Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Annegret
162 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 15:42

rasaNori to jsi dobra. Mne prave ten nosic na 4 kola prijde uz hodne tezkej nez abych ho sama nasadila na kouli. Ale je fakt ze jsem to nezkousela. Jako pro chlapa nic, co by nezvladl. 

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 15:45

rasaNori já si to zkusim asi u segry, myslím, že největší potíž bude přesně v tom, že si nejsem jistá, zda to unesu někam dál na uskladnění;), budu si to vozit na rudlíku:D:D:D

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 15:54

Karja no mi máme Ford Kuga, takže vysoké auto a nosič na 4 teď už dospělácká kola a já tam nahoru kolo sama nedám. Muž ano, ale musí vylézt na práh auta a ještě mu někdo musí asistovat. Kouli za auto máme, ale zase se zepry na ni nedají dát 4 velká kola (nosnost, uspořádání). Takže čekáme až s námi puberťáci nebudou chtít jezdit a pořizujeme nosič dozadu na 2 kola Nemá to řešení.....

jo a i tu kouli máme nasazovací, tu si vesele vozím v kufru, ale sama jsem ji nenasazovala, natož nosič na ni

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 16:03

dupali Kolo nahoru nedám taky, já teda nepřidělám ani tu zahrádku a když jsme měli rakev, tak ani tu. Na tažný mi to přijde daleko lepší, nosič má asi 17 kilo. Já mám svoji nosnou váhu teda 15 kg, protože každý rok skládám do sklepa doma 3 palety dřevěných briket a peletek a jeden pytel má 15 kg, takže to je moje váha. :D A manžel to ví a vždycky když mě přeloží váhově, tak mu říkám, že mu asi dlouho už nevydržím. :D

Offline Pinot Noir
29971 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 16:32

dupali ale tady se řeší držáky na kouli, ne na střeše, ne? Nebo co je vysoko?

Máme taky Kugu, nasazovací kouli a na na ní držák na 4 kola. Muž to nasazuje sám, taky bych to zvládla, ale jsou věci, které nedělám, pokud nejde o život, takže toto mu s radostí přenechám.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 16:40

dupali na ten náš by čtyři dospělá kola jít měly. Nevím, jestli máte nějaká speciální kola kvůli něčemu, ale normální to unese. Musí se teda snížit sedla, ale to i u dvou. (A i u těch na střechu se muselo)

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 16:48

My sme vo fáze silného uvažovania o kúpe nosiča na guľu a doteraz mi nenapadlo, že by to nasadzovanie mala byť moja starosť

Ale keď treba, tak pomôžem. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 16:51

letfenixa já bych tak ráda, aby to byla moje starost. A někdo jiný převzal zabalení všeho jídla na týden, oblečení pro čtyři osoby a všech těch dalších cajků. Stačilo by i jen to jídlo

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 17:56

letfenixaJá jezdím s holkama hodně na kola sama, kdybychom jezdili pravidelně všichni, tak to samozrejme nepřemýšlím, že bych to měla tahat sama

.

Online Kokoska
35097 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 18:41

rasaNori ale jo, kdybych musela, zvladnu to asi taky. Ale jako fakt snad nemusim delat uplne vsechno. Potrebuju nepotrebuju, o tom ted radsi nepremyslim, mam zas jednou takove temnejsi obdobi a asi by nebylo dobry delat nejaka zavazna rozhodnuti.

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 18:52

Evaeva mňa balenie baví. 

Som tak nad tým premýšľala, ja obstaravam software a muž hardware

Karja ja s malým len po meste, keď ideme ďalej, tak s mužom. 

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 19:07

letfenixa Jojo, já mám takove svoje oblíbené cyklostezky v okolí v přírodě, tam ráda jezdím, o to bych nerada přišla, takže musím vymyslet, jak to pak napakuju;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 19:35

letfenixa ty jo, tak to závidím. Já to umím celkem dobře, i seznam už mám vychytaný, ale štve mně to pořád stejně. Hlavně to jídlo a věci okolo, jak si vaříme sami, tak musíš mít čaj, med, olej...

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 19:44

Evaeva áno, aj my si sami varíme, takže tak isto. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 19:50

letfenixa no nesnáším to

Offline Malenge
4846 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 16:16

Karja upřímně, pár tvých fotek jsem tu myslim zahlédla a úplně nevim, jestli chceš manipulovat s nosičem kol. On neni až tak strašlivě těžký, fakt 20 kg max, ale je to takový pitomý patvar, blbě se to drží, čumí z toho ty kabely, které neni radno někde omlátit. Jako kdyby mi ležel na trávě za zadkem auta, tak ho tam asi dam (nezkoušela jsem), ale ze bych ho vláčela nekde z garáže/zahradniho domku apod, tak na to se muzu z vysoka... s láskou vzpomínám na doby, kdy jsem kola kluku strčila bez jakékoli manipulace do kufru a jelo se.

Offline viktorka_od splavu
49394 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 19:28

Malenge 20 kg je dost. Ještě k předchozí debatě o fyzičce můžu dodat že jdu právě ze své první lekce zvedání těžké váhy a nezvedla jsem ani tu tyčku(20 kg)

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 20:31

Karja mate ten na kouli? Ten nandam v pohode sama. (Zkouseno vcera po zakoupeni, mame Thule Epos, ten skladaci s koleckama)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. srpna 2025 20:43

711990 skládací máme taky. Že by měl i kolečkaTo musím zjistit. Ne, že bych to někdy dělala sama, znamená to projet s ním sklepem přes dva vchody a ještě přivézt auto z garáže

Offline Malenge
4846 příspěvků moje polička 09. srpna 2025 09:54

viktorka_od splavu ja vím, ze 20 kg je dost, moje deti mají ted tak 23 a 22, obcas maji jeste bezva nápad skočit na me oba, to uz teda téměř nezvládnu. Nosíc mame taky thule. Model nevim, je na tri kola a k tomu nástavec na čtvrté. Váží do těch 20kg, ale je to kráva neskladná blbě tvarovaná. Párkrát jsem to v ruce měla, Karja je postavou dost podobná, takže jsem si tipla, že to na velké nošení a pravidelnou častou manipulaci úplně nebude.