Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 00:04

žluťásek já si letos na hory kartáček zapomněla a trvalo to skoro 48h než jsem pořídila nový. Ale mužův jsem si teda nepůjčila, ani mně to nenapadlo a on to teda ani nenabízel. Cizí ručník sice nerada, ale použiju s daleko lehčím srdcem.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 00:46

Karja na ruce je mi fuk, rozlišuju jen ručníky/osušky na tělo. Utírat si intimní partie do sdíleného ručníku mi přijde nějak ekl. 

Já mám odjakživa fakt hroznou pleť, snažím se na ni co nejmíň sahat a vlastní ručník na obličej pomáhá mýmu pocitu, že ji ještě víc nezhoršuju vlastním přičiněním.

Online barbucha blogger
35996 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 00:58
Reakce na Karja:

Co se potom dělá, když si návštěva jde umýt ruce nebo pojišťovák, ty jo.... Jako samé otázky!!! 

​Po návštěvě a pojišťovákovi přece ty ručníky vyměním, co jinýho. A když přijede zřítelnice, navíc ještě buď s boyfriendem nebo kámoškou, protože si omladina s určením ručníků nedělá starosti a bere co maj prvního v dosahu, tak ty potom měním denně.

(zubní kartáček bych nepůjčila, i kdyby na tom závisel něčí život)

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 01:08

barbucha No tak to samozřejmě po delší návštěvě, ale myslela jsem po umytí rukou třeba, když prostě projde někdo koupelnou... S kartáčkem to mám stejně, to jako taky ne, asi dvakrát jsem ho pujčila sambovi, ale bylo mi to hodně nepříjemné.

žluťásek Jo, tak to jo! Já tomu totiž říkám ručník - menší na ruce, a osuška - na tělo;)

Online barbucha blogger
35996 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 01:16

Karja 

No i po umytí rukou, zvlášť když je to někdo cizí jako ten pojišťovák/lakýrník/instalatér. Kartáček teda fakt nikdy a nikomu... když si představím co ten člověk mohl jíst... jako topinky s česnekem třeba, nebo nějakou smrdutou uzenku... fuj! Musela bych vyměnit hlavici, ale i tak bych si nebyla úplně jistá. Některý věci se prostě nepůjčujou, hotovo.

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 01:25

barbuchaNávštěva WC u kamarádky už nikdy nebude co dřív! Ale já vůbec nevím, jak to lidi maj očividně. Teď jsem byla nedávno na grilování u jedné, řekla bych blízké kamarádky, znám ji asi 20 let, jejího přítele třeba 5 let, řekla bych, že jsme si blízcí, a nechtěla jsem je moc otravovat se svýma potřebama, tak jsem si jako pro některý věci, třeba nádobí chtěla chodit do kuchyně sama a měla jsem pocit, že jim to vadí, ne že jsem host, tak ať jsem pohostena, ale že jim to narušuje nějakej jejich prostor. Tak jako proběhly nějaký dva pokusy, pak už mi úchytku bral ten kluk z ruky, tak jsem to pochopila:D:D

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 03:19

Zubní kartáček bych nepůjčila nikomu, ami bych si nevyčistila cizím, ručník na ruce mame spolecnej, na tělo kazdej svůj, včetně dětí, ale tam mi prohazování nevadi absolutně vubec, i kdyz doma to nedelame. 
Ja mam teda k rucniku svůj frote župan , to tu minule vzbudilo dost kontroverze, do kteryho lezu uz ve vane :-) (je jen misto rucniku, nikam v nem nechodim)

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 03:21

Karja ja to taky nemam rada, kdyz mi navsteva nahodile otvírá ruzny koutky hanby, ktery maj zůstat skryty

Offline stes
9343 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 05:46

Kartáček nikdy.

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 06:57

PotrefenáhusaTak samozřejmě, tohle ale byly kuchyňské vrchní skříňky v domácnosti, kde koutky hanby jsou možná tak skrytý uvnitř těch členů:D:D. Ale možná nechtěli abych to viděla, aby mě to nezasáhlo, protože musím říct, že trochu jo, takhle narovnany skleničky jsem naposledy viděla, když jsem pracovala v baru...:D:

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 07:50

Nez mit nekolik dni nevycisteny zuby, to bych sla i do toho kartacku. Nalozit do panaka francovky nebo rumu a je jako novej a jeste vonavej:)

Offline stes
9343 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:07

mirajo tak v tomhle případě jasně, jen za sebe doufám,že se nikdy neocitnu v místech, kde je civilizace vzdálená víc než 24 hodin. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:08

Aranel kartacek nikdy. Rucniku mame v koupelne kominek a kazdy si ten jeden vezme a utre se. Kupuju kolikrat nekolik stejnych osusek. Vlastne rucniky jako takove jen na ruce. Ale uznavam, ze klidne ho dame ususit a utreme se znova. Tesne po koupeli je mi to prijde jako strasna kravina resit. Ted myslim ten rucnik na cele telo. Jakoze mi vypdaji vlasy, protoze jsem se do rucniku predtim otrela? Nebo co se ma jako stat

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:11

Evaeva mi to prijde zbytecne rozlisovat. U nas. Muz i dite se otrou a rucniky nekde pohodi. Ja to pak sbiram a susim a vyhodnocuji potrebu vyprat. A pak doplnuju zasobu. Takze ma vlastne kazdy jiny ale znovu je pouzijeme. Protoze velkou osusku na jedno pouziti a vyprat...to bych zaprve nestihala prat a za druhe to je strasne plytvani. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:19

Karja ja to taky nechapu. A nwchapu ani odpor k tem barelum s vodou. My mame v praci z kohoutku dost hnusnou, ja jsem zapomnetliva a na tom sale travim klidne 8-12h bez moznosti jeho opusteni. Takze jasne, nemusim pit vubec. Ale ten barel se meni nikdo se toho nedotyka krome tlacitka na spusteni, neni tam ani zadna packa dole, proste pristroj s tlacitky.. A zrovna vcera jsme se bavili se sousedy, ziji v Dejvicich myslim a ze maji hnusnou vodu, tak kupuju domu taky ty barely....Kartacky teda nesdilim, to mi trochu dost ekl prijde. A na oblicej mam svuj rucnik. 

Offline Makara
3663 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:23

U nás ručník na ruce společný, osušky má každý svou barvu (jo, odkoukala jsem  v jednom apartmánu před 20 lety). 

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:27

stes To ja bych docela i rada:) Ale i ve Vidni jsme jednou byli 3 dny bez zubni pasty, protoze svatky a tam mela i turecka vecerka zavreno. Kartacky jsme nezapomneli, tak jsem tvrdila, ze rozhoduje technika cisteni. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:28

Já si tedy tu vodu z barelu do kelímku nacedím, když mám velkou žízeň, ale nejraději Kohoutovku naší, máme dobrou ze spodních vod, dobré složení a je lahodná. U těch balených vod mi přijde, že jsem se dostatečně nenapila a mám pořád žizeň, potom ještě představa toho procesu čištění, filtrování umělé mineralizovaní, taková mrtvá voda prostě.

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:29

My nepoužívame osušky, ale väčšie uteráky, takže zvlášť na telo, vlasy, ...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:30

Jos my necháváme ručníky rovnou v koupelně a máme různé barvy i různá místa, tady není o čem. Já mám navíc růžový, ten si nikdo jiný nevezme