Karja jezis ja to mam uplne stejne! Me jak se nekdo libi, tak se preventivne radsi divam uplne jinam, ja vubec neumim flirtovat. Nekdy se divim, ze jsem ti dotahla na dve deti a neskoncila v klastere
![]()
Karja jezis ja to mam uplne stejne! Me jak se nekdo libi, tak se preventivne radsi divam uplne jinam, ja vubec neumim flirtovat. Nekdy se divim, ze jsem ti dotahla na dve deti a neskoncila v klastere
![]()
Tak to já mám opačně, jak se mi někdo líbí, tak naň furt čumím, a stoprocentně to z toho mého ksichtu musí vyčíst.
dzizisketa Tak to já taky. Ale když udělá nejaky krok ten, co je stoprocentně tvůj typ a ještě víš, že na něj jakoby nemáš, tak to jsem v háji! Já asi nemám ráda jakoby ty iniciátory!
Catherinne jeeej to gratulujem ![]()
notna naprosto chapu o cem mluvis. Jsme se nedavno bavily s kamaradkou, ze uz za zadnych okolnosti nemuzeme jet druhe kolo, protoze predstava dalsiho seznamovani je naprosto desiva![]()
Haha, to já byla nedávno na kafi se svým expřítelem a říkala jsem si, na svůj věk vypadá dobře … že bychom si trochu zaflirtovali … a on začal vyprávět o své kolonoskopii ![]()
Catherinne gratulujem ![]()
monis celá ja ![]()
Sedím v bistru a přišel posliček Foodora, pán odhadem tak 85 let. Malej, šlachovitej v tom růžovým dresu s růžovou krosnou na jidlo. Přírodní úkaz, s mobilem zacházel jak uplnej profík a bez brejlí. Vitalita úžasná.
Samantha
A třeba si taky myslel, že flirtuje!!
monis já už bych se asi taky neseznámila. U mě to většinou probíhá tak, jako nedávno na jedné firemní akci.
Sedím si, upíjím bílé a koukám kolem.
On: Co že jste tu tak sama?
Já: Piju víno a pozoruju lidím kolem, to mě baví.
On: Aha, tak to vás asi ruším (očekává naprosto opačnou odpověď, než jaké se mu dostane)
Já: Ano, rušíte
A je vymalováno. ![]()
Gatita v poho, bývaly doby, kdy triatlonisti v podstatě neuměli plavat ![]()
andulka01 jako nakonec jsem to tam přežila, a bylo mi pak celý den příjemně, i me to celkem bavilo, předstírat že umím plavat. To je vyhoda zralého věku, že člověka nic nevykolejí a jede si to svoje, i když ostatní tam naskákali šipky a předváděli závodní styl. Ale že bych se tam něco naučila, to ne
. Tak asi budu hledat dál.
Gatita co tady https://trenerplavanipraha.cz/
andulka01super, diky. Mas s nimi zkušenost? Ja poptala holku, co vedla to ranní plavání, ale ticho po pěšině, tak zkusim jinde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.