andulka01 To teda muselo být.
Přiznání
andulka01 To muselo být něco!! Já jsem tam byla jako těhotná a bylo to hrozný, buď mi bylo blbě nebo jsem brečela
zvládla jsem Omaha Beach a jeden obranný post nad pláží, kde jsme potkali dva veterány a to mě emočně úplně zničilo a jeli jsme přespat a zpět do Paříže.
Tohle je strašně silné.
https://www.instagram.com/p/DKkL850R1Rn/?img_index=4&igsh=MW5mejQzdWFsanRuNw==

Vylodění v Normandii a Lidice mě rozbrečí vždycky.
andulka01 Normandie
, silný zážitek
Není, vidím jeho příspěvky už nějakou dobu a on to má prostě prochozene, ví přesně, kde má hledat.
je, tak tohle me pobavilo, ze toto se resi zde...je to můj kamarád, sběrem hub a vším kolem nich se i živí, to mu musím poreferovat, kam až se jeho fotky dostaly a že za ně může AI :))))
Muslikto je vtipný, asi bude dost koukat![]()
Muslik A hlavně mu nezapomeň zdůraznit, že je to na fóru o parfémech! ![]()
Muslik Jako trošku mi zahrnuto z toho šmírovaní a kam až to vede. Ale já mám negativní zkušenost.
Muslik Jako trošku mi zahrnuto z toho šmírovaní a kam až to vede. Ale já mám negativní zkušenost.
Z jakého šmírování?![]()
Muslik Svět je malej. A ten virtuální obzvlášť,
Muslik tak to je sranda. Tak ho pozdravuj.
ty jeho košíky jsou neskutečné.![]()
Tohle je strašně silné.
Hrůza děs. Někde jsem kdysi zahlídla dobu přežití těch co šli zejména v první vlně... a už si nepamatuju přesně ale vím že jsem to pokládala za tiskovou chybu - bylo to v řádu minut ![]()
Budu pozdravovat od parfémů:); pro ilustraci - tohle jsou bezne záběry z houbarskych vyprav s ním, moje fotka z lonskeho podzimu, žádné prebarveni ani umělá inteligence 
monis my tam byli se školou a bylo to hodně silné. Pamatuju si třeba nějaké muzeum války, kde na konci pouštěli reálné záběry dokola kolem nás. Omaha byla taky skvělá, ale navštívili jsme i místo, kdenad mořem byla desetimetrová skála, tam je Němci museli mít jak na podnose, do teď nechápu, jak to mohli dobýt
Kan smirovani? ja si doted myslela, ze na fb/instagram ty fotky lidi davaj sami, a cim vic shlednuti, tim lip..![]()
Evaeva na te skale jsme byli taky, zazitek na cely zivot...
Muslikfotka je krásná, ale ty fialové houby bych se asi neodvážila jist:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí