Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Jos
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 09:25

Karja to je o motivaci. Me taky kolo vubec nebavi...No a mimino se veze v kocaru. synovi bude za mesic pet a ty kopce taky tlaci. Ale je ze sebe zklamany. Ted davaji s muzem takovou 5km trasu s dvema kopci a to trochu tlacit musi. Ale sam rika ze musi vic trenovat. Jinak me se posmiva, ruzne kolem me projizdi tam a zpatky a desne se predvadi. Ale uz nam to zlepsilo zivot, i v Praze je v te klidnejsi ctvrti schopny se nenechat prejet, zpusobne ceka az ho dojdu apod. 

Evaeva no syn na plavani nikdy nechodil. Chtela jsem od zari na mistni krouzek ale nejspis nam bude kolidovat s logopedii ve skolce. Ani jedno nema moznost presunu na jiny den. Tak pujde asi na "atletiku". On je nastesti spis po muzi, ten ma sporty rad. Ja vubec. A to plavani mas asi pravdu, ze dost dane vekem. Loni mu byly 4 a nadseny byl a letos jsme byli na koupacce asi jen 2x. 

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 09:46

Gatita Tabea Evaeva pozor, moje děti tam jsou furt, ale teta zakazuje klukům i jen kotnicek smocit... a celkově děti prohlasily že s klukama klidně i příště,  ale tetu že necháme doma

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 10:01

rasaNori to je na tom moři ropná skvrna nebo co, že je tam nechce pustit?

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 10:02

rasaNori jo aha, já myslela, že je to na děti studené. Tak to je škoda no, proto tam přece jeli;). Ale myslím, že to holky vymysleli dobře a že se tím spoustu vlastně vyřeší:D:D:D:D

Offline continuity
43324 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 10:06

Archivářka

tipuji, aby nenastydly.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 10:10

Karja my ten držák máme a je to fajn. Dám to na něj i já. Ale vypojí ti to tím pádem zadní senzory. 

Kopce jsou problém i u nás. Starší má už takovou tu dravost, chuť to vyjet. Ale mladší potřebuje hodně motivace a povzbuzování a to mluvím o kopci, co já vyjedu na 2.3Ale vždycky si vzpomenu na ségru, co ještě ve 14 před kopcem seskakovala z ještě jedoucího kola, že to určitě nevyjede

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 10:11

rasaNori

Haha, tak to je vtipný

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 10:11

Jos u vás ten terén na pětiletého bude docela náročný. Na výlety my potřebujeme téměř placku.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 10:24

rasaNori a teta je jinak ok?

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 10:43

Evaeva neni, kdyz vyjedes do centralnich Jizerek a vyberes trasu. Velky kopec samozrejme nezvladne, ma Woom 3 bez prehazovacky. 
rasaNori jela do Polska a ted ji prijde, ze je tam zima?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 10:51

Jos to bude i o povaze, kluci přehazovačky mají, ale mladší nevyjede skoro nic, nemá ten drajv

Offline Kokoska
35098 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 11:05

Karja Evaeva my mame na kola drzak Thule, manipulace s tim je celkem jednoducha, akorat to chce u auta kouli a na ten drzak treti SPZ. A nejezdim s tim teda uplne rada kvuli tem nefunkcnim senzorum a blbe pres to vidi i zadni kamera. Ale na auto nahoru uz jsme nechteli, tezko se to zveda a navic na tyhle akce jezdime mym autem a to je vyssi, tam uz blbe dosahne i muz.

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 11:15

Evaeva Karja my bysme potřebovali ještě nějakej oddělovač dětí v aute nebo aspoň od rodičů, prave na sebe v aute rvou : ty jsi kako! Ty jsi hovno! Mami, ona mi řekla....za chvíli asi vystoupím 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 11:30

Potrefenáhusa naše děti v autě řvou na nás. Akorát mimino je rušivý element, prská na bráchy

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 11:32

Kokoska my máme Thule. Ale třetí kolo připevňuješ k druhému pomocí takového hebla a čtvrté zase k třetímu a navíc má ještě přídavnou kolejnici. Ty dvě další kola tu instalaci docela prodlužují.

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 11:37

andulka01 ne, po třech dnech ji máme plne zuby všechny, ale věděly jsme ze to bude náročné, takže bohužel stále svým holkám vysvetluju, že jsme každá jiná, jinak přistupujeme ke svým dětem a holt se s tím musí smířit. Ale že myslet si můžou co chtějí. Třeba včera jsem vytáhla dixit. S holkama to hrajeme dlouho, ale pokud hrají i ony, snažím se používat nápovědy co by měly ve svém věku znát. Takže jsem použila slovo podšitý jako... a starší co mu je 9, se začal rozčilovat že neví co to je, a teta chtěla ať mu to vysvětlím. Tak jsem slušně pronesla, že je mi líto že to neví, ale že až budou karty na stole, třeba to v tom uvidí. A hned problém. Na pláži si 3 spokojeně hrabou jámu,  přijde její mladší, začne jim to kazit, výkážu ho bokem, že když prudí ostatní,  tak ať jde o metr vedle, a teta si stáhne i staršího, který normálně funguje s holkama. Takhle bych stejně vykázala i moje dítě, kdyby prudilo. A děti to vidí a komentují. No nic, ono to vlastně probíhá dle očekávání,  teta musí ty kluky ovládat od A do Z, a oni se jí na to jednoho dne vykašlou...

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 11:58

rasaNori achjo, tlapkám a ať to má co nejmenší vliv na holky

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 12:07

Evaeva jako, na držák to dám, ale dám ten držák na auto? já?

Offline Kokoska
35098 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 12:18

Evaeva tak my vozime jen 2 kola, to neni nic slozityho.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 12:40

Karja hele, nevím, to jsem nezkoušela. Ale pracný to není, spíš těžký.