Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online Kokoska
35097 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 12:42

Karja asi je lepsi delat to ve dvou.

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 12:49
Reakce na rasaNori:

Gatita Tabea Evaeva pozor, moje děti tam jsou furt, ale teta zakazuje klukům i jen kotnicek smocit... a celkově děti prohlasily že s klukama klidně i příště,  ale tetu že necháme doma

​jj, já to pochopila, že švagrová dělá u moře vlny.

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 13:24

Kokoska Evaeva No tak uvidíme, ted je fajn, že se mi jejich kola ještě vejdou do kufru u auta. Ale jednak už teda budu muset začít jezdit taky, plus a to hlavně, stačí vyměnit o jednu velikost a už se mi tam nevejdou. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 14:11

Karjado našeho obřího kufru se kluků kola vejdou, ale staršímu už musíme odmontovat přední kolo. Příští rok určitě přesedá na větší, tak to už asi taky nepůjde.

Muž to nandavá sám, ale já to nezkoušela, tak nevím, jak je těžké to zvednout. Ale sambo je dost doma, tak by ti s tím mohl pomoct, ne? Časově je to hned, nandat ten samotný nosič.

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 14:15

Evaeva jj, ale nechci na to spoléhat, že mi s tím pokaždé bude muset někdo pomoct;-). Tak uvidíme, já si o tom ještě něco zjistim než to napíšu Ježíškovi, jen mě to napadlo, jestli s tím nemáte zkušenost;)

Offline Annegret
162 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 14:22

Karja jako nosic na kouli je tezky. Muzovi se to samotnemu ani nechce nosit. Nejen kvuli vaze ale je to i dost neforemny, aby to jeden tahal. A ze bych to sama nasadila na kouli, to je scifi. Ovsem bez toho se kola proste prevazet nedaji. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 14:23

Annegret kolegyně to měla celosezónně na autě

Ale muž teda neříkal, že potřebuje pomoct. Možná záleží, jak který (nosič )

Online Kokoska
35097 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 14:49

Annegret myslim ze to ma nejak 15 - 17 kg, zvednu to, kdyz to je zabaleny, ale sama bych to nasazovat nechtela. Mame teda jen na 2 kola, ty nosice na vic kusu budou asi tezsi.

Evaeva u nas je potreba na vsechno dva lidi :(

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 14:51

Annegret No to je dost dobrej podnět s tím "nošením", protože já to ani nebudu míti v blízkosti auta, věci na kola a tak můžeme uložit jako pár desítek metrů od parkingu. No jéje.

Mně jako přijde nemožný, že bych dospělé kolo nacpala na střechu, ale už hodně věcí jsme myslela, že nezvládnu a zvládla jsem je:-), takže třeba se mýlim. 

Evaeva Já jsem si teda myslela, že to nemůžeš mít celosezonně na autě, že pokud je to prázdné, nemůžeš s tím jezdit. Bože to bych ani nechtěla, dneska jsem jela přes oběd do našeho miniměstečka, chtěla jsem jít do 3 obchodů, město hruzy, tam se nedá nikde zaparkovat, děsnej provoz, auto na autě, o každej cm míň lepší. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 14:55

Karja máš pořád toho civica? Na ten jsem kolo dala nahoru, jak je nízký. Na naše současné bych to nezvládla.

Já myslím, že s tím jezdit můžeš. Nikdy jsem neslyšela, že ne. Ale ona to používala skoro denně. 

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 14:56
Reakce na Kokoska:

Evaeva u nas je potreba na vsechno dva lidi :(

​No bohužel u nás mám pocit, že na všechno má stačit jeden. Poslední měsíc je absolutně tragickej, ted nás čeká ještě taková velká sešlost, vůbec se mi tam nechce, mám chut se odstěhovat možná tak někam na mars a ne prezentovat rodinné štěstí. 

Online Kokoska
35097 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 15:00

Karja Evaeva hlavne bych s tim denne jezdit nechtela, uz mam tak v ruce to auto samotny a ten kram vzadu me desne znervoznuje. Vloni jsme dojeli na misto, ulozili kola do kolarny, nacez zacalo prset a neprestalo cely 4 dny, co jsme tam byli. Tak jsme jezdili po hradech a zamcich, nosic jsme samozrejme nesundavali, ale bylo mi to hodne neprijemny. Protoze to je na mym aute, vyžrala jsem rizeni ja, mne pripada, ze muz v mym aute ridi strasne blbe.

Online Kokoska
35097 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 15:02

Karja no musis to, co jsem napsala, cist tak, ze co delam ja, je moje vec a samozrejme nic tezkyho na zvladnuti. Co dela muz, je tak narocny a dulezity, ze na to je nutnej poskok k ruce

O rodinnem stesti nemluv. U nas je od vcera jaksi nevlidno (z my strany), ten pan by potreboval nejakou semetriku, aby mu vysvetlila, o cem je manzelstvi.

Offline Jitka77
1948 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 15:05
Reakce na Kokoska:

Karja no musis to, co jsem napsala, cist tak, ze co delam ja, je moje vec a samozrejme nic tezkyho na zvladnuti. Co dela muz, je tak narocny a dulezity, ze na to je nutnej poskok k ruce

​Poskok a obdivovatel...

Online Kokoska
35097 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 15:07

Jitka77 tak to jiste.

Online rasaNori
8870 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 15:10

Karja naložit nosič na 4 kola na kouli není nic těžkého, ale bacha ukážeš že to umíš, a už je to tvoje navzdy. Něco o tom vim

Online Kokoska
35097 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 15:12

rasaNori to je dulezity aspekt!

Online rasaNori
8870 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 15:14

Kokoska zase jsem samostatná, no, pak je důležitá otázka jestli toho chlapa potrebujes

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 15:37

Kokoska jo, když je kam dát, je to lepší sundat. Ale zase kdyby karja vyrážela třikrát do týdne, tak to třeba nechá nandané.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 15:39

Kokoska muž k tomu má kolikrát poskoky a obdivovatele tři. Ale není to úplně výhra, že

Ale starší syn pomalu začíná být, co platný. Akorát muž toho zatím neumí moc využít.