Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline luciole
1234 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 16:43
Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 16:50

luciole ježiš

Offline luciole
1234 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 16:55

Pinot Noir 

A to jsem zrovna ve vedlejším vlákně četla, že Asiaté nesmrdí...

Offline Jitka77
1948 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 17:19

Můj muž má horory a thrillery rád, ale když mě jednou přesvědčil, abych se s ním podívala na The Shinig, nervově mě to vyčerpalo natolik, že krom velikého citového výjevu doma jsem ještě následně ztratila víčko od nádržky na ostřikovač, když jsem se za pár hodin jela uklidnit údržbou vozu. Než jsme auto dali pryč, jezdila jsem s přiříznutým korkovým špuntem (u jiné kapaliny bych si pochopitelně na podobné kutilské řešení netroufla).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2025 17:37

A tu zprávu, jak.si malý kluk stěžoval chůvě, že má pod postelí ducha a tam byl chlap, jste četly?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2025 17:37

Potrefenáhusa tak to mám podezřelé všechny tři

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2025 17:40

Tabea teď jsou moderní takové ty dlouhé lávky přes rybník. Mně se to hrozně líbí, tak na procházku ve dvou, ale z mimina jsem tam vždycky na nervy

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 18:05

Evaeva asi proto mas tri

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 18:27

Catherinne ja sa im tiez nedivim, ako mala som tiez liezla k nasim. Vsak mladsieho mame stale v spalni(ma tam svoju postel). Slubil, ze ked bude buduci rok prerobena detska izba, tak tam pojde. Ale vyjednaval, ze az ked bude mat 8 rokov

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2025 18:27

Potrefenáhusa tak to každopádně

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 21:51

Pinot Noir Ha, já to mám poslední dobou taky a to můj muž nespí doma treba 6 dní v měsíci pravidelně. Takže to není zrovna nic příjemného, ale je to zvláštní,že to mám až teď v poslední době. Ale asi můžu být v klidu, protože zrovna tento týden mi říká soused, něco že viděl ve 3:10 na kameře nějaké auto, a já říkám, jak jako na kameře, však ta má snímat tvůj dům, ne, tak že to jde i trochu do silnice, tak jsem mu hned opacila, že je to v pytli, že si nemůžu ani najít žádného milence, že to zachytí polovina kamer sousedů.....Ale jako teď seriózně, mám občas blbý pocit a ještě jak mám všude vytelena ta francouzská okna, tak si říkám, že to by bylo fikany, kdyby sem někdo vlezl a já si ho tady zavrela...Sambo občas říká, že by rád do většího klidu, někam na samotu, tak to už by byla pro mě konečná, pro mě je tento ,,satelit,, s kamerama sousedů poslední možná snesitelná možnost;-)

Offline Tak Betty
6173 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 22:17

Karja milence si nemůžeš zásadně zvát domu . To je nepřekročitelné pravidlo!!!

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 22:22

Tak Betty Dobře! On se na mě tvářil jak na blbku, evidentně toto pravidlo zná!

Ale tak říkala jsem si, že lidi si nejčastěji někoho najdou v práci a ja pracuju doma, tak jak to mám udělat, že?

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 22:51

Tak to já se nebojím, maximálně si řeknu, že kdyby někdo přišel tak raději zas rychle odejde, případně by se přerazil o boty už u dveří

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 23:00

JankaM tak já se samozřejmě bojím bubáků, ti nezakopávaj'.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. zaří 2025 23:10
Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 07. zaří 2025 00:10
Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 07. zaří 2025 04:56

Pinot Noir Taky si pamatuju, když jsem nechala celý den otevřenou garáž a vrátila se domů...muž na služebce...dobře mi teda nebylo. A dům jsem se skoro bála prohledat, my máme velký suterén u té garáže. Fuj. 

Jinak nechci strašit, ale tady v Jokohamě teď řádí nějaký gang (jsou to puberťáci z chudých rodin najímaní nějakým opravdovým gangem, tuším čínským), vloupávají se do domů kde je někdo očividně doma, právě když se svítí, ale před domem není auto. Jdou prý jen po penězích a očekávají, že doma je jen žena, případně děti, ale ne muž. Takže oběti svážou, nechají si říct, kde jsou peníze a vezmou jen ty. Zamčené dveře je neodradí. Kamarádku se takhle pokusili vykrást (muž byl naštěstí doma, ale nemají auto, takže to je zmátlo) hned vedle korejské ambasády, bezpečnější místo tady nenajdete. 

Offline Suya
příspěvků moje polička 07. zaří 2025 06:15

Evaeva Z tech lavek bez zabradli jsem taky hrozne na nervyObecne z vodnich ploch. Nedavno se mi honila hlavou utkvela myslenka, ze nevyspala omylem autem sjedu do rybnika, co mame po ceste k pediatricce, tak dlouho, ze jsem si podle chatu gpt zjistila, co v tom pripade delat a koupila si nastroj na rychle rozbiti autoskla a rozrezani pasu

(honem stahnout okna, nez prestanou fungovat)

Offline SunEclipse
3500 příspěvků moje polička 07. zaří 2025 09:15

Suya k čemu pomůže stažení oken? Okýnkem bych se ven neprotáhla, jedinou šanci vidím ve vykopnutí/rozbití čelního skla.