Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Janulik03
20348 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 18:41

Blanka tak ja to tu beriem ako miernu nadsazku a vypichnute tie príbehy. 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 19:03
Reakce na Aranel:

Janulik03 však 20 euro mít a 20 euro nemít, to už je 40 euro žejo!!!

​moje řeč!

Offline Janulik03
20348 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 20:14

Tabea no ale moc nech si nezvyka 

Offline Tak Betty
6173 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 20:41
Reakce na Janulik03:

Tabea no ale moc nech si nezvyka 

​tak jeho domácnost a frekvenci úklidu bych nechala na něm . Vsak je dospělý.

Ja bych tam tedy v pudu sebezáchovy nelezla .

Offline Janulik03
20348 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 21:03

Tak Bettyveď ja sa nestarám, len som potrebovala použiť práčku v jeho kúpeľni 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 22:44
Reakce na Evaeva:

Aranel můj muž má oblečení dost, ale na dovolenou si klidně zbalí jedno slušný triko a jedny kalhoty. S dětmi je šance, že to vydrží dýl než dva dny nulová.

​to poznam. Kedysi za davnych cias (pred detmi) sme isli so sambom na Zanzibar. Je to prevazne moslimsky ostrov a iba na plazi sme rozhodne cas travit neplanovali. Zbalil si dve tricka. Jedno nejake metalove a druhe s polonahou zenskou. Co ti poviem. 

Offline Kokoska
35098 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 12:29

Mrakoplas a nosil to figurální triko naruby nebo jak?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 12:33

Kokoska donutila som ho kúpiť si v prvom stánku tričko :D 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2025 14:11
Offline Kokoska
35098 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 21:06

Mrakoplas my jednou hned odpoledne po priletu prolejzali tureckou trznici, pan si zapomnel doma spodni pradlo. Ale hele, v prepoctu za 30 Kc kus, koupili jsme balik a ma je dodnes, asi 5 let, a jsou lepsi nez z M&S.

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 21:56

To takhle vezmes deti k mori, ale nedejboze aby do toho more taky vlezly...paneboze dej mi silu, fakt uz!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2025 22:12

rasaNori moji tam nevlezou na 90%nejvíc sázím na mimino 

Offline Gatita
8657 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 22:18

rasaNori to je normalni. Byli jsme letos tyden v Itálii, větší dítě vlezlo do more v patek odpoledne (v sobotu jsme odjížděli). A to tam nebyly kaminky, vlny, hloubka, medúzy ani nic jiného závadného. A v bazenu teda taky vydržel tak těch 10 minut, ale aspoň do nej lezl. Presne v takovych intervalech, ze mi zrovna uschly plavky nebo se mi zrovna podarilo rozčesat vlasy nebo přečíst dvě řádky v knížce:))  No ja to říkám od začátku, dovolená u moře pro nás nějak není. 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 06:13

rasaNori kdy jedete zpátky?

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 08:15

Kde se takove deti fasuji? Ten nas posuk je modry jak svestka, drkotaji mu zuby ale poleze tam znovu. Poprve se koupal v necelych trech letech v Baltu. Mam super fotku, jak jsem tam v bunde, je asi 15st a manzel se synem ve vode .

Letos nastesti objevil klady kola, takze skoro denne chce na Novou louku trenovat. Tak na plavani(spis namaceni, plavat samozrejme jeste neumi) trochu zapomnel. 

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 08:19

Jos My je taky máme a nevim no, muž je taky takový vodomil, tak asi po něm.... Se starší jsem chodila na plavání, s mladší vůbec, ani nechodíme plavat během roku, jen v létě a stejně se to potápí, umí docela dobře plavat, všechny ty stojky, kotouly, skoky. Ted se u nás tedy objevil strach ze hmyzu, což je sranda, protože do bazénu, kde těch 5ks mušek vidí nevleze, ale ve veřejném bazénu nebo v rybníku ty mušky přece nevidí:D:D:D

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 08:26

Jos Jo, ale zato to kolo. Já s nimi ještě chodím pěšky a to je jim 7 a 5, protože to je roztlačit kolikrát do kopce, narazej do sebe, pravá strana, to mi odpoví, že neví co je pravá (!?) a to i ta starší (????!), hádaj se kdo pojede první, druhej, vedle mamky, v prostředku:D:D. Ted jezdíme takovou cyklostezku, má to asi 7 km (s kopečky), ale je to tak maximum pro ně, málokdy se stane, že to projedou bez nějakých výčitek, kdo co komu...)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 08:29

Jos u nás je to vývoj. Jako mimina chodili všichni na plavání, ale pak se oba starší postupně začali bát. Starší šíleně, ale teď už plave, dokonce bez pomůcek, mladší míň, ale poslední rok se moc nekoupe. Mimino to miluje nejvíc z nich, tak uvidíme, kam se to posune. Ale moře, to je moc vody, žraloků, medúz a chobotnic (to všechno "viděli" i v Lipně ), tak si myslím, že ponoří akorát kotníky. Ale nechali si pořídit šnorchly, takže sázím na kotníky a obličej

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 08:31

Karja mně to přišlo mnohem lepší, když jsme jeli všichni. Jinak všichni pořád zastavují, bojí se jet napřed... Na těch výletech jezdili úplně krásně. Po sídlišti je to teda dobrý, jak to tu znají, vědí, kam jedeme... No příští rok si pořizuju koloběžku

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 09:21

Evaeva Já zatím nemám kolo (což je menší problém) ale chci si pořídit ten držák na kola za auto, což jsem zvědavá jak se s tím popasuju. Ale nebudu to honit ještě tento podzim, to je na tu mladší brzo, ona nevyjede moc kopec:D:D. Budu si to přát k ježíšku;)