Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online Blanka
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:32

Kedysi ma o zubný kartáčik požiadala kolegyňa . Všetci vedeli, že v pracovnom stole jeden mám . Nechcela som jej ho požičať, ale hanbila som sa povedať jej, že si neviem predstaviť, že by som potom ten kartáčik ešte použila,tak som klamala, že ho už nemám . Bolo mi pri tom trápne. Teraz už by som neváhala povedať, že ho síce mám, ale z hygienických dôvodov jej ho nepožičiam. 

Keď som bola sama jeden deň v situácii bez kartáčiku a možnosti si ho kúpiť, z núdze som si čistila zuby zubnou pastou na prste !

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:33

stes no přijeli jsme v sobotu večer, zjistila jsem to v noci, v neděli bylo zavřeno a v pondělí jsem si kartáček koupila cestou z lyží. Bylo to v Rakousku Jistě to šlo vyřešit dřív, ale všechny ostatní varianty mi se třemi dětmi přišly zbytečně otravný.

Offline continuity
43324 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:34

Jos tak nenapit se vůbec, to je ten barel jasná volba. Ale moje preferovaná varianta to taky není. Celé to začalo, že někdo si tu vodu z nich krade(!). Ony nejsou vždy optimálně skladované, leží to na slunci, v teple. Takže já kvůli tomu. Ale u zubaře se v klidu napiju. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:34

Jos ano, my jsme v práci taky měli hnusnou vodu a pila jsem tu z barelu. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:39

Karja taky je mi to trochu neprijemne, kdyz se navsteva obsluhuje sama. Nevadi mi to u velmi dobrych kamaradek, hlavne u jedne, ktera ma doma vetsi bordel nez ja . Rekneme ze poslednich par let opravdu hodne uklizim, ale porad to nedosahuje standardu ala profily z IG nebo i zdejsi debaty. Treba i proto, ze nekde nemame vubec dodelano a tak. A je mi proste neprijemne, ze mi nekdo poleze do skrinek, kde to proste neni uplne srovnane. Nebo bych mela infarkt, kdyby sel nekdo k muzi do "pracovny". Tam ja uz radsi vubec nechodim, temer nenahlizim a v jeho koupelne jsem dobre dva roky nebyla. Staci mi ze se staram o 4 jine koupelny ve dvou patrech. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:50

Jos zdejších standartů nedosáhnou nikdy, což je ale vidět hned po otevření dveří. Ale! horní poličky v kuchyni mám srovnané, skleničky dokonce lícují

Proč by ale někdo lezl do pracovny, když potřebuje skleničku nebo otvírák? A proč máte tolik koupelen? Samé otázky

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:56

Evaeva no spousta lidi se chce u nas rozhlednout. Nastesti do patra nechodi. Navstevy myslim. Treba vcera tu byli na skok vzdalenejsi pribuzni. No mame byvaly penzion, dole je jedna vetsi koupelna ale vsechny 4 mistnosti nahore maji integrovanou malou koupelnu se sprchovym koutem. Vyuzivame casto jen tu spodni a nasi v loznici. V detskem pokoji a pokoji pro hosty uz je vytizenost mensi (deti se koupou dole).

Offline Pinot Noir
29972 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 09:52

Taky mi vadí, když se návštěva hrne do kuchyně. Nevadí mi to jen od sestry, bratra, jejich partnerů a jedněch přátel. Za prvé jsou to naši nejbližší lidi a za druhé tu bývají i na noc, a obvykle nejen jednu. To bych se několik dní nezastavila. Ale když je tu někdo na odpoledne, nemám ráda, když bere kuchyň jako samoobsluhu. Mám nějakou obsesi, že horní skříňky můžou spadnout, tak je nepřetěžuju, je tam plastové nádobí dětí, ke grilování a takové provozní sklo a porcelán, oblíbené hrnky, každý pes jiná ves, dva talíře po babičce a tak. Celé sady bílého nádobí, šálky na kávu, vinné sklo apod. máme ve stojící skříni, kterou návštěvy asi považují za spižní, protože ji nikdy nikdo neotevřel. Vždycky mě čerti berou, když návštěva aktivně "nesu talířky k tomu dortu" a nese šest různých talířů, s toho tři plastové, jeden s krtkem a dva s vypáleným flekem po grilování.

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:00

Pinot Noir Hahaha, to by mě nenapadlo chystat takhle pro všechny. Ale když chci třeba sklenici, talíř navíc pro děti nebo dolít si víno z lednice, tak mi přijde blbý tu kamarádka honit, když vidím, že dělá něco s dětma a je prostě zaneprázdněná. Já nemám ráda takovou tu obsluhu, když mám pocit, že toho člověka zvedám z místa nebo tak...

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:01

Blanka Kolegyni, to je nechutný... Hlavně nechápu, že se zeptá, bože můj. Mně by to nenapadlo od nikoho jiného než od dětí nebo od partnera, ale stejně to nedělám, radši si to vyčistim jen tak pastou

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:06

Odo mňa si raz spolužiačka ešte na gympli, pýtala  antiperspirant - gulicku. Nepozicala som so slovami, že to je ako zubná kefka.

Offline Pinot Noir
29972 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:08

Karja že? Absolutně nechápu, jak může vůbec někoho napadnout se zeptat cizího člověka, jestli mu půjčí zubní kartáček.

Offline Pinot Noir
29972 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:11

Karja no mně vadí i ta jedna sklenice, nebo talířek, protože vždycky vezmou jiný kus, než bych jim podala já.

No a kdyby si šel někdo u nás sám nalít víno, tak to bych asi zůstala čumět s otevřenou hubou.

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:13

Pinot Noir :D:D:D Nevim no, asi bych k vám nemohla chodit.  Ale tak vy třeba když něco děláte, tak to máte takové "oficiální", my se kolikrát sejdeme a třeba to grilování u kamarádky griluje kamarád, co tam ani nebydlí a tak. Takový na pohodu;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:19

Karja jo, já se taky nerada nechám obsluhovat. U vzdálených přátel bych se zeptala, kde máte skleničky, a buď by řekli nebo by teda podali, ale u blízkých prostě jdu a vezmu. Talířky na dort u nás kolikrát nosí rodina, ale my ten dort servírujeme na všechno, co máme, včetně talířků s krtkem a velkých talířů, 15 talířků nemám. Na tyhle akce i dělám "bufet", kam vyskládám skleničky, hrnky, vodu, kafe,... ať se každý obslouží 

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:24

Evaeva Ano, já to tak také mám. Upřímně stejně chodím na návštěvy jen k těm hodně blízkým přátelům, tam jsem třeba i zvyklá po sobě odnést hrnek od kafe atp. Prostě nemám ráda takové to hoštění a lítání kolem mě. Však kolikrát jsem s dětma a i v dětské domácnosti, člověk je rád, že ten jeho hostitel vlastně sedí:D:D:D

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 11:49
Reakce na žluťásek:

Karja na ruce je mi fuk, rozlišuju jen ručníky/osušky na tělo. Utírat si intimní partie do sdíleného ručníku mi přijde nějak ekl. 

Já mám odjakživa fakt hroznou pleť, snažím se na ni co nejmíň sahat a vlastní ručník na obličej pomáhá mýmu pocitu, že ji ještě víc nezhoršuju vlastním přičiněním.

​No tak nějak Jos, spíš že si utírám obličej do osušky, kterou si někdo předtím utřel zadek. A znám tu úvahu, že ručníky se přece nemusej prát, když se do nich člověk utírá vždycky čistej

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 11:51
Reakce na letfenixa:

Odo mňa si raz spolužiačka ešte na gympli, pýtala  antiperspirant - gulicku. Nepozicala som so slovami, že to je ako zubná kefka.

​Wau! To možná ségře ve velký nouzi, ale spolužačce

Online Blanka
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 12:00

AranelA znám tu úvahu, že ručníky se přece nemusej prát, když se do nich člověk utírá vždycky čistej 

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 12:33

Blanka Aranel Já to teda znám jen jako takový vtip z jednoho seriálu:D.