Pinot Noir pro mě teda u živýho ne, to bych nikdy neřekla, ale ten děda už byl mrtvej!
Přiznání
Sweet Potato a založíš, prosím? Nějak jsem nenašla možnost vytvořit nové téma.
continuity já na tohle nevěřím, pro mě je to třeba na úrovni výkřiku "myslela jsem, že ho zabiju".
continuity no on teď děda už byl mrtvý. Ale v reality show založené na lži, tak nějak čekáš, že lidi lžou
Ale tohle brali všichni strašně vážně. A už vůbec nechápu, proč to na základě toho zakázali.
Evaeva Když už tomu nikdy nikde nikdo stejně neuvěří, že.
Pinot Noir píšu jak to mám já.
A nepovažuji za nic divného, že to tak má i někdo jiný.
EvaevaČeši jsou ateistický národ, ale v rámci celosvětově populace jsou spíš výjimka. Přísahat na předky se v hodně kulturách bere dost vážně.
Takže se zákazu až tolik nedivím, předpokládám, že jsou tam i jiná pravidla.
Osobně beru všechny přisahy vážně. Pořad jsem neviděla a ani to neplánuji sledovat, tak nemůžu sloužit.
barbuchaOK, nic pro tebe, pochopily jsme.
To jste pochopily správně, já vlastně odjakživa jakýkoliv hry dost nemusím.
Ale ono to zřejmě vyznělo jinak než jsem myslela, rozhodně nepředpokládám že by místní fanynky tý show včetně Sweet Potato holdovaly nějaký pokleslý zábavě
natož se na ni vypravily dokonce do kina! Proto mě to tak překvapilo...
A to já se klidně přiznám, kdysi jsem hooodně sledovala první a pak poslední Vyvolené. A díky jednomu príma diskuznímu fóru pak Farmář hledá ženu i Farmu. Hlavně slovenské, Slováci RS uměli líp.
Jo? Já to nemůžu... moji škodolibost bezezbytku saturuje ten pořad vo svatebních hadrech, ale to není soutěž (leda v tom, kdo je největší zjev a kdo si vybere ty nejpříšernější
).
Tak dobrou zábavu přeju!
Sweet Potato prvni i posledni (ti zvlast) vyvoleni byli super
zrádce jsem nevidela, ale rada bych sw koukala, kdybych na to mela kapacitu, zvlast po te chvále tady :-)
a ono to jde ale v tom kině o něco dřív než je to běžné v telce, nejde?
Potrefenáhusa je to i na iPrima, taky driv, tak nemusis byt zavisla na Tv.
Potrefenáhusa V kině to jde v tu neděli, kdy na Prima+. Na obyč Primě další neděli. A pak v archivu iPrimy.
Což o to, já bych se i koukala, ale jsem absolutně neschopná systematicky koukat na cokoliv.
Buď to sfouknu za týden nebo vůbec.
Potrefenáhusa je to i na iPrima, taky driv, tak nemusis byt zavisla na Tv.
jo, pro me to prave znamena v 11 vecer nebo ve 3 rano ![]()
Potrefenáhusa my máme zpětné zhlédnutí, takže to musíme stihnout do týdne od vysílání. Což jde. Co je horší, že u primy nejdou přeskakovat reklamy, to je dost opruz
Třeba master chefa začneme sledovat (hlavně muž teda) o hodinu později a končíme stejně jako klasické vysílání.
Evaeva ale jdou
prvních asi 30 vteřin po začátku přehrávání. Muž to má nacvičené, vždy to shodí a přetočí, zas je krásně vidět, kde ty reklamní bloky končí, jen si musíš pamatovat, který to byl.
continuitymy nemáme prima+, nevím, jestli nepíšeš o tom. Nám to nejde, jen kanály prima, muž zmiňoval, že na to mají nějakou dohodu (i finanční předpokládám
). Ale aspoň s tím můžeme nakládat jako s běžnými reklamami a dívat se na něco jiného než skončí. U ostatních kanálů to posunu, kam potřebuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí