Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 08:49

KokoskaChvíli jsem četla pro hodné lidi a představovala si, jak se v kině sejdou samí hodní lidéTaky často píšu bez diakritiky. O Zrádcích čtu až tady, vůbec teď nekoukám na televizi. 

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 08:54

mirajo ja se omlouvam, z tabletu pisu bez diakritiky, je to rychlejsi. Mam taky vypnute automaticke dokoncovani slov, kolikrat jsem to musela opravovat a prepisovat a to me fakt nebavi.

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 09:04

Kokoska To se neomlouvej, pisu z mobilu a mam to stejne. Nekdy tak vzniknou docela mily neporozumeni. Nevadi mi to.

Offline Sweet Potato
40568 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 09:55

barbucha No, nečekaně se to skutečně rozhodli udělat pro každý díl a to už mi taky přijde moc. Možná to vymysleli v CineStar, aby si zvedli tržby? 
Lidi tim fakt hodně žijou. A společné koukání asi mnohým umocní zážitek. Jako hokej na Staromáku.

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 11:39

Sweet Potato fakt každý díl? To bych skoro řekla, že to ztratí tu exkluzivitu, první a poslední by bylo něco extra. Ale ono hodně lidí to fakt prožívá, tak uvidíme.

Offline Sweet Potato
40568 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 12:16

Kokoska Tak jsem zjistila, že děťátko si Prima+ platí, jupí. 

Offline barbucha blogger
35987 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 13:24

Sweet Potato 

No jo, tak v CineStar zřejmě vyhodnotili situaci a narazili na zlatou žílu protože jinak ty kina docela zejí prázdnotou, už dlouho jsem nezažila plnej, narvanej sál v těch velkejch multikinech. Možná ale nechodím na žádný pecky, to je taky možný.

Ale stejně je to pro mě novinka, v životě bych nečekala že nějaká reality show bude mít skalní fanoušky, co se fakt zvednou z kanape a zaplatěj vstupný, aby na to mohli koukat s ostatníma. To se mi zdá jiný než hokej na Staromáku, ten je jednou za x let...

Mimochodem mně je Kotek sympatickej a jako jeden z mála má podle mě fakt charizma (když si dá záležet), tak jsem se dost divila že do nějaký reality show vůbec šel (no složenky se platit musej), ale asi dobře funguje i tam, no. Já občas vidím jen upoutávku, nejsem cílová skupina na takový věci - proto mě to tak zaskočilo!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. zaří 2025 13:34

barbucha ta role Kotka je tam docela hodně herecká, není to "obyčejný" moderátor, takže tomu rozumím.

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 13:55

Sweet Potato no vida. Nebylo tu nejake zvlastni vlakno na to?

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 13:58

barbucha nastesti to je trochu neco jinyho nez Farmar hleda zenu, moderator je soucasti deje. A v tech podcastech obcas rikal dost zajimave veci, ze i pro nej je leccos prekvapeni a misty dost narocne nevypadnout z role.

Offline barbucha blogger
35987 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 14:07

Kokoska 

Hele jsme v přiznáních tak já se přiznám, že pro mě reality show je vždycky to samý, ať už farmář hledá ženu nebo se vyměňujou manželky nebo soutěžej o nejlepší oběd nebo po sobě lidi jdou na pustým ostrově atd. atd... totiž že pod laskavým vedením režie a produkce a za drobnou úplatu ze sebe účastníci dělají ještě větší pitomce než jsou

Takže o tom vím prd... tady jsem jen hledala důvod proč to ještě ke všemu dávat v kinech, to byla ta novinka která mě zaujala.

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 14:19

barbucha ani jednu zalezitost z tebou jmenovanych jsem nevidela, max par minut, nez jsem zjistila, ze me to nebavi. Tady me zaujala asi ta atmosfera a mistrovske intriky te holky, co to pak vyhrala, a naivita, s jakou ji to nekteri zrali. Samozrejme i potouchly "hradni pan" Kotek na tom mel podil. Ale ze zacatku me to taky moc nebavilo, chytla jsem se vic, az kdyz uz bylo min lidi, pak jsem dohledavala, jak to zacalo.

Offline barbucha blogger
35987 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 14:25

Kokoska 

Já tyhle věci taky nikdy neviděla, resp. ne celý - na to aby mě to s jistotou odradilo stačej bohatě ukázky/upoutávky, narazíš na ně každou chvíli... mistrovské intriky říkáš? To frčelo, ty intriky myslím, asi taky v tom pořadu jak je zavřeli v nějakým baráku a postupně vyřazovali? Takoví hysterici tam tehdy účinkovali, patrně s myšlénkou že se z nich jako stanou VIP hvězdy a nebudou muset do háku To taky není moc nic novýho

Online Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 14:31

barbuchaOK, nic pro tebe, pochopily jsme.

Offline Sweet Potato
40568 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 15:11

KokoskaNebylo, ale může být. Ať neobtěžujem ostatní.

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 16:13

barbucha Ale to bylo něco úplně jinýho. Tady to je, pokud vím, na principu hry Městečko Palermo usíná a nejsou tam úplně lidi jako Vladko a Regina

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. zaří 2025 16:20

barbucha no intriky jsou ve všech, podle mě je to podstata reality show 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. zaří 2025 16:22

Kokoska tahle reality show je asi celkem nová, ale překvapilo mně, že na základě naší verze celosvětově přidali pravidlo, že "nesmíš přísahat na mrtvého dědečka"Překvapilo mně, že to ještě nikoho nenapadlo. A že to všichni brali tak vážně.

Online Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 17:08

Evaeva no, to jsem vůbec nechápala, jak vážně tu přísahu vzali, a jak byla dotyčná veřejností odsuzovaná za její použití. Myslela jsem, že tohle se bralo vážně naposledy za tak Vinnetoua, pro mě je přísaha na smrt kohokoliv bezvýznamné plácnutí.

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 17:13

Pinot Noir pro mě je to teda zahrávání si s karmou. Stejně jako bych nikdy nepřisahala na zdraví svých dětí. Ani se na ně nikdy nevymlouvám, že jsou nemocné, pokud opravdu nejsou.