Přiznání
tv
Budu pozdravovat od parfémů:); pro ilustraci - tohle jsou bezne záběry z houbarskych vyprav s ním, moje fotka z lonskeho podzimu, žádné prebarveni ani umělá inteligence
Krása ![]()
Včera jsem ujela prvních 30 km na e-motorce. Teda nevim, jestli nebyly i poslední
. Při parkování se mi podařilo ji položit
. A pak teda i zvednout
.
Makara gratuluju
Vydrž, bude to fajn (říká ta, co nevydržela)
Sweet Potato Přiznávám, že neznám polohu Omaha beach na mapě, tak to hledám a aha ho, je to docela kousek od Caen, kde bude od září studovat nejstarší synovec. Jen co se tam trochu rozkouka, dohrnu se návštěvu, pár dni dovolené ještě vyškrabu :) (aneb přiznání č. 2).
eM Caen je nadherne mesto, to bude mit super.
monis To ráda slyším, pro mě je to zatím jen tečka na mapě, o které nic nevím ;).
eM muj nejstarsi synovec miri do groningenu nebo kodane, tak to mas jeste lepsi :)
baltik Je to radost, mít takový šikovný kluky v rodině, že? Jak mě ty erasmy těsně minuly (naše fakulta se zapojovala až po mým odchodu), tak jim to trochu závidím a moc přeju! A samozřejmě toho hodlám "zneužít" k návštěvě, páč mistaznalý pruvodce je nej. ;)
eM presne :)
eM určitě za ním vyraž! Celá ta oblast je moc krásná a navíc zajímavá z historického hlediska.
eM
Dcera do Lille.
Sweet Potato ó tak to je něco , musela jsem si to najít.
Tak Betty Děkuju. Ono jsou i hezčí města, přívětivější. Ale zady našla ideální obor.
Sweet Potato a co to nakonec je? mi to nejak uteklo!
Tak mi to nedalo a k večeru jsem vyrazila.
červivost velká. A na to, jak moc a často u nás pršelo, mi les přišel docela suchý.

tv tyjo. Paráda!
viktorka_od splavu Fr + mediální studia
Sweet Potato
super!
bublifuk díky! Donesla jsem to mámě, malém ji kleplo.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí