježiš, vidíš to už bych uplně zapomněla, jak VON to celý podělal!
Karja a hlavně tys to odmítla napravit!! ![]()
Šiš, já si na ty historky všechny vzpomínám, ale na autorky teda vůbec. Jsem v tomhle hrozný tupelo, vůbec si nepamatuju kdo co psal.
A co se týká Tabea a prstýnku u chlapa na noze - cože??? Cože??? To se teď nosí nebo co? Jako mně se líbí jemný řetízek u kotníku na noze u ženy, ale prstýnek na noze si fakt nedovedu ani představit. A asi ani nechci :D.
Edit: Jsem si našla fotky na google. Ne, nelíbí.
Torrah já teda doufám, že to není žádná nová móda. Nenápadko jsem koukala víckrát, jestli se mi to nezdá. ![]()
Prstýnky na nohou vídám hodně u Indek, ale u bab mi to přijde v pohodě.
Torrah Chceš fotku mé nohy? Nosím přes léto na prostředníku levé dolní končetiny. :D
Kan u žen mi to nevadí, přijde mi to divné u chlapů.
Mně se na chlapovi nelíbí žádnej prsten, ani na ruce. Jednoduchej tenkej snubák je maximum...
Torrah Mně přijde, že to musí být nepohodlné na nošení, ale popravdě si nejsem jistá, jestli bych si všimla, že ho na noze někdo má :o)
Tak ja sa priznam, ze som ako nastrocna prstene na nohe nosila
. DruI je to o zvyku, tak ako na ruke.
jak se s tim leze třeba do tenisek? ![]()
RoSa jako do rukavic, bych řekla
RoSa pozerám, že som asi neuložila edit. Nosila som to len do sandálov, predpokladám, že do topánok v tom nikto nelezie. Ale neviem, u mňa to bol len mladícky úlet ![]()
Mrakoplas Když já mívám období, kdy mi prstýnky vadí i na rukách ;o) Ale jako náctiletá jsem nosila alespoň řetízky na kotníku :o)
DruI taky se hlásím k řetízkům![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí