ty jo, to myslíte ten barel na chodbě? Z toho mi ta voda přijde vždycky trochu kekel, i když v nemocnicích se to asi točí rychle a asi to i cistej, ale nějak nechápu, proč by si měl někdo dobrovolně natáčet nekolik litrů domu???
Přiznání
Ne, já myslela jen na ty barely - který většina považuje za "lepší" vodu než tu z kohoutku (podle mě mylně
). Jinak by si tu flašku natočili klidně i na záchodě, kde teče rovněž pitná voda, ale to kupodivu nedělá nikdo ![]()
Jako petku s vodou nosím po městech běžně, rozhodně v teplým počasí... i když si beru ty menší balení, nevím kolik - půllitrovky? tak těžko tu vodu vypiju naráz, zvlášť ne tu ledovou - no tak tu nedopitou prostě tahám dokud v ní něco je. Na tom není nic divnýho řekla bych. Minerálku si dám ráda, ale ty jsou ještě menší a tak pro to chození se ještě něco s sebou hodí. Normálka.
barbucha no my je skoro nemame. Jeden na ARO a po jednom na sale. U ambulanci jsem si nevsimla. Tocim si vetsinou kohoutkovou a idealne doma (mame chutnejsi). Ale taky uz jsem si nekdy plnila v praci a uplne jsem o tom nepremyslela, ze jako ubiram z barelu. Ve dve odpo se zavre bufet a vodu koupis jenom v automatu, tu malou. Nosit sklenicku jsem nikd nikoho nevidela, ale ruzne nadoby na vodu ma kazdy druhy. žluťásek tohle jsem minula. No samozrejme ze na dovolene tu lahev mame taky. Sice utratime majlant po kavarnickach ale ty pidi lahvicky jsou celkem k nicemu.
Jak říkám, dost pochybuju že je v tom barelu ta voda lepší než z kohoutku, ale asi mají ti plniči holt jinej názor než my, no.
barbuchaa tak třeba se jenom ty lahve z barelu plní jednodušeji? Některé kohoutky jsou tak blbě tvarované, že pod ně lahev nenarveš.
My jich měli k dispozici dost, těch barelů. Navíc k tomu dva obchody (kromě automatu), kde měli i ty velký petky s minerálkama i obyčejnou vodou, a otevřený byly až do konce pracovní doby ambulancí. Proto mi to tak lezlo na nervy. Hele taková babička, čekající v ambulanci, rozhodně nepoběží když dostane akutní žízeň, najednou do toho obchodu, taky protože se bojí že ji v tý pikosekundě budou volat, že jo. A ta se teda prostě kvůli těm vykukům nenapije, tak je to.
barbuchaa tak třeba se jenom ty lahve z barelu plní jednodušeji? Některé kohoutky jsou tak blbě tvarované, že pod ně lahev nenarveš.
Aha, tak to ten dědek co chodil pravidelně s taškou kde měl několik takovejch petek, měl asi doma i blbý kohoutky
(teda do tý doby než někdo sebral odvahu a uctivě ho požádal, aby něco nechal taky pro ostatní - já to nebyla
)A takovejch tam chodilo...
Ve čtyři ráno vyrážíme směr gdaňsk, nicméně mám zatím v autě pytlík pomerančů a lopatku na písek. Jsem vlastně absolutně v zenu. Svagrova mi teď volala, že začíná balit:D
Docela koukám, já teda po porcování kuřete nedesinfikuju celou kuchyň, ani se neštítím utřít celý tělo jedním ručníkem, ale té vody z barelu bych se dobrovolně nenapila.
Pinot Noir s tím ručníkem to byl vtip nebo to někdo tak ma vážně???
Muž zítra vyráží se psem na vandr, z Nové Bystřice do Vranova nad Dyjí. Na čtyři a půl dne. Nikdy nic takového neabsolvoval, ale je důležité, že má cestovní skládací pohárek na víno ![]()
dzizisketa do pohárku si může natočit z barelu i z kohoutku ![]()
![]()
stes to je třeba na Threads zásadní diskuze, že kdo nepoužívá na vlasy jiný ručník, než na tělo, je hrozné prase. No, tak já jsem. Tady takové téma nebylo? Myslela jsem, že jo. ![]()
dzizisketa já myslím, že základní vybavení má, teď už ho nemůže nic překvapit.
A mám pocit, že letos směřují na Vranov úplně všichni. Včetně nás. ![]()
Pinot Noir tak to já taky![]()
![]()
Pinot Noir Hlasim se do praseciho klubu. Jen na oblicej mam doma jiny. Na dovolene mimo civilizaci se dokazu obejit i bez nej
Ale z barelu jen v nouzi nejvyssi.
mirajo Pinot Noir Tak jestli to je znak prasete, tak já jsem taky. Jo ale to mě vede k zásadnímu dotazu. Přijde vám horší sdílet - řekněme s partnerem - ručník, nebo kartáček?
Mně přijde, že kartáček se v nouzi dá (ten si každej strká jenom do pusy), kdežto ručník je z výše zmíněného důvodu trochu eklhaft. Ale jsem s tím v menšině.
Aranel Tak já to mám ipacně. Kartáček ble, ručník máme společný. Jeden. Ale my jsme to tak měli doma vždycky a babičky taky tak.
Ani ručník, a už vůbec kartáček na zuby. Ale v mladších letech jsme ručníky měli společný . Na stáří mi to nějak začlo vadit.
Aranel mně přijde blbý oboje, ale když už tak ručník. Ten se aspoň používá po umytí. Ale kluci teda mají ručník jen jeden, protože jeden tady si nikdy nezapamatoval, který je koho![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí