Garfie Barbyl na Parfu přešla , i nějaký čas přispívala .
Přiznání
Tak Betty Máš pravdu, ale byla tu jen chvilinku, ne? Kdo ví, kde je jí konec...
Garfie já si autorku čaje pamatuju, ale jelikož sem občas chodí, tak jí zmiňovat nebudu, třeba se přizná sama ![]()
Mermaid Tyjo, vždyť už se tu přiznala :-)))
Potrefenáhusa to jsem si nevšimla, nekdo se tu zmiňoval, že to je asi ona, ale zrovna ona to prave nebyla :)
příspěvek s čajem mi přijde nevhodné vytahovat, ta interpretace je překroucená - autorka sama věděla, že to není dobře, postěžovala si ve stylu "vím, že bych neměla, ale neumím se ubránit". To pak aby se sem člověk bál něco napsat. ![]()
SunEclipse souhlasím
Jsem v pasti. Kamarádka mi k narozeninám dala poukázku Groupon na peeling obličeje. Uz mi dvakrát připomínala, ať si sjednám termín, asi jí chodí upomínky. Tak jsem zavolala na číslo, co mi napsala, žena se silným ruským přízvukem mi řekla, ať napíšu přes WhatsApp, kdy by se mi to hodilo, že se mi pak ozve. Udělala jsem, přišla mi zpátky hlasová zpráva, kde mi tyká a mluví dost familiárně. Tykání mi nevadí v určitých typech podniků (speciálka s bruslema, kolama, pekař, kam chodím hodně často, ..), ale tohle mi nesedlo, jak to byla odpověď na moji slušnou vykací zprávu a nikdy jsme se neviděly. Koukala jsem na jejich stránky, dost smetáky a kačeři. K tomu peelingu tam je video id výrobce produktu, že se to udělá, pak se pět dní obličej loupe a pak se jde ještě jednou. Poukaz je na jednu návštěvu. Bojím, bojím, ale asi neni, jak se z toho vykroutit. ![]()
Tabea nešla bych...prostě bych kamarádce po pravdě vysvětlila důvod.
Zrovna tykání bych přešla, třeba to paní ani jinak neumí. Ale já bych tam nešla, on ten brutální peeling není nic zdravého. Kamarádce bych v nejhorším řekla, že mám ekzém, dermatitidu a psoriázu zároveň a kožař mi to výslovně zakázal.
Tabea Nešla bych, navíc možná si to s něčím pletu, ale tenhle peeling se dělá hlavně u problematické pleti, nebo ne? Když má někdo silné akné a podobně. Ne jen tak jako pečující procedura. Spíš jako léčebná.
Tabea - a tá kamarátka tam už na rovnakom ošetrení bola ? Keď áno, posúdite podľa výsledku, ale ak nie, tak prečo vám odporučila práve tento podnik ? Veď jej normálne povedzte, to, čo ste napísala tu , mala by vašu neistotu pochopiť .
Tabea nesla bych, kdyby se kamaradka tvarila divne, asi bych ji nabidla vraceni te vynalozene castky a pozvala ji nekam na kafe nebo vino. Snad neni urazliva? Ja jsem jednou dostala poukaz na thajskou masaz, ale zrovna me tehdy dost bolely zada a shodou okolnosti mi kolegyne licila jak z toho odesla v predklonu a tyden se vzpamatovavala. Darci jsem vysvetlila duvody, bylo to prijato rozumne.
...s poděkováním bych ji poukaz vrátila a současně popsala to, co jsi napsala sem - ty důvody, které na tebe nepůsobí dobře, že z toho máš divný pocit a proto tam nepůjdeš.
Chápu, že je nepříjemné kamarádce něco odmítat, ale jestli je opravdu dobrá kamarádka, pochopí to.
Tabea neslo by to vymenit za jinou proceduru?
Díky ženy! Budu muset vzít svůj šarm do hrsti a kamarádce to vysvětlit. Myslim, že tam sama nebyla a přišlo jí to dobrej nápad poslat strhanou a vrásčitou mě na omlazovací kúru. Ještě jsem teď koukala na stránky výrobce (Green Peel), tahle řada by nakonec měla být nešupinující. I tak mám s mojí super suchou kůží pochybnosti o vhodnosti.
Třeba tam ona zajde ráda sama. O výměně jinou proceduru jsem přemýšlela, ale vzhledem ke způsobu komunikace přes hlasové zprávy na to rezignuju.
Tabea já bych to buď vyměnila za nějakou míň invazivní proceduru, nebo bych poukaz kamarádce vrátila s vysvětlením, že se bojíš, že ti to neudělá dobře, že by sis to neužila.
Zistila som minulý týždeň na malého preventivke, že keď už toľko nechodím(e) k lekárom (CHVALABOHU), tak mám z každej návštevy väčší stres ako som mavala. Teraz som volala o jeho výsledky a zas som mala stres, čo sa dozviem.
To je týden! Včera jsem byla na VŠCHT, dnes dopoledne u nás byly studentky odtamtud na exkurzi, k tomu sleduju seminář o využití dronů. Zítra jdu na seminář o pracovním právu a ve čtvrtek ráno na školení používání hasicích přístrojů, včetně praktického nácviku.
Jsem na hřišti, pobíhá tu nějakej otec se stříbrným prstýnkem na prstě u nohy. To je tak strašně asexuální!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí