Catherinne jeee gratuluju!
Přiznání
Catherinne Gratuluju![]()
Catherinne to budete mit hezke![]()
Přihlásila jsem se zitra na kurz plavání. A ted se nemůžu rozhodnout, jestli mě víc děsí zacatek v 6.30 nebo to, ze to ma neco spolecnyho s triatlonem a ja nejsem zrovna sportovec...
Gatita neboj. To je beztak pro zralé triatlonisty, co se nenaučili v dětství správnou techniku a v padesáti to chtějí dohnat. Jednoho mam doma
.
Gatita 6:30 ![]()
Makara no ja doufam. Pry je to i pro začátečníky, co neumí kraul. Odvaha mi na rozdíl od soudnosti nechybí. Krize středního věku, no ale kdy jindy, že jo.
Catherinne
. To uz je za chvili! Pojedeme ve vlakne dalsi kolo vyberu jmen?
GatitaBacha na pozvání na kafe:D, tyhlety kroužky pro dospělý, to je jedna pakáž:D
Karja to u mě nehrozí. Neni se mnou žádná sranda a mám pomačkanej ksicht, kdyz si sundám plavecký brejličky.
Catherinne krasne priznani ![]()
Budes čupr babicka a budes mit obrovskou vyhodu, ze jako trenovana osoba to dite dohonis, az zacne chodit, behat a prchat ![]()
Gatita To nevadí! Mně spíš vždycky desi, kdo mě osloví, do jaké už kategorii jakoby patřím, člověk se často vidí jinak...
Karja Dokud tě pořád někdo osloví, tak je to dobrý. Blbý bude, až nikdo nic
Ale jak tě tady znám virtuálně, ty budeš ten typ, který bude oslovován vždycky ![]()
Karja Dokud tě pořád někdo osloví, tak je to dobrý. Blbý bude, až nikdo nic
Ale jak tě tady znám virtuálně, ty budeš ten typ, který bude oslovován vždycky
nesouhlasím... ten dědek v bazénu v lázních (on byl v laznich, ja jen v bazénu).. tak to radši fakt nic... ![]()
tenhle úpadek odmítám akceptovat ![]()
notnanemyslím si, jakože když jsou ke me žoviální nějaký dědci, hele mne to moc radost nedělá, že si řeknu, ještě dobrý:D:D. Řeknu si ,,ty vole,,.
A naopak, když na mě pomrkavá někdo hezkej, jakože to se stane jednou za uherskej rok, ty jo, já se tak stydím, že se na toho člověka ani nepodívám. V zime se mnou koketoval (takový to ze ,,slušnosti,,) takovej opravdu můj typ na stoprocent, tak to jako klopim zrak a ani si to neuziju, že bych se na něj aspoň podívala, užila si pohled na hezkého člověka!:D
Ha, to jsem si shodly!:D
AprilTwelve Karja Tak bylo to něco jako nadsázka nebo vtip. Samozřejmě nějaký slizoň nebo bezdomáč apod., to nepotěší nikdy. A stydlivou duši by nepotěšil ani Pitt /nebo dosaď jiného idola/.
Karja jezis ja to mam uplne stejne! Me jak se mi nekdo libi, tak se preventivne radsi divam uplne jinam, ja vubec neumim flirtovat. Nekdy se divim, ze jsem to dotahla na dve deti a neskoncila v klastere![]()
monis To mi připomnělo, jak mi kamarádka říká "To s ním musíš flirtovat, jestli ho chceš sbalit." A já "Vždyť s ním filrtuju celý večer!" Na to kamarádka rezignovaně "To byl ONO, jo? Hm, tak to nikdo na světě nemohl poznat." ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí