viktorka_od splavu Ehm...legendární historka z jedné silvestrovské oslavy, když se někdo pořezal o skleničku a přítomná zdravotní sestra mě požádala o lékárničku....nakonec někdo musel přinést z auta. Než jsem si pořídila muže a děti, mívala jsem doma tak maximálně náplast. Ani dnes to není o moc lepší, ale ibalgin se tam najde.
Přiznání
viktorka_od splavu já se taky hlásím do klubu. Teda ibáč i paralen mám, oba určitě prošlé, ale že bych si někdy vzala něco vyloženě jen na bolest, to se stalo možná dvakrát v mém životě. Vím, že je to štěstí.
Karja mně donedávna jeden paralen na horečku stačil, se 70 kily už nestačí
Evaeva Ale on si dal jakože jeden za 14 dní nemoci:D. Ale samozřejmě neměl nijak hodně vysoký teploty, tak kolem 38,5
Karja jako taky jsem to tak mívala
Za nemoc mi stačí třeba 4, beru to prostě jen na horečku. (Doufám, že teď nedostanu nějakou chřipku na tři balení)
Karja tak to ona nekdy marodi i antibiotika klidne, neni nejak proti lekum. jen ten pohled "kdyz me boli treba nohy tak si odpocinu a to prejde" povidam na to: jo tak to mi fungovalo naposled v 15 letech
jako zadny menstruacni bolesti, nula bolesti hlavy, sekly zada nikde, kocovina.. nic proste. a to prosim prkne vekem stejne jako ja a zivotni styl eufemisticky receno nezdravy![]()
@Tabea no ale ty jsi uplne jiny oddil ovsem!![]()
Karja celej muj muz, ten bere se sebezaprenim neco na tlak, protoze s vysokym mu doktor nechce dat potvrzeni na ridicak. Na jiny choroby netreba, priroda si pomuze sama.
viktorka_od splavu no vzpomněla jsem si, že kdysi u nás byla máma na návštěvě. Syn na ni něco kejchnul, ležela s horečkou vyřízená a já jí dávala ten dětskej sirup. ![]()
Kokoska tak par mesicu urcite nevadi kdyz je to dobre skladovsny. hlavne at jste vsichni brzy zdravi![]()
viktorka_od splavu ja som tak minule bola u rodicov, inak lekarov na dochodku a zacalo ma boliet brucho (menstruacia), tak pytam od mamy nieco na bolest. No nemala! Jedine paralen. A to zdavotnych neduhov maju dost, lekarnicka na pol skrine, ale toto sa v nej nenachadza. Nepotrebuju :)
Kokoska Neštěstí se musím zbavit každopádně, jinak přijdu o nervy i dobrou pověst. Je odpovědný a nerozumí tomu, ale zároveň nám šéfuje, takže pořádá mnohahodinové workshopy, na kterých nám vysvětluje, že má pravdu on a ne my. Zvenku to vypadá, že se ptá na náš názor, takže jsme v těch sra.kách, co vymýšlí, namočení společně.
Asi se ptam blbe, ale vedeni to nevidi? A co ten vas sef, ten se vzdycky z tveho vypraveni jevil jako fajn a slusnej chlap? Proc nechaji Nestesti takhle radit?
Kokoska jojo, kup mu macesky. at si je zkusmo priklada na prsa, na zvykani![]()
Mrakoplas U nás ibalgin nebyl,ani když rodiče, taky lékaři, pracovali.
continuity Moc držím palce, ať ti to vyjde. Než Neštěstí udeříš tupým nebo i ostrým předmětem.
brrr my sme kedysi mavali (nie teda ibalgin), ale uz ich bolia asi ine veci ako hlava a menstruacne bolesti tiez nemaju :) ja lieky proti bolesti pouzivam na tieto dve veci, inak asi mozno raz na zuby(?)
Pinot Noir Tlapkám se SVJ, to je čiré neštěstí. Půlka mých problémů s uzavíráním roku se týká tohoto, včetně toho, že klient koupil cca 15 parkovacích stání v BD, pár měsíců neplatil zálohy, pak zaplatil nejednou pod jedním variabilem, do toho vyúčtování, no masakr.
viktorka_od splavu Jsem myslela, ze kolegyně bude nějaká mlaďoška a ono ne. To obdivuju. U nás v lékárně byla tak možná náplast a neco prošlého z nějaké dávné nemoci velmi dlouho . Pak po narozeni dítěte byla plná tech dětský léků na teplotu a sirupy na kašel, kapky do nosa apod. Dítě vyrostlo a už jsou tam spíš léky nás rodičů neco na bolest, nejaky to mazání na svaly a milion doplňků a vitaminů. Hrozny toto. A to jsme v podstatě zdraví.
Kokoska Já myslím, že tvuj muž je jinej typ, že jsi to tady psala, že to je takovej ten, co ty nemoci přechází a hodně jde i přes moc. To ten můj fakt není, jen nebere ty léky.
viktorka_od splavu To je taky dobrá hláška, to budu používat doma. Zatím říkám jen klasiku Pelhřimov.
continuity Hm ![]()
No tak drzim palce, abys tam nemusela zustat dlouho!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí