Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
44809 příspěvků moje polička 23. května 2025 14:15

já se přiznám, že jsem nejenže nikdy neviděla prstýnek na noze, ale ani mě nenapadlo, že se to tak dá nosit...prostě je to jako kdybyste mi řekly, že je piercing na krku, jasně, jde to, ale prostě to člověk nepředpokládá.

Online Zuzuli
3826 příspěvků moje polička 23. května 2025 16:30

Karja ja mela pred dvaceti lety prstynek na nohu z bravicka. A nebo bravo girl. To uz si presne nepamatuju

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2025 16:40

Karja ty si neviděla ten díl přátel, jak Phoeboe svádí nějakého toho klienta, jak jí při masáži vidí jen nohy?

Offline Aranel
6654 příspěvků moje polička 23. května 2025 21:15
Offline Karja
44809 příspěvků moje polička 23. května 2025 21:43

Evaeva No viděla, ale už si moc nevybavuji, že se i nazdobila;-)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. května 2025 14:07

Nevím co si o tom mám myslet a kde ověřit, zda jsou to opravdu jeho slova. Je to z fb a přijde mi to neuvěřitelnej a dost odvážnej výrok od lekaře.

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 26. května 2025 14:08

Kan ano jsou, to bylo v jednom jeho clanku pro Reflex, uz davno

a je to pravda, co se ti nezda?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. května 2025 14:20

viktorka_od splavu Fakt? Přijde mi to od lékaře dost odvážné, takto na plná ústa. Tedy né, že bych o lidech měla jiné smýšlení, jenže já jsem s citlivostí oproti jiným někde na mléčné dráze a taky nejsem doktor s pacienty, že jo. Já nemusím diplomaticky říkat debilovi, že je debil i když to není urážka, ale diagnóza :D  No a taky ty počty, teď před volbama. :D

Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 26. května 2025 14:33

Kan 

Dyk přesně tohle rád citoval (papouškoval) už Zeman... samozřejmě aniž uvedl autora

"To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. (...) Těmto lidem - je to tedy polovina národa - uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa," řekl tehdy poslancům.

Online continuity
43351 příspěvků moje polička 26. května 2025 15:22

Kankaždý druhý má podprůměrný intelekt a každý první doufá, že v té druhé polovině. 

Jinak, že je půlka podprůměrná v souboru hodnot, který je symetrický bez nějakých extrémů, není žádný vědecký objev, ale prostá statistika. Hodnota IQ 100 je taková z definice. Na to nemusím být psycholog. 

Offline stes
9351 příspěvků moje polička 26. května 2025 15:55

Kan tak kdo jinej by to mel říct, něž člověk od fochu?tedy aby to mělo nějakou vypovídající hodnotu..

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. května 2025 15:58

barbucha A jo vlastně! Od něj to sedlo teda.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. května 2025 15:59

stes Haha, přesně. To chceš bejt jeho pacoš. :D

Offline slniecko admin
19592 příspěvků moje polička 26. května 2025 17:27
Reakce na barbucha:

Kan 

Dyk přesně tohle rád citoval (papouškoval) už Zeman... samozřejmě aniž uvedl autora

"To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. (...) Těmto lidem - je to tedy polovina národa - uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa," řekl tehdy poslancům.

​tak ten alkoholik sadol

Offline Tabea
8193 příspěvků moje polička 26. května 2025 20:27

Byla jsem teď večer u kadeřnice a spontánně si nechala ustřihnout asi 20cm vlasů. A syn (10) je z toho regulérně smutnej. Dcera koukala dost bezradně, ale rozhodla se chválit. Mně se střih líbí, ale strašně mě ty vlasy píchají do krku i obličeje.

Offline Sweet Potato
40578 příspěvků moje polička 26. května 2025 20:35

continuity Jenže tam neníjen prosté konstatování tohoto faktu.

Offline Karja
44809 příspěvků moje polička 26. května 2025 21:09

Tabea To je určitě pocitove a přejde te to;-). Syna to snad taky přejde;-). Hlavně, že se to vyvedlo;-)

Offline Tabea
8193 příspěvků moje polička 26. května 2025 21:16

Karja no hlavně aby to zejtra nepodělal kolega, co s ním sedím v kanclu, a obdivně áchal a óchal. Prozřetelně jsem mu řekla, ať si dá post it na monitor.

Online continuity
43351 příspěvků moje polička 26. května 2025 21:19

Sweet Potato no není, jak jsem Hoschla měla jinak ráda, tak tady s ním nesouhlasím. 

Protože z prostého faktu, jak je nastaven IQ koeficient vyvozuje něco o schopnostech populace, což je blbost. Navíc půlka populace má IQ v rozpětí 90-110, přičemž lidé s IQ 90+ bez problémů zmaturuji (což bych považovala za takový test teho,e jsou schopni se oprostit od černobílého vedení světa. (Neberu teď v potaz,že kritické myšlení mění jen funkční IQ). 

Offline Karja
44809 příspěvků moje polička 26. května 2025 21:21

Tabea No to sis to zařídila pěkně;-)