Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline notna
9484 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 10:25

Kokoska Oni tam někteří asi taky trvale bydlí, i ty zahrádky tam jsou, ale klasická zahrádkářská kolonie to neni. Opuštěná trampská osada taky ne. Neco mezi. Hlavně bych něco takového cekala někde v pohraničí, kde lišky dávají dobrou noc. Poprvé me to velmi překvapilo. Hlavně jsem si myslela, že to byl vtípek chlapů, abychom my matky tam náhodou nechtěli jet na kontrolu  A ono fakt je tam jen jedna tahle divoká cesta.

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 10:57

notna ja znám kemp na Ohři, kam se dá dostat prakticky jen lodi, nebo pěšinkou 3km.  lesní cesta přes chráněné území, je na povolenku, takže se tam většinou preplouva. 

Pak chalupy v Krkonoších, kam jen pěšky. 

Nemusí být každá chajda dostupná autem. 

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 11:19

continuity to tak byva, ze k nekterym chalupam/chatam v kopcich nekam dojedes a kus dojdes. Ale u zahrad, kde je urcite neco potreba dovezt a odvezt dost casto, i neco tezsiho, a neni to v pustine, bych jedinou cestu pres brod necekala. Kazdy nema auto, ktere to zvladne levou zadni,  nehlede na to, ze mu to asi moc neprospeje. Spis je to nejaka zkratka a normalni cesta je o deset a vice km delsi.

Offline notna
9484 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 11:23

continuity Jj, akorát to překvapí. Teda mě. Jsem zhýčkaná a to my jsme taky peknej vystrkov a na ledasco jsem zvykla. Ale Treba deti do školy na kole nebo na lyžích v Krkonoších. Okamžik jsem si rikala, cože? Než jsem si uvědomila, ze k nim cesta nevede

Offline Tak Betty
6173 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 11:29

Dívala jsem se na sňatky z rozumu a pobavil mě Miloš Nedbal, když mluvil o svých stárnoucích dcerách jako o přeslicích. Přeslice sem , přeslice tam.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 12:01

My jsme cestou na lyzak v Krkonosich taky vystoupili v posledni vesnici pod kopcem a k chate se brodili ve snehu lesem. Krosny a lyze nam teda vezla rolba.

Offline Sweet Potato
40568 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 12:04

Tak Betty To je nádherný seriál. 

Offline Kammila
773 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 12:16
Reakce na Kokoska:

Kan a co te nuti jezdit pres reku  brodem?

​a mirajo třeba že regulérní most je 50 km daleko a brodem je to kousek?

Prosím tě Kan vyfoť to nebo z toho zase bude debata na 20 stran snášející argumenty a důkazy že to tak rozhodně fakt není

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2025 12:19

monis my jsme takhle byli párkrát i s našima. Nahoru mně teda asi vezla rolba, byly mi čtyři. Ale pamatuju si, jak jsme dolů sjížděli s tátou na lyžích.

Mně teda nepřijde divný ani ten brod, vždyť to může být pár cm, tam bych se nebála. 

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 12:19

Kammila ja nepotrebuju zadne fotky ani dukazy, at si jezdi kdo chce jak chce a rasuje si auto taky tak. Nakonec o par prispevku vys jsem sama psala, ze ten brod je zrejme zkratka.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 12:20

Kammila Já už si tady přijdu jak v chráněné dílně na dílničkách. A vkládání fotek to samé, už dva dny se snažím o vtip. :D  

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 12:22

Evaeva Kan puvodne psala o vode ke prahum auta, ale fakt, jeji vec, kudy jezdi. Ja jsem si jen dovolila nazor, ze snad to musi jit i nekudy jinudy.

Offline Kammila
773 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 12:24

Kan no asi tak...

Offline notna
9484 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 12:32
Reakce na Kokoska:

continuity to tak byva, ze k nekterym chalupam/chatam v kopcich nekam dojedes a kus dojdes. Ale u zahrad, kde je urcite neco potreba dovezt a odvezt dost casto, i neco tezsiho, a neni to v pustine, bych jedinou cestu pres brod necekala. Kazdy nema auto, ktere to zvladne levou zadni,  nehlede na to, ze mu to asi moc neprospeje. Spis je to nejaka zkratka a normalni cesta je o deset a vice km delsi.

​Tak oni v takových odlehlých končinách nebudou žít lidi asi tím běžným způsobem života, který si my tady představujeme. Vzhledem k tomu, že jsem tam ani neviděla zaparkovaná auta v té osadě, tipla bych si, že jsou to lidi, co chodí s batohem od zastávky cca 7 km.

My máme za vsí chatařskou oblast, autem se tam dá dostat. Ale loni jsem viděla starýho pána, jak vystoupil z busu, hodil okap na rameno a šel směrem k těm chatám

Offline OliveOyl
1968 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 12:38
Reakce na Tak Betty:

Dívala jsem se na sňatky z rozumu a pobavil mě Miloš Nedbal, když mluvil o svých stárnoucích dcerách jako o přeslicích. Přeslice sem , přeslice tam.

​zrovna nedávno jsem si na ten seriál vzpomněla. Kde se to dá vidět?

Offline barbucha blogger
35989 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 13:31
Reakce na Karja:

Pořád si říkám, jak daleko bych letěla 10 vteřin, to by byl uz docela výlet:D

​Prostě si nejdřív trochu zaplachtíš, proč spěchat!

Offline Tak Betty
6173 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 14:19

OliveOyl Je to jen pět dílů , v neděli odpoledne na ČT 1.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 08. zaří 2025 15:15

OliveOylna ivysilani české televize to je dostupné.

Online MP Marge
6888 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 15:42
Reakce na Tak Betty:

​Serial je super, ale knizky jsou jeste lepsi ❤️

Offline OliveOyl
1968 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 16:50

Tak Betty bublifuk děkuji děkuji :)