Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 21:34

Aranel ručník lepší. Doma má každej svůj, ale v hotelu nepoznám, kterej je čí,  protože jsou všechny bílý a nemám kapacitu pamatovat si, kde kterej visí. A každej den rozhodně ručníky neměním. 

Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 21:38

A myslíte ručník jako jen na ruce, nebo osušku na celé tělo? My to doma takhle rozlišovali. Takže u nás máme každý svůj ručník i osušku, ale v nedomácích podmínkách zvládnu sdílet ručník, ovšem osušku ne! 

A na vlasy mám extra osušku, ještě z doby, kdy jsem uplatňovala cgm.

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 21:41

Děti mají vlastní ručníky, ale spíš kvuli tomu že jakože si lpí na těch svých věcech, i kdyby to bylo nevím co (divim se, že nemají vlastná ruličky toaletáku). My s partnerem máme společný, nevím no, ta místa co asi vadí i docela používáme spolu a i jindy než po čerstvě po sprše. Ono čtyři velké osušky by nám doma ani nikde neproschnuly.

Ale ted segra na festivalu koupila dětem krájený meloun, uplně jsem měla zkažené odpoledne, protože to tu v diskuzích jede opakovaně:D:D:D Ve stánku, s párkem v rohlíku(!!!)

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 21:45

dzizisketa takže máte v panelákové koupelně jako 9 ks textilu?:D:D:D ty vado!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2025 21:46

dzizisketa tak ručník na ruce máme jen jeden pro všechny. Osušku mám jen já, ostatní mají jen ručník na tělo.

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 21:47

Tabea mám to stejně, doma striktně každý svůj, ale ve ztížených podmínkách zvládnu společný a na dovolené se nezhroutím, když se pomíchají, a na nějaké sledování, kde co čí, nehodlám na dovolené plýtvat energií.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2025 21:51

Pinot Noir já si snažím pamatovat, které jsou dětí, tam ta hygiena přecejen nemusí být vždycky taková Resp. si spíš pamatuju ten svůj.

Ale je to hrozná pitomost, někdy je nás sedm v jednom apartmánu a všechny ručníky stejné barvy

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 21:52

Evaeva určitě na to bude nějaká vychytávka jako na skleničky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2025 21:53

Tabea no v některých apartmánech už se vyskytla taková vychytávka s názvem ručníky různých barev Na chalupě máme podepsané kolíčky, protože ručníky jsou sice různé, ale nikdo si nezapamatuje ten svůj. Někdo ani do druhého dne, do příštího víkendu za tři týdny už vůbec

Online Jitka77
1948 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 21:55

Do statistiky: muž má osušku na tělo a malý ručník na ruce. Já mám střední ručník na obličej a vlasy, jelikož si je suším jako první a nechávám po dobu dalších úkonů zabalené, osušku na tělo, do které si utírám i průběžně ruce, a zvláštní malý ručník mám na intimní partie. Ten měním častěji než ostatní.

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 21:56
Online Aranel
6651 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 22:16

Karja No ale když ho sdílíte, tak jeden z vás se vždycky utírá do mokrýho, ne? Nebo máte rozdělený denní doby koupele?

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 22:17

Aranel Za me lepsi sdilet rucnik. Obcas si myslim, ze na dovolene, kde dostaneme vsechny rucniky bile, neudrzime, ktery je ci, a ke sdileni dojde. Kartacek by se mi pujcovat hodne nechtelo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2025 22:17

Aranel jestli se sambo utírá jako můj muž, tak z toho bych strach neměla

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 22:24

Aranel

Málokdy ten ručník najdu mokrý, a když to tak je a je mokrej hodně, tak si vytáhnu nový. Dost se  sprchujeme každej v jinou dobu.

Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 22:31

Karja 

A pes má taky svůj zvláštní ručník na packy

My tu máme dost suchý vzduch, takže všechny snadno proschnou, i tak je ale často měním. V podstatě furt peru nějaké ručníky, osušky a utěrky (ty jsem si vzala na starost i v práci a peru je dohromady s těmi našimi ručníky). A skončený školní rok měla Šárka i vlastní ručníčky ve školce, skoro jsem se v nich každý týden topila

Offline Malvin
1651 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 22:39

Do statistiky: osuška na tělo, ručník na vlasy (dlouhé vlasy, takže nutnost, jinak bych si hned zmastila od krému na tělo), ručník na ruce, ručník na obličej ( doporučila to dermatolozka kvůli akné, co jsem měla, a ten měním obvykle 2x týdne.)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 23:36

Je to zaujimave ako to ma kazdy inak. Kamaratka na vandri s muzom zjedla dazdovku, ale odmietla mu pozicat kefku na zuby, ze je to ekl :D

Podla mna ked dovolim muzovi dat mi francuzaka, tak preco nie v nudzi kefku. A do statistiky, mame kazdy svoj uterak, ja dokonca tri (tvar, vlasy, telo) ale ak nie je niektory po ruke, nehrutim sa a pouzijem akykolvek svoj. Na dovolenke sa aj napriek snahe neda rozlisit, ktory biely uterak je koho, tak to neriesim. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 23:45

Já jsem asi cimprlich, na dovolený si ručníky a místa na sušení hned rozdělíme, aby nedošlo k pomíchání. Nebo jsem dávala na roh gumičky v různých barvách.

Kartáček bych půjčovala jen velmi nerada. Naštěstí jich používáme tolik, že kdyby si někdo zapomněl, můžu obětovat třeba jednosvazkový

A ty vody v barelech mi přijdou natolik nelákavý, že mě ani nenapadlo, že by si to někdo stáčel do láhve.  Já si jako pítko představuju tohle, normálně kohoutkovku. Natáčim si ji klidně na WC. Ale často tam už mívají bez možnosti regulace teploty a teče teplá.

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 00:04

žluťásek A v čem ti vadí to pomíchání, když jde o tvoji nejužší rodinu? Jakože nějaký bakterie nebo co? Mně přijde zvláštní, že by mi mělo vadit, že použijí stejný ručník na ruce jako já i moje děti, nám i v koupelně visí jeden a asi jsem nebyla v koupelně nebo si nepamatuji, že by někde u umyvadla visely čtyři. Co se potom dělá, když si návštěva jde umýt ruce nebo pojišťovák, ty jo.... Jako samé otázky!!!