Sweet Potato Nechtěla dělat nějakou biologii? Ať se jí v Lille líbí.
Přiznání
Sweet Potato Pěknej obor, ať se jí tam líbí!
Sweet Potatotak at se ji tam libi!![]()
Sweet Potato Když jsem jela poprvé do Lille na univerzitu, připadala jsem si jako protagonista filmu Les Ch´tis
, brala jsem to skoro jako za trest. Od té doby jsem se tam mnohokrát vracela (stejně jako do Arrasu, který je kousek odtud) a tomu městu jsem propadla.
Věřím, že dceři se tam bude líbit, a varuji jen před některými kulinářskými specialitami, které kombinují tučné sýry s tučným a uzeným masem
.
A mimochodem, je tam přímo v centru skvělá parfumerie Nuit Indigo; a už musím přestat, začalo se mi stýskat.
Sweet Potato Hlavně když je spokojená
Tohle maj u nás v práci a je to dobrý. Deci a půl za dvacku.

Kan jo, jo, to je tady od nás. Jsou moc dobré a mají docela elký výběr. Jo a existují i několikalitrové balení
brrr Fakt? U nás mají jen tyto kelímky a různé přichutě, koupila jsem to jako experiment a dobrý!
Sweet Potato Bienvenue chez les Ch'tis ![]()
Tabea Enchantée.
Koupila jsem dopoledne košík jahod (3 kg) a skoro polovinu jsem už snědla. Prokládám to meruňkami![]()
Samantha a třešně neměli? Já zas v pátek snědla asi půl kg třešní a meruňky a vůbec nic se nestalo.
Kde se řešila Výměna manželek? Existuje k tomu i podcast Ve stínu VM.
Odkaz na článek: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/porady-ve-stinu-televize-z-ni-udelala-malou-diktatorku-dospela-a-z-vymeny-chce-vymazat-278810
Sweet Potato četla jsem to ráno...To je hrozný dno ten pořad a ta ucitelnica...To je na vyhazov ihned. Strašný, co bezmozku si neuvědomi, kolik zla napáchaji na roky dopředu. A o vynalezci toho bazmeku se nemůžu ani vyjádřit.
Sweet Potato stesfakt by měl zajímalo, co by se stalo, kdyby tohle někdo přinesl k soudu.
continuity Udělají, řekla bych, co bude v jejich silách, aby se dohodli mimosoudně. Prohrát by byl hodně blbý precedens.
Sweet Potatoteď nemyslím tuhle konkrétní kauzu, je očividné, že ty smluvní podmínky jsou nerovné. Argument "podepsali dobrovolně" má svoje hranice.
Tak se mi podařilo odjet od benzinky bez zaplaceni PHM. Teda já si myslela, že jsem zaplatila, ale o dva dny později mi volá muž ze služebky, že po něm policajti chtějí informaci, kdo že byla ta paní, co natankovala a nezaplatila
. Já tam byla v tu chvíli jediný zákazník, jediný auto u stojanu. Vlezla jsem dovnitř, popadla jakousi tyčinku, nechala naskenovat jejich appku, zaplatila kartou a odfrčela. Dáma za pokladnou celou dobu telefonovala, tak jaksi nezaregistrovala, že mi nenamarkovala tankování. A já strčila účtenku do kabelky, aniž bych kontrolovala částku. A ejhle - hnedle jsem se stala podezřelou ze spáchání přestupku. Takže už jsem zaplatila, na policii podala vysvětlení a snad jsem očištěna
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí