Knížky dobrý, ale ten seriál je hlavně výborně obsazenej... Nedbal je boží (jako vždy), ale i ten - jindy příšernej - Vala se tam hodí jak prdel na hrnec. A další a další... včetně přeslic ![]()
Přiznání
Jaky to bylo? Ted jsem zkoukla na iPrima 1.díl a ten zacatek, to muselo byt v kine wow!
Kokoska Hele, až tak ne. Srovnávám teda s minulým finále, to je nesrovnatelné. A místo mladší dcery, fanynky, která nemohla, se mnou byl muž, zcela nedotčdný, jen z pilnosti - to taky mělo vliv. Po odvysílání dílu byl přenos z Anděla - Staněk kladl otázky diváků Vojtovi a Markusovi, rozvleklé, nudné, spousta lidí nevydržela do konce.
Ale samozný - 1.díl - pecka! Uvažuju o předplacení Prima+, protože bonusy atd.
foto odstraněno.
Sweet Potato ja predplaceno mam, ale stejne se tesim na Lisci doupe na youtube.
Není to oficiální cesta, ale je jediná pro auta. Není v záběru cedule, na vlastní nebezpečí.
Kan Malebné.
Kokoska Pustila jsem si ho dnes kousek, trvá přes 2h a strašně moc času prožerou. Už to ani není vtipné, mluvení s plnou hubou, mlask, mlask. Fuj.
Sweet Potato tak to je zklamani.
Kokoska Jako jinak jsou super, snad jim dojde, že všeho moc škodí.
Kan Teda jako já už pár cest co vedou přes potok viděla, ale ty tam máš fakt regulérní brod! Tam bych se přiznávám bála vjet :o)
Sweet Potato ono se to snad rozjede, jak bude vic o cem mluvit.
Kan Tak tam bych nejela, to bych mohla být večer ve zprávách:D
Kokoska Prosim tě, koukám na tu Prima+, ono je víc variant? Jakou potřebuju?
Kan ty jsi neskutečná![]()
Mam prima + premium za 149/mesic, automaticky se to plati z karty a muzu to predplatny kdykoli zrusit.
Prosimtě, oni dávaj zábavnou soutěž (nebo show, nevím jak tomu říkaj) i v kině?! Proč? Já si to vůbec nedokážu představit... to jako přivýdělek na vstupným nebo kvůli čemu?
barbucha Tak samozřejmě, z dobroty duše by to nikdo nedělal.
No to určitě ne
Ale to takhle budou dávat každej díl? Byla bych řekla že do toho kina nikdo nepůjde - vždyť je to v televizi, tak se divák nemusí hnout z domova a uvidí to stejně. A zadarmo. Zvláštní, že je to vůbec napadlo. Docela risk, ne?
barbucha pro hodne lidi je to sdileni neco jako umocneni zazitku. Ja to sice sleduju a bavi me to, ale jsou lidi, kteri tim uplne zijou a verim tomu, ze pro ne hodne znamena byt mezi "stejne postizenyma".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí