continuity aha, na podruhé jsem to asi pochopila. To by možná šlo, ale zní to trochu jako opruz ![]()
Přiznání
Evaeva je to pořád rychlejší než na to koukat. A jak jsou ty reklamy označené barevně, trefis se dobře. To je velká výhoda. ![]()
continuity no my to přepnem nebo jdu do sprchy. Spíš je blbý, že se to pak protahuje skoro do noci, dřív než po deváté nezačneme.
Evaeva ale jdou
prvních asi 30 vteřin po začátku přehrávání. Muž to má nacvičené, vždy to shodí a přetočí, zas je krásně vidět, kde ty reklamní bloky končí, jen si musíš pamatovat, který to byl.
Taky to děláme tímto způsobem.
Evaeva ale jdou
prvních asi 30 vteřin po začátku přehrávání. Muž to má nacvičené, vždy to shodí a přetočí, zas je krásně vidět, kde ty reklamní bloky končí, jen si musíš pamatovat, který to byl.
Sorry, jsem momentálně znevýhodněná... myslíš prvních třicet vteřin vůbec po začátku přehrávání pořadu, nebo prvních třicet vteřin reklamy? Mně to teda taky nejde ![]()
Hele a taková Nova nejde vracet vůbec, aspoň mně ne!
barbuchaprvních nekolik vterin, odkdy si pořad pustíš. Takže to vypnes, pustíš znova a hned se posunes za ty reklamy, které chceš aktuálně přeskočit.
Sice to zní složitě, ale rozhodně to netrvá pět nebo kolik minut jako reklamní blok.
continuity Ale jde to jen v případě, že celý ten pořad už skončil. Nejde to, pokud ještě se vysílá. Aspoň u nás to tak myslím je.
barbucha nám jo. Akorát ty primácké nejdou
Mám pocit že mně to funguje tak jako notna , jedině až po celkovým odvysílání pořadu. Pokud ještě kousek běží, oznámí mi to že se "vysílá reklama" třeba 7 minut (!!!), pak se to teda milostivě samo zkrátí třeba na 3... no naprd je to tak jako tak.
I když... já si prostě mezitím zajdu na záchod, nebo něco nalejt, nebo si zakouřit... ![]()
Mně to nejde. Naštve mě to teda tak jednou za měsíc/dva max, páč tam stejně obvykle nic co by za to stálo nedávaj ![]()
notna aha tak to nevím, já zas tolik do tý bedny nekoukám. My cíleně počkáme nebo si to pustíme další den. Já vidím reklamy jen v případě, že si pustím dobrovolně ty vánoční na YouTube. ![]()
continuity Jista si tim nejsem. Tv u nas pres léto vubec nejede , tak si to muzu blbě pamatovat a taky mame šíleně starou.
Dnes se mi zdálo o Betty Mac Donald, že jsem byla na ostrově vashon a Betty osobně mě vzala do domu. Vzpomněla jsem si , že 0zero7 kdysi o ni sem napsala něco navíc . A protože to nemůžu najít , chtěla bych poprosit jestli to někdo neumíte najít . Nebo agentka?
Tak Betty To jsem byla asi ja?
Ale najit to taky neumim ![]()
Kan Děkuji a skládám ti poklonu.
Tak Betty Je to ono? Díky, díky.
Tak Betty já jsem psala kdysi někam se Vashon je kousek od Victorie, kde bydlím. A to pobřeží kde ve Vejce a já měla farmu vidím z pláže u nás. Mám tu knížku moc ráda a v životě by mě nenapadlo, že to budu mít na dohled. Betty McDonald se lo rozvodu s Bobem (kuřecím farmářem) odstěhovala myslím a pal se zase vrátila a na Vashon I zemřela.
Kan to si najdu až budu mít čas. Dikes
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí