Mám nedávný případ že svého okolí, pan, už hodně v letech, skočil s autem do rybníka. Všichni včetně manželky a spolujezdce se dostali ven s lehčím zraněním. Auto teda totalka.
Ale lepší neskakat.
Mám nedávný případ že svého okolí, pan, už hodně v letech, skočil s autem do rybníka. Všichni včetně manželky a spolujezdce se dostali ven s lehčím zraněním. Auto teda totalka.
Ale lepší neskakat.
Kan kdyz ti vyzkratuje elektrika, nic nestocis. ledaze mas svihadla:-)
Tak třeba poletíš deset vteřin, než dopadneš na hladinu, to bys stočila, ne? nebudeš řvát uáááá, ale použiješ mozek. Teď jsem to měřila a okno od řidiče mi jde dolů 6 vteřin a od prahu ke dveřím to mám 10 cm. :D:D Jo a přejíždím brod a kaluže, kde mi voda sahá po prahy, fakt to nic nevyzkratuje. :D:D
Jsou i lidé, kteří zamrznou, což je fyziologická reakce, nedá se to moc ovlivnit, protože až do mozku do nedoteče. Jak to třeba tak mám a přijde mi důležité o tom vědět.
Suya ja mam z toho auta ve vode taky celkem fobii. Uz od detstvi. A ta teda zesilila s ditetem v autosedacce vzadu. Ony jsou vsechny ty navody, jak se z toho auta dostat, hezky. Ale s jednim ci dvema detmi na zadnim sedadle, idealne v protismerne autosedacce, fakt nevim, jak bych to rychle a efektivne resila.
continuity taky myslím, že zamrznutí je moje reakce
Zuzuli To je taky to první, co mě napadne od doby, co mám děti - že bych je tam nenechala a zároveň bych je asi nedovedla vytáhnout ze sedaček (navíc dva neplavce), takže...
Kan tak jiste. Ja jsem uplne ztuhla, kdyz mi manzel nechal v garazi v aute zarazenou jednicku misto zpatecky a rozjela jsem se do regalu, jen jsem bezmocne cumela neschopna dupnout na brzdu. Uz se vidim jak letim do rybnika a rikam si Mam 10 vterin, musim odepnout pas a stahnout okno
Kan myslim, ze posledni na co bych myslela "za letu" v aute je stahovani okynek![]()
Myrtila presne to me napadlo pri cteni tech prispevku. Starsi vnoucata se odepnou, ale Adelku vozime jeste v petibodovce , to neumi rozepnout. No fakt, radsi neskakat.
Už jsem možná psala, jak jsem jednou za bílého v okně ve své kuchyni v 2.patře pražského činžáku potkala cizího chlapíka, který mne prosil, ať ho pustím dovnitř, že ho honěj Rusáci.
To je v pohodě ženy, fakt. Země je stejně přelidněná.
Ja uz to tu nebudu cist
Dosud jsem mela hruzu hlavne z jizdy v tridveraku vzadu, ale asi teda pridam jeste jizdu pres vodni toky...
Sweet Potato No a pustila si?
Kan Hele nepustila. Ječela jsem a mávala telefonem tak přesvědčivě, že tím oknem zas vycouval.
Policajti mi pak řekli, že jsem ho měla vzít dovnitř a pak teprve je zavolat. Wtf?
Sweet Potato jasne, a kdyby te pak znasilnil, tak by to bylo, pani a proc jste toho ciziho muze vubec poustela do bytu, to si za to tak trochu muzete sama...
monis Jako tenkrát jsem asi měla celkem kliku.
Za chvíli vyrážím na Zrádce, jupííí ![]()
O vodě jsem přemýšlela už mnohokrát. Jezdím denně cestou, kdy na jedné straně řeka, na druhé skály, v 95% případů vzadu připoutané dvě děti, takže ta úvaha, na jakou stranu to raději strhnout, kdyby se vyřítil někdo v protisměru (což už se mi stalo), je dost nepříjemná.
Na Tourane máme vpredu okná na elektrinu, ale vzadu na stočenie kľukou a mňa to upokojuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.