Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline eM
1753 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 17:42
Reakce na SunEclipse:

continuity furt dobry, ja jednou potupne volala na helpdesk

​To já jednou taky. A pán z helpdesku mě pochválil, že mám za sebou určitě pěknou dovolenou, když se mi z hlavy vykouří takové malichernosti jako heslo ;)

Offline barbucha blogger
35989 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 18:11
Reakce na continuity:

Kokoska to byl od něj vtip. My jedeme doma takový barbucha style a muž dost ironizuje tyhle zaběhlé klišé. 

​Hehe. Myslím že vy byste se u nás ani nelekli, slyšet nás s milostpánem přátelsky konverzovat

Offline continuity
43318 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 18:21

barbucha no to víš že ne, já to tuším už dávno.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 19:01

Konec prázdnin a v papírnictví apokalypsa. Čím větší výběr, tím větší problém, mít nerozhodný děcko je strašný! Tady máš plastelínu a nazdar!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 19:31

Kan ja som si utorok odbehla do neďalekého papiernictva, dala predavacke zoznam a ona mi ochotne vsetko nasla a povyberala (okrem par veci, co som chcela sama).  Dnes som este bola v tescu pre biele tricka na telesnu a vybavene.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 20:18

Mrakoplas já potřebovala fakt jen pár věcí. Nalítla jsem v úterý před zavíračkou, protože mají zkrácenou otvírací dobu (to jsem nevěděla). Ale byly moc ochotní, těch pár věcí byla otázka pár minut. I loni mi dobře poradily, do první třídy toho přecejen bylo dost. Takže taky máme vše a stejně mně to stalo asi 600

Offline letfenixa
10920 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 20:38

Ja som všetko  doplníla hneď na začiatku prázdnin, som to chcela nechať v škole, nech toho na začiatku roka nesieme čo najmenej. Budeme niesť nové prezuvky a novú telesnú. Vytvarna a hyg.vrecko čakajú v kabinete.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 20:45

Evaeva coze? Mna asi 110 eur a to peracnik a tasku uz mal a telesnu som kupovala zvlast. 

Offline continuity
43318 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 20:52

Evaeva

šest stovek mě stojí jen náplně do gumovacich per, ať mají zásobu alespoň do Vánoc. Zatím jsem to neřešila, čekala jsem na akce, pak jsme byli pryč a teď jsem bez auta

Mladší stejně nemá učebnice, takže nemám co obalovat a starší už si je kupuje, takže zase škoda peněz za obaly. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 20:54

Mrakoplas continuity sešity, papíry a další věci kupuje učitelka hromadně. Já brala v podstatě akorát pera, obaly, tempery a pastelky, fakt pár věcí, byla jsem tam deset minut. Velkou část věcí má už z loňska.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 20:56

continuity autem nevím, pro co bych jela, (když nekupuju sešity) tohle se vešlo do kabelky

Online notna
9485 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 21:31

U nás už to taky vypuklo. A letos je to mazec. Poslali jsme školné, clovek si to odškrtne a najednou k tomu letos taneční, lyžák, jazykový pobyt se školou. Doufám, ze je to už všechno.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:29

Mrakoplas Ja jsem teda taky platila 600:D A to má spoustu věcí do zásoby a třeba sešity jsem vzala dražší, protože mají hezký obrázek:D. Ty jo, co mu kupuješ?

Kan Moje starší dcera je hrozně nerozhodná, nejenže to trvá, což samo o sobě je takové náročné, ale ona je schopna zpětne přemítat, zda si to nevybrala vlastně špatně(!!!!)

Offline letfenixa
10920 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:37

Karja to mi príde normálne, nie je Blíženec? Ja som si to dokázala zakázať až ako dospelá. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:40

Karja to bolo za oboch. No zoznam zo skoly je dlhy - od zositov, obalov na zosity az po vykresy, farebne papiere, vodovky, anilinky, plastelinu atd. No ja hlavne pocitam, ze u nas je to vsetko drahsie ako v CR. Mladsi chcel to iste pero co ma starsi -stabilo a len to stoji 10 eur

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:42

letfenixa Je no, ale musela jsem si to zadat do googlu, já na znamení moc nejsem, takže vím, co jsem já, ale co jsou děti vždycky zapomenu:D. 

Když se měla narodit dcera a ptali se mě lidi na termín, tak jsem je dělila na: suchary - to bude blíženec,jejeje...a na ty, co vedej, o čem je život: Narozeniny v červnu, no tak to budou akce, to budou kalby. Sranda je, že mi to takhle řekla třeba i praktická lékařka:D

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:43

Mrakoplas Jo, je fakt, že obaly klasicky nemáme. Ale my jsme měli dost dlouho neobaleno, a na neobalenou žákovskou mě upozornila ségra v květnu...buzerace hadr!!! Tak to jo, to pak tak vychází, pár drobností a lepší pero a je to tam;-)

Offline brrr
12377 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:47

Karja Ja obaly nejsem schopná koupit, jak mají ty učebnice každá nějaký zahadný tvar. Proč nemůžou být jen A4? Takže já už x let na obalování kašlu,on to nakonec nikdo nevyžaduje.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:50

letfenixa Ty jo, jak já si jinak myslím, že předpokládat cokoli o lidské povaze podle toho, kdy se člověk narodil, je hloupost, tak mám takhle nerozhodné blížence doma dva takže všechno co jde nakupuju zásadně bez dětí

A teda my žádný seznam ze školy nedostali, takže všechno, co nezvládneme dodat z domácích zásob, budeme nakupovat v tom největším mumraji na začátku září.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:52

DruI my máme váhu! Jedna ségra je taky váha, dokonce narozená ve stejný den, dost často zažívám dejavu z dětství