To já jednou taky. A pán z helpdesku mě pochválil, že mám za sebou určitě pěknou dovolenou, když se mi z hlavy vykouří takové malichernosti jako heslo ;)
Přiznání
Kokoska to byl od něj vtip.
My jedeme doma takový barbucha style a muž dost ironizuje tyhle zaběhlé klišé.
Hehe. Myslím že vy byste se u nás ani nelekli, slyšet nás s milostpánem přátelsky konverzovat ![]()
barbucha no to víš že ne, já to tuším už dávno. ![]()
Konec prázdnin a v papírnictví apokalypsa. Čím větší výběr, tím větší problém, mít nerozhodný děcko je strašný! Tady máš plastelínu a nazdar!
Kan ja som si utorok odbehla do neďalekého papiernictva, dala predavacke zoznam a ona mi ochotne vsetko nasla a povyberala (okrem par veci, co som chcela sama). Dnes som este bola v tescu pre biele tricka na telesnu a vybavene. ![]()
Mrakoplas já potřebovala fakt jen pár věcí. Nalítla jsem v úterý před zavíračkou, protože mají zkrácenou otvírací dobu (to jsem nevěděla). Ale byly moc ochotní, těch pár věcí byla otázka pár minut. I loni mi dobře poradily, do první třídy toho přecejen bylo dost. Takže taky máme vše
a stejně mně to stalo asi 600
Ja som všetko doplníla hneď na začiatku prázdnin, som to chcela nechať v škole, nech toho na začiatku roka nesieme čo najmenej. Budeme niesť nové prezuvky a novú telesnú. Vytvarna a hyg.vrecko čakajú v kabinete.
Evaeva coze? Mna asi 110 eur a to peracnik a tasku uz mal a telesnu som kupovala zvlast.
šest stovek mě stojí jen náplně do gumovacich per, ať mají zásobu alespoň do Vánoc. Zatím jsem to neřešila, čekala jsem na akce, pak jsme byli pryč a teď jsem bez auta ![]()
Mladší stejně nemá učebnice, takže nemám co obalovat a starší už si je kupuje, takže zase škoda peněz za obaly.
Mrakoplas continuity sešity, papíry a další věci kupuje učitelka hromadně. Já brala v podstatě akorát pera, obaly, tempery a pastelky, fakt pár věcí, byla jsem tam deset minut. Velkou část věcí má už z loňska.
continuity autem nevím, pro co bych jela, (když nekupuju sešity) tohle se vešlo do kabelky ![]()
U nás už to taky vypuklo. A letos je to mazec. Poslali jsme školné, clovek si to odškrtne a najednou k tomu letos taneční, lyžák, jazykový pobyt se školou. Doufám, ze je to už všechno.
Mrakoplas Ja jsem teda taky platila 600:D A to má spoustu věcí do zásoby a třeba sešity jsem vzala dražší, protože mají hezký obrázek:D. Ty jo, co mu kupuješ?
Kan Moje starší dcera je hrozně nerozhodná, nejenže to trvá, což samo o sobě je takové náročné, ale ona je schopna zpětne přemítat, zda si to nevybrala vlastně špatně(!!!!)
Karja to mi príde normálne, nie je Blíženec? Ja som si to dokázala zakázať až ako dospelá.
Karja to bolo za oboch. No zoznam zo skoly je dlhy - od zositov, obalov na zosity az po vykresy, farebne papiere, vodovky, anilinky, plastelinu atd. No ja hlavne pocitam, ze u nas je to vsetko drahsie ako v CR. Mladsi chcel to iste pero co ma starsi -stabilo a len to stoji 10 eur
.
letfenixa Je no, ale musela jsem si to zadat do googlu, já na znamení moc nejsem, takže vím, co jsem já, ale co jsou děti vždycky zapomenu:D.
Když se měla narodit dcera a ptali se mě lidi na termín, tak jsem je dělila na: suchary - to bude blíženec,jejeje...a na ty, co vedej, o čem je život: Narozeniny v červnu, no tak to budou akce, to budou kalby. Sranda je, že mi to takhle řekla třeba i praktická lékařka:D
Mrakoplas Jo, je fakt, že obaly klasicky nemáme. Ale my jsme měli dost dlouho neobaleno, a na neobalenou žákovskou mě upozornila ségra v květnu...buzerace hadr!!! Tak to jo, to pak tak vychází, pár drobností a lepší pero a je to tam;-)
Karja Ja obaly nejsem schopná koupit, jak mají ty učebnice každá nějaký zahadný tvar. Proč nemůžou být jen A4? Takže já už x let na obalování kašlu,on to nakonec nikdo nevyžaduje.
letfenixa Ty jo, jak já si jinak myslím, že předpokládat cokoli o lidské povaze podle toho, kdy se člověk narodil, je hloupost, tak mám takhle nerozhodné blížence doma dva
takže všechno co jde nakupuju zásadně bez dětí ![]()
A teda my žádný seznam ze školy nedostali, takže všechno, co nezvládneme dodat z domácích zásob, budeme nakupovat v tom největším mumraji na začátku září.
DruI my máme váhu! Jedna ségra je taky váha, dokonce narozená ve stejný den, dost často zažívám dejavu z dětství ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí