viktorka_od splavu Jako vůbec unést? 20 kg?
Přiznání
Malenge ten skládací bude na manipulaci asi lepší. Musím to někdy zkusit ![]()
Evaeva zkus a podej pak recenzi ![]()
Já si teda nosič opru krajem o nárt, a rukama ho jen pridrzuju. Takhle projdu garáží ven, rovnou z boku ze stoje si ho nastavím nad kouli, takže to zas taková posilovna není.
A teda jsem ráda, ze zítra už jedeme domů. Dost bylo tety, ne ze ne. Balt je prostě studené moře s vlnama, dnes je okolo 25 když nefouka a stejně s klukama seděla v půli pláže, aby nemohli do vody. To je prostě pakarna...včera bylo do 2 odpoledne nepekne počasí, ze se půjdou projít po okolí. Říkám ze chci jet s holkama do Gdansku, a odpo až se vycasi ze to vemem přes Sopoty na koupacku. Kluci ze by rádi taky a ona ne, ze už něco naplánovali tak se toho budou držet. Řídila bych ja, parkování zas tak drahé nebylo a navíc by ji to stalo max zmrzku pro kluky.
rasaNori Hele já myslím, že si uvědomuje, že ti leze na nervy a tak využila příležitost aby strávili nějaký čas bez vás. Ono to pro ní asi taky je náročné, když máte takový na první pohled opačný přístup.
Kan No já jsem tu tyč měla v rukách včera poprvé v životě a docela mě překvapilo jak je to těžký a navíc se s tím dost blbě manipuluje, kvůli délce. Takže jsem si pro začátek raději vzala 18 kg jednoručku na klín:-))
DruI spíš opačně, holky pořád koriguje aby s klukama nemluvily, když mají něco udělat, typicky zuby, převlečení atd. U jídla taky. Vlastně furt s něčím problém. No a jediné co jsem klukům zakázala já bylo, aby nalezli na balkon a nenacuhovali do okna když se holky šly prevlict. Hele ale moje kopretiny ji můžou lézt na nervy, taky bych je někdy zakousla, knouraji, hádají se, malý dítě ma pořád tendenci si věci vyrvavat, místo aby to řekla v klidu, scéna v autě když jsme jeli z Helu byla taky výživná, v tomhle ma kluky vycepovane ze nic nechteji kdyz ona ridi...teda to byla prvni informace kterou mým dětem poskytla po nalodění do auta v Ostravě, vyraželi jsme ve 4 ráno a holky jak jsou zvyklé na různé časne starty, tak měly milion dotazu a ona do toho ze na mámu se za jízdy přece nemluví. Jsem teda poznamenala ze u nás jo, protoze to ani jinak nejde. A už prostě jsem na ni viděla, ze se ji to dotklo. Mame úplně rozdílné pohledy na svět, fakt občas koukám co vše může být problém.
rasaNori No právě si myslím, že kvůli těm rozdílným pohledům na svět pak při společné akci trpíte obě úplně stejně ;) bych se na ní příště vybodla a jestli to dáš, tak vzala na dovolenou jenom děti.
rasaNori já jsem nějak nezachytila, proč kluci nesmějí k vodě?
Mohučanka aby jim nebyla zima, když z ní vylezou...
DruI já tu jela hlavně kvůli jejím klukům, chtěli blízko, písečné pláže a ubytko. Jinak bych vzala obytnak a jela kamkoliv kde je teplo a voda:D
Malenge až na to, že to v životě nebudu potřebovat, protože jednak nandat to je u nás až poslední, ten nejmenší krok z x, a pak bez těch senzorů a kamery jsem v háji ![]()
Tak to jsem z toho jelen, proč teda chtěla na pláž?
(Pouze řečnická...)
Mohučanka ze prý kluci touží pouze po hrabání se v písku, ze se ani koupat nechtějí...a ze jak byli kdysi v Tunisu, ještě s ex, ze do moře ani nechtěli. Tak teď sice chtěli, ale mají smůlu. Vždy když děti vyhrabaly jámu na pláži, a měly radost ze je dole mokro, tak jim zakázala do té jámy vlézt.
rasaNori mě je těch kluků normálně líto.
rasaNori kolik tem klukum je?
Kokoska 9 a 7
rasaNori mne to prijde taky jako uplne ujetej koncept, ale tak asi nemusim rozumět všemu ![]()
Tak to nechápu, proč je nevezme na pískoviště, když tak toužej hrabat se v písku
Výrazně by ušetřila a hoši by nenastydli ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí