Jsem si na té dovolené odpočinula až moc. Zažila jsem perných 10minut,než jsem si konečně vzpomněla na heslo. ![]()
Už to vypadalo, že se budu oblíkat, abych vyrazila do práce.
Jsem si na té dovolené odpočinula až moc. Zažila jsem perných 10minut,než jsem si konečně vzpomněla na heslo. ![]()
Už to vypadalo, že se budu oblíkat, abych vyrazila do práce.
continuity furt dobry, ja jednou potupne volala na helpdesk ![]()
SunEclipse no však, akorát já bych tam asi musela osobně. ![]()
V září sedmého, se Luna bude nořit do zemského stínu, tak po sedmé večer zvedněte hlavy a koukejte na krvavý měsíc.
Gatita zatím ne osobní, ale ségra u nich byla hodně spokojená (Intermediate II), že si hodně spravila techniku a zvedla vytrvalost.
Ach ouvej … jak já nenávidím slovo "Božan"
(Přiznání jen tak, bez osobního zaměření na kohokoliv)
Samantha když jedem směr Božanov, říkám psovi Božan Božanovič z Božanova ![]()
Budu muset to hledání nové práce po létě kapanek zintenzivnit. Dnes jsem dostala "zpětnou vazbu", že prý všichni vidí, že s Neštěstím jsme si nesedli, tak mám být trochu ustretova (rozumej oceňovat jeho nesmrtelny přínos), protože v matce jsou hrozně vztahovi. (Od člověka, který mi ještě v únoru radil jeho emaily a zprávy úplně ignorovat).
Kdybych byla jediná, co s ním má problém, neřeknu ani popel, akorat na moji práci maji jeho rozhodnuti největší dopad. Chová se ke mně přezíravě, což vidí i náš společný šéf. A JA mu teď mám pochlebovat, aby se to napravilo. ![]()
Ještě že jsem po dovolený, úplně mě to nakoplo k dalších výkonům . Například upeču dětem buchtu
Když jsou tak vztahoví, proč si nepromluvěj s ním?! Doufám že ty mu nemáš pochlebovat protože jsi žena! To bych pukla ![]()
barbucha no, to naštěstí nezaznělo při této příležitosti. Ale už jsem se dočkala i toho: vždyť jako žena to umíš.
No nic, CV na dvou portálech vystavené, další nabídka obeslána. Udělám si kafe a jdu na tu buchtu ![]()
barbucha a víš co mi napsal na moji stížnost, ten mizera, můj muž?
No vidíš, problém je v tom, že ho dost nechvalis. To je ale pravda, mě taky ne. Chudák Neštěstí.
continuity Osladit konec prázdnin! ![]()
barbucha ani ne, karma ho dostihla vzápětí. Za hodinu psal,že mu v kanclu vysedává šéf jeho šéfa a brečí! ![]()
continuity My máme v té garáži pořád ten obrovský pultový mrazák, co jede nonstop a mrazí příšerně moc. Měli ho teda půjčený myslivci na divočáka, jestli neva.
continuity to bych mu asi rekla, ze ma byt rad, ze zatim hledas jen novy zamestnani.
To bylo aspoň rychlý ![]()
continuity
muž je dobrej
continuity ja jsem to pochopila, vsak ta odpoved by byla jen oplátka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.