Karja asi je lepsi delat to ve dvou.
Přiznání
Gatita Tabea Evaeva pozor, moje děti tam jsou furt, ale teta zakazuje klukům i jen kotnicek smocit... a celkově děti prohlasily že s klukama klidně i příště, ale tetu že necháme doma
jj, já to pochopila, že švagrová dělá u moře vlny. ![]()
Karjado našeho obřího kufru se kluků kola vejdou, ale staršímu už musíme odmontovat přední kolo. Příští rok určitě přesedá na větší, tak to už asi taky nepůjde.
Muž to nandavá sám, ale já to nezkoušela, tak nevím, jak je těžké to zvednout. Ale sambo je dost doma, tak by ti s tím mohl pomoct, ne? Časově je to hned, nandat ten samotný nosič.
Evaeva jj, ale nechci na to spoléhat, že mi s tím pokaždé bude muset někdo pomoct;-). Tak uvidíme, já si o tom ještě něco zjistim než to napíšu Ježíškovi, jen mě to napadlo, jestli s tím nemáte zkušenost;)
Karja jako nosic na kouli je tezky. Muzovi se to samotnemu ani nechce nosit. Nejen kvuli vaze ale je to i dost neforemny, aby to jeden tahal. A ze bych to sama nasadila na kouli, to je scifi. Ovsem bez toho se kola proste prevazet nedaji.
Annegret kolegyně to měla celosezónně na autě ![]()
Ale muž teda neříkal, že potřebuje pomoct. Možná záleží, jak který (nosič
)![]()
Annegret No to je dost dobrej podnět s tím "nošením", protože já to ani nebudu míti v blízkosti auta, věci na kola a tak můžeme uložit jako pár desítek metrů od parkingu. No jéje.
Mně jako přijde nemožný, že bych dospělé kolo nacpala na střechu, ale už hodně věcí jsme myslela, že nezvládnu a zvládla jsem je:-), takže třeba se mýlim.
Evaeva Já jsem si teda myslela, že to nemůžeš mít celosezonně na autě, že pokud je to prázdné, nemůžeš s tím jezdit. Bože to bych ani nechtěla, dneska jsem jela přes oběd do našeho miniměstečka, chtěla jsem jít do 3 obchodů, město hruzy, tam se nedá nikde zaparkovat, děsnej provoz, auto na autě, o každej cm míň lepší.
Karja máš pořád toho civica? Na ten jsem kolo dala nahoru, jak je nízký. Na naše současné bych to nezvládla.
Já myslím, že s tím jezdit můžeš. Nikdy jsem neslyšela, že ne. Ale ona to používala skoro denně.
Evaeva u nas je potreba na vsechno dva lidi :(
No bohužel u nás mám pocit, že na všechno má stačit jeden. Poslední měsíc je absolutně tragickej, ted nás čeká ještě taková velká sešlost, vůbec se mi tam nechce, mám chut se odstěhovat možná tak někam na mars a ne prezentovat rodinné štěstí.
Karja Evaeva hlavne bych s tim denne jezdit nechtela, uz mam tak v ruce to auto samotny a ten kram vzadu me desne znervoznuje. Vloni jsme dojeli na misto, ulozili kola do kolarny, nacez zacalo prset a neprestalo cely 4 dny, co jsme tam byli. Tak jsme jezdili po hradech a zamcich, nosic jsme samozrejme nesundavali, ale bylo mi to hodne neprijemny. Protoze to je na mym aute, vyžrala jsem rizeni ja, mne pripada, ze muz v mym aute ridi strasne blbe.
Karja no musis to, co jsem napsala, cist tak, ze co delam ja, je moje vec a samozrejme nic tezkyho na zvladnuti. Co dela muz, je tak narocny a dulezity, ze na to je nutnej poskok k ruce ![]()
O rodinnem stesti nemluv. U nas je od vcera jaksi nevlidno (z my strany), ten pan by potreboval nejakou semetriku, aby mu vysvetlila, o cem je manzelstvi.
Karja no musis to, co jsem napsala, cist tak, ze co delam ja, je moje vec a samozrejme nic tezkyho na zvladnuti. Co dela muz, je tak narocny a dulezity, ze na to je nutnej poskok k ruce
Poskok a obdivovatel...
Jitka77 tak to jiste.
Karja naložit nosič na 4 kola na kouli není nic těžkého, ale bacha ukážeš že to umíš, a už je to tvoje navzdy. Něco o tom vim![]()
rasaNori to je dulezity aspekt! ![]()
Kokoska zase jsem samostatná, no, pak je důležitá otázka jestli toho chlapa potrebujes![]()
Kokoska jo, když je kam dát, je to lepší sundat. Ale zase kdyby karja vyrážela třikrát do týdne, tak to třeba nechá nandané.
Kokoska muž k tomu má kolikrát poskoky a obdivovatele tři. Ale není to úplně výhra, že ![]()
Ale starší syn pomalu začíná být, co platný. Akorát muž toho zatím neumí moc využít.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí